- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
FishAir
senior tag
Hát ez fantörpikus
nem is értem. Nem vagyok én se az a nagy hálóguru, de majd kifaggatok egyet ez ügyben. Mondjuk én router mögül fogam nyomatni amögé biztos hogy nem lát majd be senki. Egyébként pont a nyomtatóm jutott egyből eszembe. Szép lenne, ha valaki hajnal 3kor nyomtatna vele egyet.
satomee: az msn-es megosztásaidat biztos nem fogják látni, csak a windowsos megosztásra vonatkozik, ami alapból ez a könyvtár: C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ (magyarul nem tudom hogy van
)
-
satomee
senior tag
Azért ez durván hangzik...Nem értek ezekhez a dolgokhoz,de ezek szerint "csak" a megosztott mappákat lehet látni a másik gépén?Azok közül viszont gondolom mindet...Így akkor elvileg pl msn-en ha megosztok haverral egy mappát,akkor abból az összes -ugyanarra a szerverre kapcsolódó- digis felhasználó látja...?
-
s7evcsenko
addikt
Én is igényeltem webtárhelyet! Meg is kaptam!
Viszont sehogy nem akart bejönni!
Most hogy nézem a címet, amit írtál, értem is, hogy miért nem!
w3... én ezt a telefonba mikor mondták www-nek vettem, gondolván hogy így szokott kezdődni egy honlap és lerövidítette a központos!!Mikor beírod a címet, neked mi jön ki??
(nekem ennyit ír: "Index of /s7evcsenko" - "Parent Directory" rákattintok és átdob a digi oldalára) -
satomee
senior tag
Én 2 napja idegeskedek emiatt,ugyanezeket produkálja nálam is,sőt a telefon is használhatatlan volt jó ideig.
Állítólag utánanéztek a dolognak és valami központi hibát emlegettek,később viszont azt mondták hogy szerintük lakáson belül lehet a probléma- bár 5 napig kifogástalanul működött minden...
Most azt várom hogy holnap kijöjjenek megnézni.Kíváncsi vagyok meddig lesz ilyen a net...
Az még azért hozzátartozik az igazsághoz hogy korrekt a hozzáállásuk,és igyekeznek is orvosolni a problémát,szal midenképp jelezd hogy valami nem ok...
Ja és szintén Avas,10/10-es csomag
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged