Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
MrCsiT #82606 üzenetére
Nem vagyok "izé", csak tényszerű. Igen, eddig volt arra lehetőséged, hogy aktív szolgáltatói eszköz nélkül használd a netet, de ezután nem lesz, mivel a DIGI megszünteti ezt a fajta szolgáltatást, fizikailag felszámolva a hálózatot is. És nem céloztál a szerződésbontásra, én írtam, hogy jelen szerződésed meg fog szűnni, akár tetszik, akár nem. Az okokat lásd fentebb, megszűnik az FTTB szolgáltatás. Hogy újraszerződsz-e a DIGI-vel FTTH-ra, az már másik kérdés. Az ár pedig annyi amennyi, egy megszűnő szolgáltatás árával úgyis felesleges összevetni a többi lehetséges opciót, hisz az már nincs versenyben, azokhoz hasonlítsd amikből most tudsz választani!
szerk.:
Közben olvastam a topikot, és sejtelmünk nincs milyen eszközt fogsz kapni, ugyanis ez területenként változó, illetve éppen milyen lesz majd a szerelőnél. Nem, nem lehet választani, és nem tudok olyanról, hogy bármelyik is alkalmatlan lenne a szolgáltatás igénybevételére LAN porton, UTP kábelen. A WiFi megint más kérdés, a helyi adottságok és az igényeid függvényében akár kellhet is a saját router.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- NEC LT380 projektor eladó izzó hibát jelez!
- Eladó Eredeti Samsung mobiltelefon töltők! Többféle régi típus OLCSÓN!
- KEF R3 hangsugárzó és Kanto állvány - fekete
- Bombaáron UTP,E-Sata,RS232,Vga,Usb,Jack,RCA kábelek adapterek! Nézz be,megéri!
- Ryzen 5950x / GigaByte RTX 3060 Vision OC 12GB / 64 GB RAM / Corsair RM 750 X
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest