- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
PrometheusX #48713 üzenetére
Tegnap este sikerült megoldani a problémát - lakásban végigkövettem a kábel útját, ahol rögzítve volt ott megigazítottam a dolgot, és kábel ki-be a routerből. Összeállt ismét 1000 Mbps FD kapcsolattal, ismét jó.
-
juuuj
csendes tag
válasz
PrometheusX #48711 üzenetére
Nálam is ugyan e a probléma. Én is kabelre gyanakodok de ma fogom cserélni, hogy biztos legyek benne.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
PrometheusX #48711 üzenetére
Lehet kábel hiba is. Elég, ha egy szál megsérül, és máris csak 100-as lesz a sebesség. FTTB? Lehettett eszközcsere is a lépcsőházban stb.
-
Flashget
félisten
válasz
PrometheusX #44586 üzenetére
megnéztem ÁSZF melléklet szerint UTP kábel 60Ft/m RJ11 csatlakozó 6Ft/db!!! RJ45 csatlakozó 20Ft/db
én kértem volna ruhaszárító kötélnek is vagy 10m-tszerintem amióta a Digi a nevük és elkezdték a lant (2007)sosem használtak telefon zsinórt..minek használtak volna? 4 érpárból a cat5e-ben 1 érpár elég volt telefonhoz, 2 érpár a nethez a 4. érpár nálam be sem volt kötve így is meg volt a 100-as net.
Mikor jött a gigás net 200-500-1000 akkor már mind a 4 érpárat a nethez kellett bekötni.azért ilyen alacsony az anyag költség, mert ha többért adnák adó alá esne, egyszerűbb beszerzési áron adni a bevételt meg az előfizetésekből szedik.
így is 2015-ben a Digi Kft netto árbevétele 39 milliárd Ft volt. -
AngelH
aktív tag
válasz
PrometheusX #44586 üzenetére
Jól jártál, a cat5e kábel nagysegrendileg jobb minőségű mint a sima telefonkábel. 21m 1280ft-ért pedig engem is érdekel, akár nagy mennyiségben is
-
Flashget
félisten
válasz
PrometheusX #44582 üzenetére
Eddig is CAT5e kábelen jött telefon, net egyszerre semmi új nincs benne csak neked egy új kábelt húztak ki a nethez.
Szerencsés vagy megúsztad a ZTE csodát.anyagár mennyi lehet ÁSZF melléklete szerint? 40Ft/m?
-
Xmister
senior tag
válasz
PrometheusX #44558 üzenetére
Ha valakinek nem kell ipv6 (és átlag embereknek még egy jó pár évig nem kell), akkor teljesen jó a router.
Én mondjuk olyan hülye vagyok, hogy inkább ubuntus szervert konfigoltam be routernek, hogy legyen ipv6 meg QoS is. -
dokee78
félisten
válasz
PrometheusX #44558 üzenetére
Ott ajánlották meg is vettem.
Érdekes,mert őgyanúgy 95Mbps-t mér a speedtest.neten,mint a régi WR841N. (100/100)
Sőt a fel sebesség csak 60Mbps
Igen ez belefér a garantáltba,de azt hittem azért gigabites routerrel meglesz a 100/100. -
dokee78
félisten
válasz
PrometheusX #44544 üzenetére
WR1043ND lesz,van valami 30% Digi akció is az Euronicsben.
Viszont a kuponkódot nem tudom beszerezni,mert csoportos beszedéssel fizetünk így nem jön papír alapú számla. -
kevinium
aktív tag
válasz
PrometheusX #44370 üzenetére
A garantált sávszélességet mindig tudniuk kell garantálni, ha esik, ha fúj, ha havazik.
Csakhogy a garantált sávszélesség 1000-es csomagnál is "csak" 300mbit. Tehát no problem...
-
Flashget
félisten
válasz
PrometheusX #44264 üzenetére
Eddig még itt senki nem jelezte, hogy Cat6-ot húz be a Digi ezért volt furcsa.
Lényeg a lényeg, hogy holnap / holnap után megyek az ügyfélszolgálatra, és megkérem őket hogy húzzák be a telefont is a lakásban (remélhetőleg ingyen kiszállási díjjal).
vagy visznek egy ZTE csodát és csókolom.
-
Jamboo529
senior tag
válasz
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Akkor helyspecifikusan:
Van valaki itt Miskolc / Avas részről aki vissza tudja igazolni, mennyire stabil ott a TV / net? -
Mate
nagyúr
válasz
"Mindenki jól jár". Egészen pontosan a Digi szerelő jár jól. UPC-nek sok gondja van ebből, Diginek mindegy, mert általában kiszámlázza neki a szerelő, neked mindegy, mert lakásig amúgy se te fizetnéd.
-
Flashget
félisten
válasz
PrometheusX #44220 üzenetére
Én ezért csodálkoztam, mert eddig senki nem írt olyat, hogy ne cat5e kábelt vitt ki a Digi..
a telefont a másik kettővel kellett volna megrendelned a hűség miatti akciós árra 20% kedvezmény listaárból 2 éven át
-
Flashget
félisten
válasz
PrometheusX #44203 üzenetére
Modemet nem kaptam, egy Cat6-os kábelt húztak ki a lépcsőházban lévő rendezőből,
what? cat6e???
-
DonMaster
addikt
válasz
PrometheusX #44203 üzenetére
1. dolog, ha nomadikusat kérsz akkro kapsz né jelszot és hazsnálhatod bármely telefonnal ami képes kezelni pl: android.
2. ha kábelesen kéred, ott lehet 2 opcio 1. huznak be még 1 kábelt. 2. opcio kapsz egy zte-t és az osztja a net és tlefon.tlehet kérni utolag is. söt igy már kösd okos csomagra. 200ft/ho ami a telefon azon nem igazán szoktak sokan sporolni , föleg hgoy mobil és külföld irányba is olcsobb telefonálni vele, és akár olyat aki digit használ azt még ingyen is lehet.
telefont nem visznek semmi képen sem azt magadnak kell beszerezned. ha kbáelesen kéred akrko legyen telefonod is hozá azt nem fogják kiprobálni.
ha nomadikusan akkro mobilrol is tudod használni vagy veszel hozzáű emg felelö készüléket ami rj45-el csatlakozik a routeredhez. mivel internet kell hozzá
lényegében minden féleképen kell egy telefon készülék számodra ha beakarod kötetni. nomaikusnál net kell neki, simánál meg egy mezei otthoni telefon.
-
DonMaster
addikt
válasz
PrometheusX #44021 üzenetére
összefoglalo,
de lehet hgoy modemet kapsz , lehet hogy routert, de lehet hogy csak lan+coax+telo kábel más nem .
optikánál minimum modedem jár. -
válasz
PrometheusX #44021 üzenetére
Az attól függ. Összefoglalóban megtalálsz mindent.
-
Roshan
tag
válasz
PrometheusX #43984 üzenetére
Ebay
Nemtudom milyen gep kell hozza hogy elbirja mert nekem ugy felmelegszik fel perc alatt a gep ha maxon toltok hogy off -
Flashget
félisten
válasz
PrometheusX #43952 üzenetére
2007 novembere óta az eltelt éveket összeadva, szerintem nem jön ki 10 nap, de lehet 5 sem, hogy nem volt netem Digi hibájából FTTB környezetben. Még ami volt nagy kábel lopás a Határ útnál pár éve, sem érintett minket.
Helyi áramszünet ebbe nem számít bele, mert azzal meg van a 10 nap.Amúgy a DigiNET 500-nál milyen valós le és feltöltési sebességre számítsak?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
PrometheusX #43965 üzenetére
Nekem 65Mbyte/sec volt a rekordom még anno, szerintem a seederek nem tudjak kiszolgalni, keves peer van engedelyezve.
-
Metacska
aktív tag
válasz
Budapest XIII. kerület - Angyalföld
A fenti kérdésemre valaki esetleg?
-
E300TD
tag
válasz
PrometheusX #43961 üzenetére
-
Sasos
senior tag
válasz
PrometheusX #43961 üzenetére
Nálam többnyire ilyen:
Persze van, hogy lejjebb csúszik kicsit, de nem jelentősen. 400 alatt nem nagyon mértem még, de ez területfüggő.
-
E300TD
tag
válasz
Ha nem EPON-os "vidéken" laksz, talán nem lesz gond
-
Sasos
senior tag
válasz
Ami nekem fura volt a T után, hogy nincs csili-vili online ügyfélszolgálat, csak a telefon esetén állítható végtelen számú opcióval (csak példa). (Persze a T-s topikban is érdemes rákeresni a több mint kétéves bénázásra az online ügyfélszolgálattal kapcsolatosan
) Diginél minden egyszerűbb, és nem szétkonfigurálható. Viszont mikor a csekket kapod majd, kárpótol mindenért. Nálam TV és a net ~1 éve van, eddig nem volt vele gondom sose. Nagymama szerint néha elmegy a TV-n az adás, én még sose tapasztaltam, mondjuk nem is nézem napi 24 órában mint ő.
Vállald be hűség nélkül (itt úgy is kifizethetőek az árak), ha beválik egy utólag berendelt telefonnal beszállhatsz az "Okos csomagba".
Itt megkapod a számlát 1-jén és 31-e a fizetési határidő. T-nél megkapom 27-én és 29-e a fizetési határidő. Sokkal lazább szolgáltató, kevesebb extra lehetőséggel. Én nem bántam meg. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nincs, minden OK, mas szolgaltato nem opcio ha elerheto.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged