- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
ruzsass
tag
válasz
jozsi252 #102165 üzenetére
@jozsi252
Nekem is Synology van. Próbáld ki teljesen leállított feltöltések mellett is van -e szakadozás.@Intruder2k5
Igen bridge módban. Én bejelentettem hibára kijöttek mértek szerintük minden jó a jelszint még túl magas is csaksi nálam lehet a hiba, akkor mondtam hogy ugyanez a router és NAS Huawei GPON mellett nem produkálja ergo a Fiberhome-al lehet a gond kizásrásos alapon. Ezt nem fogadják el és nem is hajlandóak más típusra cserélni, miközben akik építik ki a a hálózatot folyton mondják hogy ezzel a típussal mindenhol gondok vannak és szerintük is ez a legalja a GPON-ok közül. -
válasz
jozsi252 #102165 üzenetére
Akkor jelentsd be hibára. A szakadozást ők is fogják látni, hátha el tudsz érni egy ONT cserét, más típusra. Nálam is Huawei van kezdetek óta, soha semmi bajom nem volt vele. Persze jó lenne előbb tenni egy próbát router nélkül, direktben gépről csatlakozva PPPoE-n, mert úgyis ez lesz az első amit kérni fognak.
-
ruzsass
tag
válasz
jozsi252 #102160 üzenetére
Szintén Fiberhome-os csoda GPON-om van és nekem is kb 25 percenként bontja a kapcslatot. Nem igazán bírja a többszálas terhelést ez a GPON, mert már kisebb Torrent hatására is elkezdi eldobni a kapcsolatot. Nekem munkaidőben egyszerűen le kell állítanom a NAS-on a torrent visszaseed-et és nakkor megis szűnik is az állandó bontogatás. Édesanyáméknál 3 utcára, ahol Huawei GPON ugyanez a router ezzel a NAS-sal soha se művelte ezt. Ráadásul ha megy a torrent akkor még a vezetékes telefonon is akkora lesz a jitter, hogy nem i lehet érteni mit beszélünk annyira szétesik a hang. De olvastam már olyat is, hogy valakinek 2 megfigyelő IP kamera forgalma megakasztotta ezt a Fiberhome GPON-t, ha lekapcsolta őket szintén megszűnt a kapcsolat eldobása.
-
-
válasz
jozsi252 #102156 üzenetére
Meg lehet próbálkozni a PPP Echo tiltásával, nem tudom mennyit segít, nekem még nem volt gondom ezzel. A 168 óra a csatlakozástól van számolva, nem fix időponthoz van kötve. Nálam pl. minden hétfőn 0 óra 0 percre van beállítva egy reconnect a routerben, így heti egy IP csere van normál esetben.
-
-
headhunter
addikt
válasz
jozsi252 #96224 üzenetére
"...átadás mikorra várható nagyjából?..."
Változó...
Itt Invitel koaxot cseréltek optikára, amikor az optikát "hegesztették" és készre szerelték, kötötték a villanyoszlopokon, aznap este már a DIGI adatbázisban szerepelt a házszám.
Tartó felszereléstől a készre szerelés, kb.: 3-4 hét volt. (Telekomot akarták beelőzni, ami sikerült is fél évvel.)
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest