- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Most lettem Digi-s, miután behúzták a 1000-es netet (Bp.XVII. Kertváros) eddig nagyon szimpi, bár a nagyobb sebesség miatt routert kellett cseréljek (ASUS RT-AC68U), de most már hasít.
Illetve talán mégsem, a maxom 780/150 volt a speedtest alapján (dirketbe az ASUSból UTP-n a PC-be), de néha csak 80-100-as letöltésem van 120-as feltöltéssel. Normális a Diginél ez az ingadozás? Vagy csak a nagyszámú új 1000-es bekötése miatt van?
A router egyébként egy családi ház emeletén van, és 5Ghz-en sugároz alapvetően, a nappaliban egy ASUS EA-N66 fogadja a jelet és kábelen nyomja a DUNE médialejátszóba. 40Mbs bitrátáig jól játszik le , de fölötte akad, így BD image-ket nem mindig tudom élvezni. Érdemes lenne átrakni 2,4Ghz-re? Vagy esetleg berakni helyette a régi RT-N66U routeremet átjátszóként?
Köszi!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest