- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
tahepa
senior tag
-
válasz
TeeJay #81841 üzenetére
Egyelőre semmi sem kötelezi a szolgáltatókat arra, hogy a doboz méréseit hitelesnek elfogadja, de szerintem hibabejelentéskor mindenképp előny, hogy a felügyelő hatóság által kibocsájtott eszköz számaival támasztod alá a panaszod, és persze azok magához a hatósághoz is folyamatosan eljutnak. Nyilván a projekt elsődleges célja nem az egyedi hibák kiszűrése, de középtávon ha adott területről több doboz is egyező, nem kielégítő eredményeket közöl rendszeresen, arra már az NMHH is jobban odafigyelhet.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #81633 üzenetére
Ez most hogy kapcsolódik ahhoz, amire válaszoltam? CPT.Pirk írta, hogy 100as neten volt és átkötötték ftth-ra, így amíg nem kapcsolják át gigabitre, addig lényegtelen, hogy most mennyivel megy.
Én is várom az átkötést, mert már 1,5 hónapja kerestek ez miatt és azóta se történt semmi.
-
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #81619 üzenetére
Port hiba, eszköz hiba, a friss OLT-n ütemezési/beállítási hiba. De láttunk már fúrcsa refelxió miatt széteső uplinket is, miközben a DL frankó volt. A PON portban lévő modul detektora is lehet hibás, akkor szintén az uplink fosik be. Tehát bőven van több reális lehetőség is. Be kell jelenteni, és nem engedni lezárni.
-
jeselivo
csendes tag
válasz
TeeJay #81613 üzenetére
Valahol megnyugtató, hogy nem nálam van csak a feltöltéssel gond (bár a szerelő mondta, hogy máshol is gond, de azért ugye egy sorstárstól hallani az igazi)
Kérdés, hogy ha kellően sokan csesztetjük a digit, akkor lesz-e változás, másrészt nincs meg a garantált minimum feltöltés, ilyenkor valami kötbér vagy valami?
(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyszer-egyszer - tényleg elvétve - sikerült felfelé 70 körülit mérnem, de ennél több sosem volt.) -
jeselivo
csendes tag
válasz
TeeJay #81604 üzenetére
Véletlenül nem Havanna lakótelep?
Engem múlt héten kötöttek át 100/100-as FTTB-ről FTTH-ra, 280/40-nél nem nagyon mértem többet a digi oldalán, digi szerveren (ONT bridge módban).
Bejelentettem, szerelő kijött, ő szelessav.net-en mért, neki megvolt 900+ letöltés, de feltöltés ugyanúgy 20-50. Azt mondta, ez itt a telepen "megszokott", ő már elengedte ezt a dolgot.
Szerelő érkezése előtt natolva voltam, utána érdekes módon már nem, nem tudom ennek van-e jelentősége, de utána nekem is letöltött megfelelő sebességgel( 900+), feltöltés továbbra is szar (garantált alatt).
És amit nem értek, hogy digi oldalán és speedtest.net-en is csak kb 300 körül tölt le, szelessav.net-en 900+. Hogy lehet ekkora különbség? (Feltöltés az FTTB-n kb 3x-osa volt a mostaninak, ez azért visszalépés...) -
válasz
TeeJay #81300 üzenetére
1 oszlopba nem hal bele
ja. csak amikor az utca egyik oldalán az elmű oszlopain megy az áram (4 vezeték), a upc (egy vezeték plusz erősítők), a digi (vékony vezeték + minden oszlopon fehér doboz + némelyiken feltekert kábel), a másik oldalon pedig a telekom oszlopain a köteg réz és üveg (oszloponként fekete doboz plusz némelyiken feltekert kábel), az oszlopokról pedig az utcán át megy minden a házakba (kivéve a villanyt, mert az az oszlopról le a földbe) és elgondolkodsz, hogy az egyébként kb rendezett utca miért emlékeztet mégis egy indiai külvárosra, akkor hátha mégis bevillan, hogy civilizáltabb helyeken miért szokták az ilyesmit a föld alatt intézni.
-
viktorhu
veterán
válasz
TeeJay #80925 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy hosszú ideig a 80 volt a max és 50 a középső csomag.
2007-ben, amikor digis lettem, mintha 10-es, 20-as és 30-as csomag közül lehetett volna választani, amiből én a maxot választottam az alacsony ára miatt, meg mert látszólag nagy ugrás volt az addigi 6-10 megabit körüli dsl-emhez képest, de nemzetközi irányban már akkor lehetett érezni, hogy a valóságban nem lett ettől gyorsabb a kapcsolat, szóval már akkor le volt maradva a Digi e tekintetben.
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #80918 üzenetére
Az nem mérvadó, hogy nálatok hogy gányoltak, elvégre többször leírtad, hogy ott gány munkát végeztek, mert eleve felvásárolt terület, itt normálisan van kiépítve és nincs is semmi gondom a szolgáltatással. Ha jól emlékszem 2007-ben már 80 vagy 100Mbps netet adott a digi a legjobb csomagban, amúgy az sem mindegy, hogy mikor építették ki, mert ahol 2007 után, esetleg 2010 után, akkor eleve sokkal jobb a helyzet. Amúgy nálunk egy épületben csak 32 lakás van és nem hiszem, hogy egy port több épületet szolgálna ki, mert már a legkisebb csomaggal is kevés 32 lakásra és ügye vannak 500-as meg régebbről 1000-res csomagok is, ha 2 épületet néznék és csak a lakások fele digi100-as, már kevés az egy port.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #80908 üzenetére
Ugyanolyan szívás lehet vele, mint fttb esetén, vagy szar a sebesség, mert leterhelt a hálózat vagy minden rendben és mindig megy maxxal, úgy mint fttb-nél is.
Amúgy az előző írásodból idézve:
"plusz ott van mellé hogy a két végpont közt nincs aktív eszköz (switch ami elszáll) és bárkinek lehet gigás net meg TV"
Az ftth-nál meg a szar ont, volt itt is olyan, akinél 3x kellett cserélni, mire megoldódtak a gondjai, ehhez képest fttb-n a 8 év alatt egyszer volt switch port gondom, amit másnapra meg is oldottak, persze itt is van akinek soha nem volt gondja egyikkel sem. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #80903 üzenetére
Azért mert nálad szar az fttb, nagyon sok helyen gond nélkül megy max sebességgel. Volt itt a topikban is, akinek fttb rendben ment, cserélték ftth-ra és csak a szopás volt vele, de ügye ez van, mert kötelező lesz váltani, vagy egy idő után nem lesz szolgáltatás. Persze az ellentéte is igaz, van akinek az fttb a szar és csere után lesz jó.
-
JociJ8
friss újonc
válasz
TeeJay #80631 üzenetére
Elvileg meglett a hiba, néha ad 800Mb sebességet, megint csak 94/94et.
Szobában a 10éves bekötésükön a csatlakozón egyik fém kintebb van, megpiszkáltam, nagy nehezen lett net, és mért rendeset, netet levágva.Digis eszközt a Routerem külön színezésének jelölésűbe dugtam be. 4 egyformáról elsőjéről meg a gépemre vezetve.
-
JociJ8
friss újonc
válasz
TeeJay #80611 üzenetére
Digis eszközt "Bridge" módba állíttattam.
Routeremen Internet résznél PPPoE kapcsolattal Felhasználó jelszót megadtam.
Digis Dobozt és a Routeremet is áramtalanítottam nem egyszer.
Így is 100/100 mért.
Azt nem tudom hogy Routeremnél kellene valamit állítani még amihez nem értek, vagy tényleg csatlakozás ér hiba. Úgy nézem nem úszom meg a digis szerelőt
Köszönöm mindenkinek segítségeket ! -
JociJ8
friss újonc
válasz
TeeJay #80611 üzenetére
E-maileztem még a digivel.
Azt írták Kábelezést anyagköltség és 2500Ft kiszállás díjaként ellenőrizhetik.
Illetve:
Digis eszköz "Routed" üzemmódban van. Ahhoz, hogy Ön a saját router-ét rendeltetésszerűen, megbízhatóan tudja használni és utána kötni több eszközt, arra van szükség, hogy az általunk kihelyezett eszközt "Bridge" módba állítsuk.Akkor nem is kábel hibám meg 8 ér port érintkezés hibám lehet ?
Nem nagyon értek ezekhez, ez okozhatja a hibát? -
JociJ8
friss újonc
válasz
TeeJay #80607 üzenetére
3 Másik kábellel is leteszteltem, 100 Max skálán mért ugyanannyit ismét. Router portban az ér érintkező szálakat is megnéztem, egyforma mind, nem látok beesést. Esetleg valami ötlet ? Illetve érdemes bevinni a routerem számítógépes boltba ? Mekkora összeget kérhetnek el ?
Köszönöm a segítséget -
viktorhu
veterán
válasz
TeeJay #80442 üzenetére
Pedig lehet, hogy így is addig jársz jól, amíg fttb-d van. Azért azt még általában rendesen szerelték, legalábbis nálunk ég és föld a különbség a megörökölt fttb szerelés és az optikai kábelen a falon lógó osztó dobozok látványa között, meg az itteni fórumbeli hibajelentések többsége is ftth területről jön. Nekem annak idején fttb-n úgy 10 évig egyszer volt problémám az internettel.
-
Túzok22
senior tag
válasz
TeeJay #80339 üzenetére
Igaz amit mondasz, de tulajdonképpen az acél merevítő meg a kevlár mindkettő külső hatástól védi, beszélhetünk itt a szakításról és a kábel hajlításáról is.
90 fokos szögű hajlításnál már annyi is az üvegszálnak, ezért a fény fotonok megakadnak a törésnél, visszaverődnek, nem jutnak el az ONT-ig emiatt nem fog semmi sem működni. -
trec12
addikt
-
Hegyirabló
veterán
válasz
TeeJay #80297 üzenetére
Telekom itt is így csinálta, ahogy írod. Meg minden félemeletre raktak dobozt. Digi behúzta lapos tetőn keresztül, és a legfelső emeletre raktak egy doboz. Födémet átfúrták, és úgy jön le az optikai, minden lakásba. De hogy milyen gány munkát végeztek... nálam is lóg a vezeték, fel sem rögzítette, csak a a villanyóra szekrény pereme tartja. Holnap csinálok róla fotót. A falat is úgy fúrta meg, hogy én jobb lyukat fúrok, pedig egyébként barkács antitálentum vagyok.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
TeeJay #80291 üzenetére
Szia!
Persze, ezeket mind elmondtam nekik. Hümmögnek rá. Tudod mivel mérnek, amikor kijönnek? Laptop bekapcs, kábel bedug, Speedtest mér. Modern technika.
Szerk: Ja, ha mondom nekik, hogy dobozt, kábeleket kéne nézni:
"- Hááááát, azt nem hiszem. Dobozban nincs semmi elektronika, semmi forrasztás, nem lehet ott gond..."
-
Petya88
tag
válasz
TeeJay #80209 üzenetére
Igen, mindhárom modemet újra kellett indítani, mert valamiért a routereim nem jelentkeznek fel újra. Amint a DIGI eszközét újraindítom, a sajátjaim beavatkozás nélkül be tudnak jelentkezni. Erre a problémára keresek megoldást, mert a szolgáltató nem túl segítőkész. Azt a részét az Ászf-nek be tudják másolni, hogy ők csak a modem rj45 portjáig felelősek a kapcsolatért, de azt nem értik meg, hogy az én eszközeimhez hozzá se kell nyúlni.
Azt nem tudom, hogy ezt az újra bejelentkeztetést mivel lehetne kiváltani, hogy ne kelljen padlásra mászni, meg a szüleimnél a garázsban felmászni a rack szekrényhez és újraindítani. Amilyen előrelátó voltam, még szünetmentes is van, hogy ne lehessen egy biztosíték lecsapásával áramtalanítani... -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #80201 üzenetére
Nem biztos az. Ezek a brutális lassulások (5-10-20megabit) nekem sokkal inkább hajaznak valami L2 problémára a végeken. Például a flow control hiányára, vagy hibás működésére. Nálam az ONT bridge-ben van, és meglepődve tapasztaltam, hogy a flow control le van tiltva benne. Félre ne érts: a flow control sem csodaszer, de ha ez sincs, akkor végképp nincs semmi, ami megakadályozza, hogy az ONT előtt már kezelhetetlenné váljon a dobás, ami ugyanúgy FIFO, mint úgy általában az ethernet. Ha egy LAN szegmenst ilyen módon túlterhelnek, akkor a switch minden fajta válogatás nélkül dobál, amit a TCP ilyen kellemes 5-10megabites sebességgel jutalmaz meg. És simán lehet, hogy a 100-as porton lévő előfizetőket akár a switch belső felépítése miatt jobban érinti Sem ezek a buta switch-ek, sem az otthoni felhasználásra szánt ONT-k nincsenek ilyen jellegű terhelés kezelésére méretezve. Legalább annyi eszük lehetett volna, hogy a gigás csomagok bevezetése előtt kirakjanak valami kisvállalati ONT-t, amiben legalább kulturáltan lehetne lassítani, amikor túlterhelés van.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #80195 üzenetére
Ezek nem kapacitás problémák, hanem amiről már beszéltünk itt párszor: a gagyi L2 switch-ek így kezelik a torlódást: dobálják a kereteket. A "legjobb" a helyzet ott lehet, ahol a 4 portos ONT-n van három gigás előfizetés, és a negyedik portjára még rányomtak egy switch-et. A 3 gigás előfizetőből csak egy nyom egy kövér speedtest-et, ne adj isten masszívan töltöget, és a többi a switch mögött kb. ilyen sebességeket fog látni, meg brutális csomag dobást.
-
Lacccca87
addikt
válasz
TeeJay #80178 üzenetére
Nagyon sok helyen nincs Ts optika meg. Lehet hogy dolgoznak rajta de rengeteg a kis falukban az xdsl kapcsolat meg vagyis inkabb a lehetoseg. Szulonel is valamikor 2000 tajekan lett dsl kapcsolati lehetoseg. Azota se koax se optika nem jart arra eszak keleti faluban. Iptvre ettol fuggetlenul rabeszelnenek, ugy hogy dupla rezet huznak be....
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #80161 üzenetére
Az NMHH 2020Q1-es jelentés szerint xDSL-ből 657.841, kábelnetből 1.293.935, és FTTx-ből 864.772 előfizetés van országosan, de az FTTx-ben benne vannak a LAN-os területek is. Az 5%-kal lehet hogy rossz helyen járt, de a "fél országot bekötik optikával" sem állja meg a helyét.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
TeeJay #80122 üzenetére
Én bármikor(!!) mérek, 920/320 megvan. Mindig. Úgyhogy jöhetne a magasabb feltöltés.
Friss mérés: https://www.speedtest.net/my-result/d/179392645
-
válasz
TeeJay #80127 üzenetére
Nálunk FTTH van és mindig megvan 200 megabit.
Én nem is a saját magasabb feltöltést szeretném, hanem azt, hogy az stabil legyen.
Eddig az otthoni adatforgalom jellemzően letöltés volt, de megváltoztak a dolgok és egyre nagyobb az igény a kétirányú forgalomra. Itt nálunk csak digi és voda van, a vodások sírnak, hogy egyszerre csak egy ember dolgozhat tanulhat a lakásban.
A digi hálózatán elkocog egyszerre három ember, de lehetne stabilabb is. -
válasz
TeeJay #80122 üzenetére
Megugrott az igény a feltöltésre. Ha nem csak a torrent érdekelne, hanem dolgoznál is, akkor tudnád értékelni. Nálunk a gyerek online oktatása teamsen napi 4 óra oda vissza audio és video adat, én közben VPN dolgozom. A feleségem le-fől tölt közben állományokat a munkahelyére. És akkor még ott az ötéves, aki közben mesét néz.
És a mi házunkban 2-3 család jár hasonló cipőben. -
törölt tag
válasz
TeeJay #80089 üzenetére
Kivárom a 06-30-át, mert megteszek minden óvintézkedést, most érted bejön egy olyan ember aki sorozatban volt előttem több tucat helyen bekötni... aztán leshetem, hogy merre járt, mit fogott meg stb... aztán majd gurítok egyet az 1000-es nettel, mert csak piszkál a dolog, a kíváncsiság, főleg hogy elméletben régi városom lakóival, én nem fantáziálok és álmodozok róla, hanem itt van a lehetőség nemcsak elméletben, de gyakorlatban is a házban. Mondjuk az lesz izgalmas, ha véletlen az adott hardveres feltételek mellett nem lesz meg a sebesség
Egyébként mérlegeltem azt is, hogy olvastam panaszokat itt a topicban is, a hibaelhárítás kezelésére (lassan érnek ki néha), de annyi mobilinternetem van, volt és lesz hogy akár egy hetet is simán át tudok két előfizetéssel hidalni, melyek egyike Telenornál van másika Telekomnál. Tehát még abból a szempontból is bizotístva vagyok, ha ott is kiesés lenne az egyiknél. Egyébként egyszer vagy 7 éve volt olyan, hogy Telekom vezetékes és mobilinternet kiesés egyszerre volt
-
törölt tag
válasz
TeeJay #80087 üzenetére
Ha a UPC-nél csak most jelentkezne a sebesség ingadozása nem lenne egy szavam sem... egyébként is szokott, mióta Hajdúszoboszlóra költöztem. A DIGI-nél hűség nélkül 3100 Ft lenne havonta, gondolom, ha nem válna be, és mondjuk beszerelés után azt látnám, hogy ugyanúgy ingadozik, és felmondanám a szerződést, a beszerelés költségét nem kapnám vissza... Más szolgáltatóknál nincs ilyen rizikó , bekötik, ha nem vagy elégedett felmondhatod x napon belül.
-
-
törölt tag
válasz
TeeJay #80051 üzenetére
Sok a lamer, őket csak 2+1 dolog érdekli:
1. ár
2. rendelkezésre állási idő
3. ha TV szolgáltatás is van, akkor képminőség.Érdekes hozzáállás ez az egy csomagos megoldás. Nyilván a többivel szemben ennek is megvannak az előnyei és a hátrányai is.
Ha az említett lama kap gbps-ot akor ugye töredékét tudja kihasználni, de ha még adottak is a hardveres feltételek, akkor sem fogja tudni, mert Facebook, Youtube, Skype, Messenger, aztán helló.
Akik ezt a sávszélességet le tudják terhelni, azok a torrentes véristvánok, akik most szépen otthon dekkolnak, és tolják a cumót.
-
Attila 1
tag
válasz
TeeJay #79887 üzenetére
Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSz)
A 700 MHz-es sáv elvesztése továbbítás szempontjából súlyosan érinti a hálózatokat és kb. 2,5 millió kábeles előfizető érdekét. A 700 MHz-es frekvenciasáv elvesztése jelentős gondokat okoz a kábelszolgáltatóknak, a berendezéseik cseréjét illetően. -
canniball
nagyúr
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #79894 üzenetére
Nálunk már volt egy harmadikán. De mondom: az érdekes az hogy hajnali kettőkor 300/50 többször is több szerverre, és egy sima pppoe újracsatlakozás után hasít. Ez nem terhelési probléma lesz, sokkal inkább tűnik úgy, hogy valamilyen elv alapján korlátoznak. A lassú és a nem lassú IP más tartományban volt, de ezt még nem nevezném konklúzív bizonyítéknak
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #79772 üzenetére
Köszi a linket, mostmár legalább tudom hogy 3-án éjszaka miért volt kiesés. Mondjuk kitalálni nem volt nehéz, de az tök jó, hogy következetesek. Emlékszem a telekmnál az utolsó időben minden héten volt 1-2 alkalommal CMTS reset éjszaka, de tájékoztatni azt egyetlen alkalommal sem sikerült.
Korábban volt téma a Digi peering kapcsolatai: kis trace route-olás segítségével könnyű volt kideríteni, hogy van direk peering-jük a Google felé is, tehát a közhiedelemmel ellentétben nem a Bix-en kapcsolódnak össze.
-
nrg_52
addikt
válasz
TeeJay #79544 üzenetére
Ertem en amit irsz, de attol meg ez reszemrol akkor is alulmeretezes. 1000-bol 10 megabit az 1% ami marhara keves, extrem korulmenyek kozepette is. A garantalt 300 megabittol is el tudnek tekinteni, leven nem vart helyzet, de legalabb a nevleges 10%-at elvarnam, 100 megabit mar mindenre is eleg gyakorlatilag. A kozmuves peldakat is gazosnak tartanam egyebkent, de izlesek es pofonok, illetve nem tartom feltetlen szerencsesnek az osszehasonlitast. Vizbol, gazbol, villanybol fogyasztas utan fizetek, ha csak csepeg a viz, kevesebb lesz a vizszamla.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #79544 üzenetére
Hiába véded a digit, ez az ő saruk. Van egy szerződés, amiben van egy garantált sebesség, ha azt nem tudja, akkor arra az időre szépen fizesse a kötbért. A példáid ott buknak meg, hogy mindnél van lakossági fogyasztás, ha felette vagy az már iparinak minősül és szépen meg is fizetettik veled.
-
adika4444
addikt
válasz
TeeJay #79544 üzenetére
Részint érthető az érvelésed. Az osztott erőforrás mivolta miatt teljesen normális, hogy a jelenlegi szituban többen lógnak rajta.
viszont se a Telekom, se a Vodafone (UPC) topikban nincs ennyi panasz. A t topikban a szokásos forgalom van, a Vodásban talán egy picit megnőtt, de a fene tudja ez mennyiben kapcsolódik a vírushoz és a felvásárláshoz.
Itt viszont nem egy helyen padlót fogott a hálózat, és nem lehet nem meglátni, hogy a mobil fejlesztés, és a nyomott havidíjak párosítása a vezetékes infrastruktúra hanyagolásához vezet, aminek meg ez a vége, a nagyok közül itt van a legtöbb panasz.
Viszont a korrektség kedvéért hozzátenném, hogy most este 400 Mbps alatt nem mértem, de inkább 400-600 közt ugrálnak az eredmények. A ping teljesen vállalható, és egyáltalán nem szakadozik. Ilyen formán szerintem már teljesen oké, de amikor pár napja is elkezdtem örülni, akkor következő délután újra érkeztek a bajok
-
nrg_52
addikt
válasz
TeeJay #79536 üzenetére
Szived joga, hogy mit erzel, ahogyan masnak is. En meg azt erzem, hogyha egyszer fizetek valamiert, akkor legalabb az 10% savszelt tudjam mar igenybevenni, ne az 1%-at, mint ahogy a szolgaltato sem ugy fogja a havidijat elkerni, hogy 100 megabitert csak 600ft-ot ker el. Eppen letojom, hogy miert nincs meg a savszelesseg, ez nem vis major. Az, hogy 1000 megabitbol 10 jon abbol azert sejtheto szerintem, hogy durvan alul van meretezve a halozat. Az meg szinten me az en gondom legyen mar.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest