- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Routeren át mérted? Mert a PPPoE kapcsolat felépítése nagyon erőigényes, ha a DIGI áttérne dynamic IP-re, akkor jóval kisebbek lennének a rendszerkövetelmények... Úgyhogy router mögött jóval gyengébb gép is viszi a gigás netet. TeeJay-nek az I3-as laptopja routeren át megy 900 körül emlékeim szerint, nélküle kb. 400 körül megfullad, de majd remélem pontosítja ha rosszul emlékeztem
.
(#39828) pjtr
Üfsz-t már hívtad? Ott tudnak a legpontosabbat mondani, bár gondolom nem tudták rákötni a gerincre a kábelt és azért nem megy... -
Gézengúz
addikt
Jajjjj, még csak most olvastam, egyéb elfoglaltság miatt, ez igen kérem szépen, amikor a saját hülyeségünkön is tudunk nevetni...Mondjuk én most a Tiéden röhögtem, de asszem tán egy percig majdnem..4 szóval
Ez kész..."Balfasznak lenni szombaton ér"
pumukli4573
Hova már olyan erős? Pláne nézd a tápját...
12VDC / 2.5A
30W-os tápja van, mennyit ehet alaphangon 20-at? 24órában?
-
-
McLaca
őstag
Bocs, most nézem, a haver gépe...
Szóval nForce chipsetnél vannak ilyen gondok, driverfrissítés, vagy külön hálókártya lehet a megoldás. Javasolják még, hogy el kell távolítani az alaplapi hálókártyát a hardverek közül, törölni kell a driverét is és hagyni, hogy a Vista a sajátját tegye fel hozzá, azzal elvileg jó.Üdv!
-
McLaca
őstag
nForce chipes alaplapod van és az integrált LAN-t használod?
kipe01#2798: más nettel már használtad a routert és a μtorrentet? Ha nem, akkor annyi a teendő, hogy egy, a μtorrentben állandóra beállított portot forwardolsz a routerben a μtorrentet futtató gép ip-jére. Fix ip használata javasolt a gépen. Viszont a μtorrent szerint upnp is elég neki, ámde mégsem működik sokszor rendesen.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest