- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Lall
veterán
Sziasztok,
Xbox topikba már írtam gondoltam ide is bemásolom, láttam itt is volt már szó a Microsoft XBOX One Digitális TV Tunerjéről. Majdnem visszaküldtem, de hála egy forumtársnak sikerült beállítanom és kiválóan működik Xbox-al.
Az első és egyben legfontosabb lépés, hogy át kell állítani a régió beállításokat UK-re. (Ezt később vissza lehet majd állítani.) A második lépés, hogy mikor post/zip code-t kér, akkor adjunk meg egy valós angliait (én manchesterit adtam pl. M1 1AD) Ezután elkezdünk kerestetni vele és kb 5-10 perc alatt megtalálja az összes csatornát. A One Guideből irányítható is a TV. Műsorinfót sajnos nem tudja lehúzni, de ez legyen a legnagyobb baj.
A kép kristálytiszta, szép, nem akadozik, nem szaggat. Ami még hasznos és jó dolog, hogy fél órát folyamatosan rögzít a box, így ha lemaradtunk valamiről vissza tudjuk nézni. Vagy ha le kell lépni pár percre megállítható az adás és aztán onnan folytatjuk, ahol azelőtt jártunk.
Azoknak javaslom, akiknek nincs DVB-C tuner a TV-ben, pl. nálam egy régebbi Panasonic plazma, de nagyon szeretem magát a tv-t, így kiváltottam vele a DIGI-s HD boxot vagy aki monitorral használja a boxot, esetleg projectorral és szeretne TV-t. Szuper multimédia szett lett a boxból. TV, VLC, YouTube, már csak egy HBO Go hiányzik, amit évek óta ígérnek.
És mindez egész olcsón, kicsivel többért mint hatezer volt a tuner postával.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Videós, mozgóképes topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Synology NAS
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest