-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
ruzsass #108392 üzenetére
Nade a korábbi szar FIberhome esetek router módban is szar eredményt produkáltak, nem?
Az a baj, hogy bridge-ben nagyon macerás elérni az ONT-t (bár nem lehetetlen), így nehéz ellenőrizni, hogy mi történik az ONT oldalon amikor az RX lcp term. request-et kapja a routere...
-
Qtya123
őstag
válasz
ruzsass #107921 üzenetére
Beszéltem ma velük, mondtam, hogy cseréljék le a FiberHome csodát.
Így konkrétan nem jelentette ki a cserét a kiscsaj, annyit tett, hogy lefuttatott pár tesztet és mondta, hogy valóban látja a gyakori szakadásokat.
Kérdezte, hogy most miként van a rendszer, mondtam, hogy bridge mód és saját router, de pont ezért próbálkoztam ezzel, mert már előtte is szakadozott.
Mondta, hogy kijönnek a szerelők és megnézik a dolgot. Remélem csere lesz belőle, nem pedig vergődés.
Szerinted érdemes az érkezésükig visszaállítani a dolgot, hogy a routeremet kiiktatom (Tp-Link Archer C6 AC1200), hogy ne az legyen, hogy esetleg abba kezdenek belekötni?Egyébként kb azóta jobban megszaporodtak a szakadások, mióta NAS is van. Előtte is volt, de mióta a NAS is lóg a neten adatforgalommal, mintha gyakoribb lenne...
-
gabro0
őstag
válasz
ruzsass #102638 üzenetére
Itt ez több, mint 1 éve fennálló probléma és nem szűnik. Terület is legyen, Szeged Rókusi városrész érintett, hátha így sikerül izolálni helyi dolog-e vagy sem. ONT bridge-ben, Asus router megy Merlinnel.
Annyira nem zavar hogy kinyomozzam és jelentsem, de annyira igen, hogy leírjam ide, hátha más is belefutott.
-
-
Flashget
félisten
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged