Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lall

    veterán

    Sziasztok,

    Xbox topikba már írtam gondoltam ide is bemásolom, láttam itt is volt már szó a Microsoft XBOX One Digitális TV Tunerjéről. Majdnem visszaküldtem, de hála egy forumtársnak sikerült beállítanom és kiválóan működik Xbox-al.

    Az első és egyben legfontosabb lépés, hogy át kell állítani a régió beállításokat UK-re. (Ezt később vissza lehet majd állítani.) A második lépés, hogy mikor post/zip code-t kér, akkor adjunk meg egy valós angliait (én manchesterit adtam pl. M1 1AD) Ezután elkezdünk kerestetni vele és kb 5-10 perc alatt megtalálja az összes csatornát. A One Guideből irányítható is a TV. Műsorinfót sajnos nem tudja lehúzni, de ez legyen a legnagyobb baj.

    A kép kristálytiszta, szép, nem akadozik, nem szaggat. Ami még hasznos és jó dolog, hogy fél órát folyamatosan rögzít a box, így ha lemaradtunk valamiről vissza tudjuk nézni. Vagy ha le kell lépni pár percre megállítható az adás és aztán onnan folytatjuk, ahol azelőtt jártunk.

    Azoknak javaslom, akiknek nincs DVB-C tuner a TV-ben, pl. nálam egy régebbi Panasonic plazma, de nagyon szeretem magát a tv-t, így kiváltottam vele a DIGI-s HD boxot vagy aki monitorral használja a boxot, esetleg projectorral és szeretne TV-t. Szuper multimédia szett lett a boxból. TV, VLC, YouTube, már csak egy HBO Go hiányzik, amit évek óta ígérnek. :) És mindez egész olcsón, kicsivel többért mint hatezer volt a tuner postával.

    Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

Új hozzászólás Aktív témák