- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
Pixx96 #113723 üzenetére
Nem tudom hova valosi vagy, de 1 hete kezdett neha bohockodni nalam(Zuglo). Az elmult 2 napban neha olyan merteku, hogy random 3-4 masodpercekig is timeoutol , aztan egy jo darabig hibatlan. Total random, raadsul eleg surun is valtozik az ip cimem, logban lattam hogy joparszor ujracsatlakozott, pedig eddig hetekig/honapokig elment kapcsolatbontas nelkul.
Sebesseggel nincs gond, az nagyjabol kijon, de ha egy pinget inditok folyamatosan, akkor eleg csunyan nez ki.
De az tuti ahogy te is irod, hogy altalaban este 17-22 kozott meg egyszeruen borzalmas.
Tegnap/ma mar vegig debuggoltam az egesz itthoni halozatot,AP, router, kabeleket, mindent. De semmi mas hibalehetoseg nem maradt, mint a Digi.
Ettol parazok en is, hogy most ha kihivom oket, akkor pont akkor franko lesz, persze ugyanezt fogjak mondani, hogy naluk semmi gond. -
DonMaster
addikt
válasz
Pixx96 #73212 üzenetére
bocs de ha létezik mérési hiba határ és te 1-1 mérésből levontál ping következtetést, akkor az nem lehet mérési hiba hogy kevesebb lett a pinged és lett jittered? ugye a ping és jitter nem mérési hiba, de a le és feltöltési sebesség csökkenés mérési hiba, mérj többet és oszd meg utána lehet következtetést levonni, hogy javult-e. Amugy meg tanultam mérést és írtam is 1-1 merésből levonni ezt a következtetést amit tettél, az nem mérés, pont 1-1 böl te szemszögedből vontam le hogy akkor a sebesség is csökkent.
Nem a magyar fórum, bár van igazság abban amit írtál, de inkább face csoport és egyes topicokban, de itt nincs, tényként közölted hogy cat6-al jobb lett a pinged, csak a képek mindent elárulnak, most meg tényként közlöd hogy van mérési hiba, igen van, és mi van ha a mérési hiba a pinged csökkenése is? -
TeeJay
félisten
válasz
Pixx96 #73207 üzenetére
Tudtommal a mai gigabit vezérlők ki sem használják a CAT6 kábel azon előnyét hogy 100MHz helyett 250MHz-ig használható... Így gigabit vezérlőre édes mindegy melyiket használod. Jelzem speedtest alkalmazásban mérj, nálam egyszer 2ms a ping egyszer 0ms szóval 5 alatt tökmindegy
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest