-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
vasen
csendes tag
válasz
FishAir #84168 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Erre a problémára tud valaki megoldást. Pontosabban az első felére. Bár meg mernék esküdni, hogy nem gépeltem el sem a felhasználó nevet, sem a jelszót, mivel nem enged belépni, valószínűleg mégis.
Próbáltam keresni a topicban, hogy érkezett-e már rá válasz, vagy előfordult-e valahol megoldás, de nem találtam.
Google sem volt a barátom, amit talált reset módszerek egyik sem működött.
Egyedül egy román nyelvű oldal (Gondolom a .ro-ból) google fordításában találtam annyit, hogy nem működik a reset gomb, illetve a kommenteknél, hogy mások is jártak így. (Lehet, hogy mégsem én gépeltem el?)
Tudja valaki, hogy hogy tudnám alaphelyzetbe állítani, vagy a szolgáltatót kellene ezzel keresnem? Egyébként új a készülék, most kötöttek át optikaira. (Azzal is volt pár köröm velük.)
Köszönöm! -
Dragon3000
nagyúr
-
ramos23
csendes tag
válasz
FishAir #7927 üzenetére
Az xboxom nekem is az MTU-t írta hibának, csak nálam nincs router amivel beállíthatnám. 2 hónapja laggol, folyamatosan ledob a live-ról, szgépen is lassan tölti be az oldalakat. Nem is a letöltés sebességével van baj, hanem a reakcióidejével.
Lehet kéne vennem 1 routert és megoldódnának a problémák?
Xboxnál már nagyon idegesítő, hogy szeretnék játszani és mindig kell neki úgy 30-60 perc, hogy "bemelegedjen" a net, addig ugyanis percenként ledob.:Smod: most is megszakadt a net
-
csellosi
tag
Na na, csak lassan, eloszor itt Nyiregyen induljanak el, utanna mehetnek oda is
Bar ha nem csinalnak egy uj csomagot, olyan 40/40-es korulit ide, akkor nem fogok valtani
, de meg kerdes a mostani szolg. az e honaptol bevezetett uj csomagjaban mekkora korlatot fog bevezetni (ha fog), jovo honaptol (most ~800GB-nal jarok).
-
satomee
senior tag
-
Noemi18
csendes tag
Hát én konkrétan sztem egész miskolcot látom , du 18 felé kb 300gépet láttam 3 fajta "hálózat csoportba" van Mshome,Munkacsoport,WORKGROUP
csatlakozni szinte 1ikhez se tudok, de 1ik haveromnak mondtam pakoljon be vmi mp3at megosztásba és azt letudtam szedni róla
jah és vmi full ismeretlennél 2 nyomtató is megvolt osztva
nyomtattam neki 2 lapot
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged