- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz neil_mullen #66698 üzenetére
Ez egy ONT. Még 'modemnek' hívni is jobb, mint 'boxnak'.
Cserélik, hát cserélik, ezt ők tudják, sokat nem lehet tenni ellene.
De megnyugodhatsz..ideális esetben nem lesz rosszabb semmi, nem ideális esetben meg de. -
cof
veterán
válasz neil_mullen #66696 üzenetére
Milyen típusú box-a van?
De ha még régebbi MPEG2-es, és jön az új kiosztás ami MPEG4-es akkor azért kell cserélni. Nem volt semmi más "fejlesztés" beharangozva.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! kábel tv szolgáltatásban változik valami mostanában a diginél? most hivták az egyik ősömet hogy a jelenlegi boxot cserélni kell majd, vagy vigyük be nekik az is jó. tudtok erről valamit (18 ker ha ez számít)?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
-
Pasa
csendes tag
MMTV-nek lett EPG-je.
-
mpo
veterán
Tegnap az m4-en a Bayern-PSG meccsen igen furán mozogtak a játékosok.
Remélem nem a szemem romlott el.
Kedden előbb jött a hang, mint a kép, még a lövés előtt hallottam, hogy fölé ment.Ha érted, akkor már elavult.
-
trec12
addikt
-
szaboi6512
őstag
[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
NGA
addikt
Egy kérdés. A Digi nem tette be a csatornalistába az MTV80s zenei csatornát. Van olyan szolgáltató, akinél bent van? Egy orosz oldalon tudom csak nézni, ami sokszor leakad.
-
Vigyorka
aktív tag
Bedöglött a Set Boxom...
Béreltem a Digitól egy DIGI+C HD4-t.
A TV újsággal szenvedek! Mindig a "királyi TV" csatornáival kezd. Azt szeretném, ha az éppen nézett csatornán küzdené.
Megoldható?Vigyorka
-
nfsu17
veterán
válasz sirály69 #66676 üzenetére
F1 alatt azt vettem észre, hogy elindult a futam úgy, hogy alul egy csíkban (területen) feljöttek azok a fekete kockák...nem a kép esett szét, de hasonló ahhoz, csak be-beszúrt ilyen fekete kockákat, csíkokat...lényegtelen, valami ott volt, aminek ott semmi keresnivalója..tavaly is így kezdtük az idényt, most is. Amikor ezek ott megjelentek, abban az idősávban nem akadt a mozgás.
Aztán mikor elkezdett akadni, pl azt hiszem Alonso akkor előzőtt Ham-et, akkor akadt a kép, darabos volt, de nem láttam a kockákat abban az időben ott lent...aztán pár perc után megint nem akadt, de előjöttek a fekete kockák. tehát vagy-vagy alapon működött.
Legalábbis amennyire én figyeltem, de ez nem biztos, hogy így is volt. -
garga01
őstag
válasz csiki52 #66674 üzenetére
Az engima EPG-ben nem vagyok annyira otthon, de a plugineknél van ugye ami netről szedi, ennél van valamilyen forrás/források megadva és valószínű ahonnan szedi hiányzik ez az adó. (A lokális, DVB-streamből jövő meg lehet le van tiltva, ezért nem látod)
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
csiki52
tag
válasz garga01 #66673 üzenetére
Igazad van enigma2 es a box többet tud mint a tv- de most megnéztem a tv saját programkiosztását azon valóban nincs EPG csak jelzi hogy hamarosan.
viszont a max4 en van epg a box kiosztásában pedig nincs, a fene se érti ezt.
az igaz internetre van kötve a box de a tv is külön...itt még /Budapest-kispest / a régi kiosztás van[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
Diginél van EPG az új Magyar Mozicsatornánàl? Ugyanis a Vodafonnál még mindig nincs.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
tekda
újonc
pz6t
Sziasztok,
Szuleimnel Gyorben probaltam beallitani az uj Magyar Mozi TV-t. Annyira elnyomkodtam a dolgot, hogy kalibralhattam ujra az osszes csatornat (LG tv, digi kabellel).
Nagy sajnalatomra azonban nem mindegyik csatorna tert vissza (pl az m5 nem, de tobb mas is volt). Remlik, hogy amikor elso alkalommal beallitottam a tvjuket, akkor a digi oldalarol kipuskazott frekvenciak segitsegevel sikerult a hianyzo csatornakat elokeresni.
Most azonban sehol nem lelem. Probaltam a csatornalistaban (nem jelenik meg a frekvencia, ha raviszem az egeret). Probaltam az ASZF-ben elerheto csatornalistaban megkeresni, de ott sincs.
Van barkinek valami otlete, hogy hol lehet ezt fellelni? (Mellesleg az is erdekel, hogy miert titkolja ezt ennyire a digi. )Koszi
-
lala666
őstag
Nos, ez a f2 futam is ritka pocsék akadozós volt az m4 csatin...
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
bence1024
tag
Csodaszép minőségben adták megint az F1-et.
Ja nem. Undorító, vállalhatatlan.
Amire ezek ráteszik a kezüket... -
nrg_52
addikt
válasz lala666 #66656 üzenetére
Maximalis tiszteletem neked, es azzal is tisztaban vagyok, hogy ennek igy kellene mukodni egy idealis vilagban, de ez sajnos a mai vilagra nem jellemzo, mindenki profitra hajt, a sajat hasznat nezi. Az ertekrendek nagyon megvaltoztak, es sajnos nem pozitiv iranyba. Minden egyre dragabb, egyre silanyabb minosegu. Szomoru, de ez van. Nekem se tetszik nagyon sok minden ugyfelkent, de azon tul, hogy nem veszem meg a termeket\veszem igenybe a szolgaltatast nem sok mindent tehetek. Az plane nem megoldas semmire, hogy egy a szolgaltatotol fuggetlen forumot telepicsogok a serelmeimmel, valoszinuleg el se jut az illetekesekhez. Akkor mar inkabb bemegyek az ugyfelszolgalatra es panaszt teszek, akkor legalabb a megfelelo helyen adom elo a serelmeimet, de az eredmeny valoszinuleg ebben az esetben is az lesz, hogy szettarjak a karjukat, en meg mehetek ahova akarok ha nem tetszik.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
-
Pasa
csendes tag
Én személy szerint nagyon örülök az MMTV-nek. Először a Filmmúzeum szűnt meg, utána meg az M3, nem maradt hazai filmeket bemutató csatorna. Pedig ilyen szinte minden (magára valamit is adó) országban van, aminek értékelhető a filmgyártása. Itthon több ezer film készült, világszinten is elismert alkotók közreműködésével, és a honlapjuk szerint lesz színház és lesznek sorozatok is.
Egy kicsit más témához csak annyit, hogy az internet ma még csak ritkán helyettesítheti a lineáris televíziót, legalábbis egyelőre. Majd ha nem a jelenlegi pár % körüli elterjedtségről beszélünk okostévékkel kapcsolatban, akkor lesz értelme. Egyelőre ha kulturáltan és kényelmesen szeretne valaki egy élő programot követni (pl. sport, vallás, koncert, stúdióműsorok), többnyire a tévéjén nem tudja, egy kis monitoron meg nem akarja nézni. -
mpo
veterán
válasz Pro Koryak #66650 üzenetére
Hamarosan a topik nevét is át kell írni, nem nyitok új topikot, mert kitörölnék a címe miatt.
Ha érted, akkor már elavult.
-
pjen
félisten
válasz Pro Koryak #66637 üzenetére
Nem véletlen írtam, hogy a problémád nem ennek a topiknak a témája. Itt lehet arról írni adott topikban, hogy szar a termés, mért szar?, mert nem esik az eső. Az viszont, hogy mért nem esik az eső már egy másik topik.
-
Kuter
senior tag
válasz 4Grider #66629 üzenetére
"Magyar HD. Kicsit szarab , kicsit gyengébb, de a mienk!" Egyszerűen vicc hogy agyon tömörítik szinte az összes csatornát. Az LG tvmben meg leolvad a képjavíó processor annyit dolgozik hogy valami elfogatható legyen.
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
mpo
veterán
100 csatornából össze lehetne állítani, hogy mindenki megtalálja azt, ami érdekli.
Az arányokra kellene figyelni 2023-ban, inkább a tudomány, mint a vallás, plusz a minőségre, hogy a HD az HD legyen.
Nincs 4K adás, de SD adások tömkelege van, meg 4:3-as fekete-fehér, mint újdonság, ellenben FHD tévét már alig lehet venni (ha valaki még arra vágyna).
Sajnos az ismeretterjesztő csatornák műsorából nehéz értelmes műsort nézni 8-tól éjfélig, ha nem akarok II. VH-t, meg szellemeket, meg ismétléseket nézni.
Nincs Discovery Science, a Digi Life, Digi World hiányzik esténként.
Filmekre, zenére ott a házimozi, így azok is kiesnek, politikára elég az internet.Ha érted, akkor már elavult.
-
Atis45
aktív tag
"egy újabb semmit nem érő csatornával gazdagodtunk"
Úgy látom, hogy neked a legnagyobb gondod az, hogy nem a neked megfelelő tartalmat sugározzák.
-
nrg_52
addikt
Mar nem azert, de csak mert vered magad egy forumban, meg semmi nem fog valtozni, sot, ha mashol teszed akkor sem. Ez egy szolgaltatas ami nem erted van, csak igenybe veheted, ha akarod. Ha nem tetszik lemondhatod. Vagy megis mit kellene tenni? Kapat, kaszat ragadni es megrohamozni a kozpontjukat?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
MODERÁTOR
válasz Pro Koryak #66632 üzenetére
Látod megint csak magadból indulsz ki, illetve talán egy IT fórum átlagos közösségéből. Anyósom például naponta több órát nézte az Apostol TV-t amíg élt, mást se nagyon nézett, viszont 80+ korára nem volt affinitása netes streameket használni, ő már csak a távirányítóval tudott megbarátkozni öreg korára. Bár volt egy tabletje, amin fiam néha elindította neki a helyi mise közvetítését facebook-on, de önállóan ezeket nem tudta használni. Csak, hogy legyen ellenpélda is... És nem egy hasonlót tudok a környékben is, szóval előfizető is sokféle van.
[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
Igen, csak itt is sokan erre bólogatnak, ez van be kell nyelni, van aki még tapsol is nekik, éljen egy újabb semmit nem érő csatornával gazdagodtunk.
Ebből is látszik van olyan ország, amelyik fejlődni akar = Ro. és van olyan = Mo. amelyik hátrafelé megy, "előre megyünk, nem hátra" jeligével. -
pjen
félisten
válasz Pro Koryak #66634 üzenetére
Nem adják, ez egy üzlet. Nyilván a legkisebb befektetéssel a legnagyobb hasznot akarják elérni. A felhasználó csak egy szükséges rossz. Ha itt beíród a valós okot kitörlik, a pol topik viszont nem erről szól. Kellene minden szakmai topik mellé egy politikailag magyarázó topik is.
-
Atis45
aktív tag
válasz Pro Koryak #66634 üzenetére
Ebbe igazad van, hogy a lehetőség szerint legjobb minőségbe kellene szolgáltatni, (nyilván nem erről az új csatornáról van szó feltétlenül) de sajnos ezzel nem tudunk mit kezdeni. De azt hiszem, hogy az elmúlt fél vagy háromnegyed évben már lerágtuk ezt a minőség romlás csontot számtalanszor. Sajnos ez van, nem igazán tudunk mit csinálni.
-
Atis45
aktív tag
válasz Pro Koryak #66632 üzenetére
A most induló Magyar Mozi tv-re jött egy ilyen reakció: "Azt mondjátok már meg nekem, hogy mi a redvás francért kellett ez a gagyi hányadék csatorna?"
Most mi a baj ezzel a csatornával? Azért mert valakinek vagy valakiknek nem az ízlésüknek megfelelő tartalmat sugároznak, akkor már ne is legyenek? (főleg úgy, hogy az új csatorna olyan tartalmat sugároz, amilyen jelenleg nem volt ha jól tudom.)
Én pl nem szeretem a zenei csatornákat, vagy a gyerek csatornákat, a közmédia csatornáiról ne is beszéljünk, akkor ezek se legyenek?! Valaki más meg nem szereti pl a sport csatornákat, akkor ezek se legyenek?!
Van ezekre is igény. Így természetesen lenni kell ezeknek a csatornáknak is. -
Pro Koryak
addikt
válasz Atis45 #66631 üzenetére
Az sem igaz, hogy kaptál csak úgy egy csatornát, 6 db saját Digis, nagyon jó képminőségű HD!!! csatornát szüntettek meg, ezek helyett kaptunk első körben 4db f.s minőségű HD + SD csatit, majd utána 1-2 db f.os minőségű SD-t, szóval nem csak úgy jófejségből kaptuk.
Ezt én megint csak nem köszönöm meg, sííííííííííp, amit erről a cseréről gondolok!Amelyik csatornákra nincs igény nem fognak megszűnni! Miért vezetnék ki, miért raknának be pl. az ingyenes apostol tv(lehet neten is nézni ingyér! [link] ) helyére egy nekik pénzbe kerülő HD csatornát? Nincs más szolgáltató, akihez át tudnál menni, elfogadod vagy felmondod, szóval szopacs van.
[ Szerkesztve ]
-
Atis45
aktív tag
válasz Pro Koryak #66613 üzenetére
Én a hőbörgést arra értettem, hogy most kaptunk egy csatornát "csak úgy".
Emiatt nem kell hőbörögni.
A többi az teljesen rendbe van. Bár még igazából az áremeléssel se lenne nagyon nagy gond (bár fél év alatt kétszer is, az már sok), a nagy gond, hogy e mellé minőségi problémák vannak.
Az hogy a csatornák milyen témájúak, mindenkinek az igényét nem lehet kielégíteni maradéktalanul. Van akinek tetszik van akinek nem egy bizonyos csatorna. De attól még kellenek bizonyos csatornák, mert valószinüleg van rá igény. Ha nincs igény, akkor majd megszűnik előbb utóbb."nesztek parasztok, ezt kapjátok, aztán csend legyen!"
Sajnos ez van amikor szűkítik a piaci versenyt. Nekem a véleményem az, hogy szerintem teljesen be fogják darálni az egész piacot. A Telekom-ot is előbb utóbb "megvásárolják" szerintem. (ha jól tudom már volt rá próbálkozás)[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
Ott folytatódik a Forma-1 közvetítés minősége, ahol tavaly abbamaradt. A kép alsó harmada blokkosodik, a kommentátor nélküli hangsáv 96!!!! kbps, ehhez képest a Sokol rádió Hi-Fi minőség.
Botrányos![ Szerkesztve ]
-
Kija
aktív tag
Lehet volt már, de én hiába kerestem rá...
Magyar Mozi TV melyik frekin jön Győrben? -
trec12
addikt
válasz Pro Koryak #66622 üzenetére
Én megvárom milyen lesz a DDigi2023 kiosztás minőségre, tavasz végén meg lejár a hűségem. Körülnézek majd. A ViDaNet valóban horror áron van területi akcióban is.
-
veterán
válasz M_AND_Ms #66620 üzenetére
olyan tévét nem láttam, ami ezt rosszul kezeli (ettől persze még lehet), viszont a nem szélesvásznú tévék (amik a célközönségben azért bőven előfordulhatnak) biztosan rosszul kezelik ezt a változatot.
ha rosszindulatú lennék, azt gondolnám, hogy az egész playout valójában valami szimpla pc egy vlc-vel.hanyas vagy, te disznó?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz qnadam #66619 üzenetére
Ja, értem mire gondolsz. Én valamiért azt hittem bitrátacsökkenésre gondolsz pillarbox esetén.
Persze, hogy jobb a natív 4:3, csak az egyszeri ember, meg a gagyi tévé nem, vagy rosszul kezeli, így jobbnak látják ha bepakolják a 16:9-es pillarboxba oszt itt van nesztek, nézzétekAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
veterán
-
cof
veterán
válasz sandró60 #66615 üzenetére
Ezen könnyen segíthetsz át kell menni egy másik szolgáltatóhoz.
Már ahol még van értelme.
Mert nálam pl. csak Digi van meg Vodafone, azaz csöbörből vödörbe esete ha váltanék.
Most 3900 Ft a TV, még a tűrhető kategória, de ha 4k fölé emelik akkor mondom is le mert azért az 5-8 csatornáért amit nézünk nem éri meg. Inkább valami netes onlineTV-nél összelegózom töredék áron.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
madrac
senior tag
-
sandró60
addikt
válasz Pro Koryak #66613 üzenetére
Ezen könnyen segíthetsz át kell menni egy másik szolgáltatóhoz.
A szülőket sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültek.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz Pro Koryak #66610 üzenetére
Tudok örülni a kis dolgoknak, de igen. Ha nem lett volna áremelés, akkor én azt mondanám ok. De, hogy kiveszik a HD csatornákat és a zenecsatornákat is...
Nagyon hajlok arra, hogy már csak a streaming szolgáltatásokat hagyom meg, ha lejár a hűségem. 4 csatornára lenne összesen szükségem: duck tv, DaVinci, BBC Earth, EpicDrama.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Pro Koryak
addikt
válasz Atis45 #66612 üzenetére
De, én hőbörgök, mert ez ennyiért egy nagy rakás sz.r!
Mint írtam, "nesztek parasztok, ezt kapjátok, aztán csend legyen!"
(kb. mint a farhát árstop, ez való nektek, egyétek )
Hát nálam nagyon nem így van! Én a sz.rnak nem örülök és tapsolok.
Szülőkkel együtt van az előfizu, különben már lemondtam volna a tévét csak a net maradna.[ Szerkesztve ]
-
Atis45
aktív tag
válasz Pro Koryak #66610 üzenetére
Teljes mértékbe együtt tudok veled érteni.
De azért, azért ne hőbörögjünk már mert adnak valamit. Még ha nem is a mi szájízünknek valót.[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz Atis45 #66608 üzenetére
Akkor lehetne örülni, ha az eddig tévéadáshoz mérten kiváló képminőséget nem cseszték volna el +20%-os áremelés mellett, nem ingyenes SD csatornákat(apostol tv) tennének a korábbi, értékelhető HD csatornák helyére(DigiWorld, DigiLife), esetleg lenne 1-2 4K csatorna, mint Romániában...stb.
Amit írsz, kb. arra is számít a 4ig, nesztek parasztok, ezt kapjátok, aztán csend legyen!
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz sandró60 #66598 üzenetére
azt, amit a többi tévéadón is csinálnak: ha 4:3-as tartalom van, akkor 4:3 módban megy az adás, ha szélesebben, akkor szélesben. már csak azért is, mert a mostani állapottal ha régi nem szélesvásznú tévén nézed, akkor alul-felül és oldalt is lesz fekete sáv.
hanyas vagy, te disznó?
-
MODERÁTOR
-
macikos
addikt
Azt mondjátok már meg nekem, hogy mi a redvás francért kellett ez a gagyi hányadék csatorna?
Inkább hozták volna vissza az M3-at! Azon normális régi magyar filmek/műsorok/sorozatok voltak. Franc se akarja neten nézni. Miért kellett megszüntetni... Ezeket a filmeket ott is simán adták meg le lehetne adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest