- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
válasz GoodSpeed #111111 üzenetére
"új hűségidőt vállalva is a csomagok nevei, a csomagok műszaki specifikációi, és a csomagok díjazása is."
Ezért akarnak mindenkivel új szerződést kötni. De a 2019-es netem és a mostani 2022, vagy 2023 ugyan az. 2010 óta vagyok Digis, folyamatos hűségszerződéssel, ezért 2019-es az utolsó szerződésem dátuma. A Tv csatornák folyamatosan változnak, így azt könnyebb megindokolni, hogy mitől jobb/más (a jobb alatt nem a minőségre gondoltam, hanem más csatornák, vagy +HD adókra ...)."2002-ben Vodafone GPRS-em volt"
Nekem akkor Vodás Rock & Roll előfizetésem volt, korlátlan net csomaggal, amit Pc-n használtam."Azért írtam ezt így le, hogy látható legyen, hogy eddig nekem sem volt olyan tapasztalatom, amikor tényleg csak átneveznek egy csomagot, de az paramétereiben teljesen ugyanaz."
A lényeget meg is válaszoltad => "2019-esben jelent meg az 1000/300, meg persze a megemelt tarifa." => "Most viszont a 2022-esnél sem változott, és a 2023-asnál sem változik, 1000/300 jóval drágábban." => Tehát ugyan azt a szolgáltatást nem adhatja drágábban, csak az infláció mértékével emelhet. Ha önkényesen áttesz a 2019-ből 2023-ba ugyanolyan feltételek/paraméterek mellett, csak más név alatt az bizony jogilag támadható.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest