- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz #29810560 #34795 üzenetére
Egyébként rájöttem, hogy megoldható.
1. Kell egy olyan box, amely hajlandó megosztani a rá kötött vinyó tartalmát mondjuk SMB-vel.
2. Ez a megosztás a box "kikapcsolt" állapotában is elérhető legyen.
3. A másik box legyen hajlandó hálózati meghajtóra rögzíteni.Illetve ha bármelyikkel rögzíteni akarunk, akkor mindkét boxnak mindhárom feltételt teljesítenie kell.
Csak éppen nem hiszem, hogy léteznének ilyen box-ok.
Egyszerűbb összeszedni a Vaterán még egy vinyót...
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
törölt tag
Miért hurrogjátok le ilyen "durván"??? /
Lehet, hogy egy új informatikai know-how birtokában van. /
-
kungzi
veterán
üdv
fateromék szeretnének még egy beltérit igényelni, hogy tudjon egyszerre kettőt felvenni vagy egyet felvenni és egyet nézni
az lenne a kérdésem, hogy a már meglévő külső hdd-t lehet-e egyszerre használni felvevésre a két beltérivel? két külön partíció lenne rajta, akkor működhet a dolog? -
Flashget
félisten
Hoztam haza a meglévő mellé ma egy 2. CI+ CAM-ot ami sárga szinű. Tavaly zöldet adtak.Van jelentősége a színnek? Gondolom arra nagra 2 vagy 3?
Realme GT Master Edition
-
rocket
nagyúr
válasz Flashget #34784 üzenetére
Mar megint egy uj ismetlo csatorna szolgaltatokra kenyszeritesere hasznaljak a BL jogokat, mindezt sd minosegben, hurra
Katasztrofa ami nalunk tv csatornak kapcsan megy, ugyanazok a musorok mennek mindenhol, 3 havonta krealjak az uj ismetlo csatornakat, vicc az egesz
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Flashget
félisten
válasz br.rak #34783 üzenetére
sport1-nél felszabadul az a pénz ami a MB1-re ment volna, ráadásul az AMC tolja a pénzt a csatornába.
Nem lesz itt semmilyen vérre menés most azt mondom a Digisport ezt a jogot is elfogja veszíteni. Ha azt nézzük mennyibe került és nem vonzotta az előfizetőket még meg is értem ha lemond róla.
Diginek a kábeles szolgáltatásai ár/érték arányban vonzó nem a PL.A kézi BL jogot is bukták a pénz egy részét rögtön az október közepén induló, 2. Formula-E szezon közvetítésbe csoportosította.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
br.rak
őstag
válasz allfinanz #34782 üzenetére
Az a gond, hogy, hogy ha jól tudom, negyeddöntőktől kezdve az M4 ad csak BL-t (mivel akkor már csak 1-1 meccs van naponta és első választás az M4-é, más meg úgy nem marad)és majd csak a döntőt adják együtt
Ill az NB1 elvesztése azért nagy érvágás. Jövőre lejár a PL a digisportnál, vérre fognak menni a digivel a jogokért. -
allfinanz
senior tag
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Straw
senior tag
Sziasztok, engem az érdekelne hogy hány fajta ONT-t használnak, mármint azt tudom hogy Huawei és ZTE a kért gyártó, de hogy létezik olyan amin pl nincs RF port csak UTP meg telefon?
Előre is köszi a segítséget.
42
-
Flashget
félisten
válasz kidette #34776 üzenetére
kódolt filmcsatornák (HBO, Digifilm) miatt kellett beltéri a Digitől?
Mert üzletbe lehet venni olyan DVB-C-s beltériket a kódolatlan DTV-hez, amik eleve jobbak a digiétől és .ts-be rögzítenek. Az ilyen felvétellel utána már azt teszel amit akarsz.Realme GT Master Edition
-
kidette
csendes tag
Üdv!
Nem régen kaptunk digi settop box-ot.. fel is vesszük az adásokat sikeresen, a pc látja a pendrive-ot, csak a pc-n nem tudjuk megnézni, átkonvertálni..
Ehhez kérnék segítséget, hogy milyen programmal lehet átkonvertálni, avi-ra, mkv-ra.
A Leawo Total Media Convertert használom máskor, de ezt ő sem ismeri fel...
itt a felvett műsor file listája:
- CONTENTS.DESC
- CONTENTS.NAV
- CONTENTS.INFO
- CONTENTS.TRPgondolom az utóbbi a felvett műsor mert ezek szoktak lenni a több gigásak..
köszönöm a segítséget..
-
addikt
Digi-s médiaboxnál a csatornainfónál csak a következő adást írja ki, a múltkor felhívtam őket központilag csináltak valamit, aztán jó lett, kiírta az egész napit előre ahogy kell. Most megint csak a következő műsort írja ki, az azutánit meg a többit nem. Ezért mindig fel kell őket hívnom vagy ez milyen probléma?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
VGYke
addikt
válasz Flashget #34712 üzenetére
Nekem HU8200-nél távvezérléssel + mobiltelefon a kézben szintén a Samu technikusa állítgatta közel 1 órát, sikertelenül. A technikus sem értette miért. Elmondása szerint az 1 évvel korábbi TV-kben már nem emlékszem milyen sorozatszámtól fölfelé már működött...
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
TIT
veterán
A 1410-es Kaon stb.nem tud pendriveről lejátszani filmeket csak hdd-ről?
Bedugtam és meg akarta formázni,ntfs alapból.
Ha bemegyek a media menübe akkor nem ír ki semmit ami a pendrive-on van és elvileg csak tv műsort tud felvenni. -
Flashget
félisten
válasz PeterPH #34734 üzenetére
Reggelre sem javult így bejelentettem a hibát úgy sem voltam itthon remélve mire haza érek kijavítják és nem kell időpontot egyeztetni.
Most értem haza a hiba elhárítva. Mint kiderült nem csak a mi házunkat érintette, hanem az utcában az első tömböt is egy ottani lakótól tudom. Azt nem tudom mi volt a hiba, de DTV-n jött pár csatorna mint az M3, AMC, Paramount igaz elég nagy bit hibákkal és analógba is jött pár nézhetően, de az az összes MTV döglött volt kivéve az M3 DTV-n.Gyorsak voltak a fiúk ha olvassák, THX.
Realme GT Master Edition
-
senior tag
válasz digikábeles #34766 üzenetére
Szimpatikus, kár, hogy csak egy tuneres.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
zichie
senior tag
válasz Varszegig #34767 üzenetére
A blu-ray felvevők alapból nem szokták tudni, támogatni. Ez nem "hiányosság" hanem "szolgáltatás", hogy a felvétel nem osztható, nem kimásolható, csak és kizárólag a felvételt készítő eszközzel játszható le. Ha meg tudná osztani AllShare-en, akkor számítógéppel kinyerhető lenne a felvétel, ezért nem támogatja.
Ellenben, ha a felvétel nem magával a blu-ray felvevővel, hanem pl. másik dvb-c tuneres eszközzel (Amiko, Alma, PC...stb.) történik, akkor ez a felvétel a blu-ray felvevő merevlemezére másolható, ahonnan már megy az AllShare megosztás. Végül is megoldható a felvett műsorok megosztása, csak nem a blu-ray felvevőt kell felvételre használni. Ezt gyakorlatban otthon ki is próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz digikábeles #34766 üzenetére
A felvett műsorokat meg lehet osztani AllShare-en?
-
törölt tag
válasz TayRol #34764 üzenetére
Aha! Szerintem ők azért kapják a fizetésüket, hogy megfelelő minőségben végezzék el a munkát, amibe annak leellenőrzése is beletartozik.
Most aztán a Te napirendedet borították fel. ... és azzal hogy vissza kell jönniük, az ő napirendjük is végképp felborul. Így lesz a plusz fél órás ellenőrzésből több órás (esetleg napos) hercehurca.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TayRol #34757 üzenetére
OK! Értem már.
... de, íme ismét itt a példa minden leendő DIGI-s ügyfélnek. Csak akkor szabad aláírni a munkalapot és elengedni a szerelőt, ha mindent lepróbáltunk és működik!
- Internet: a saját accountunkkal fel tudunk lépni az Internetre - FTTH-nál az ONT LAN portjába, FTTB-nél a saját gépünk LAN portjába csatlakoztatott ethernet kábellel - és a DIGI hivatalos mérőjével lemértük a kapcsolat sebességét és megfelel
- TV: Az összes DVB-C csatornát (és az analógot is persze) - a kapott SetTopBox-on vagy a saját TV-n - behangoltuk és átpörgetve jó a kép/hang minősége
- Telefon: a telefonról felhívtuk a szerelő mobilszámát (vagy a saját mobilunkról a kapott telefonszámot) és jó minőségben tudunk a telefonvonalon kommunikálni... mert, a sietség/kapkodás miatt utólag mindig jön a "hű", meg a "ha", meg a sopánkodás/bosszankodás stb. stb. stb..
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
"A mai viszonyoknál az anyagi részére utaltam (...)"
Mivel, csak a minőséget említetted meg egy mondatban nem tudom mitől kellett volna rájönnöm, hogy te a dolgok anyagi vonzatára gondolsz. Amúgy meg ha elolvastad volna, hogy pont, amit te írsz az anyagiakkal és a jogokkal kapcsolatba, azt már előtted magam is megírtam." (...) utána le is írtam hogy egyértelmű legyen"
Ezt ugyan hol tetted meg? [link] Sehol.Csak jeleztem, hogy amit nekem írtál abból az jön le, nem tudod, mit írtál előtte (és nem is olvastad el, mit írtam én). Hogy belül mit gondoltál, azt én nem tudhatom.
Egyszerűen ennyiről van szó. Lehet mérgelődni, visszavágni, hadakozni, vagy megérteni!Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
válasz TayRol #34751 üzenetére
Akkor pedig annak működni kellene, hisz optikán jön be mind a TV mind az internet és az ONT leválasztja a TV jelet.
Amennyiben tényleg jók a csatlakozások mind ONT, mind TV oldalon és az összekötő koax kábel sem szakadt, akkor már csak az lehet, hogy nem aktiválták még a TV szolgáltatást az ONT-n, mivel a szerelők nem adták még le a munkalapot.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Mert 15:00 helyett 17:20-kor jöttek, a net megvolt, ezt bekötötték, és adtak egy telefonszámot, hogy ha van valami akkor keressem őket, és elrobogtak. Gondolom abban a tudatban, hogy biztosan jó.
Az összes kábel új, csatlakozások stimmelnek. Holnap hívom őket, hogy jöhetnek még egy körre.Köszönöm az eddigi tanácsokat!
-
TayRol
nagyúr
Nem, semmi nem jön. Amikor be van kapcsolva, hogy analógot is keressen akkor is annyira lassú, hogy akár fél óra is eltelik, mire a kis állapotjelző-csík megmozdul, de eddig még nem talált semmit.
PeterPH: sok csatornából kettő volt, csak ezért gondolom.
Mr. Janó: stimmel. itt kábelen volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TayRol #34733 üzenetére
Biztos, hogy DVB-C platform-ra állítottad a hangolást???
... mert, DVB-T platformon nincsenek analóg adások.
Lásd!
Philips 32pfl9604. 165. oldal 4.2.7 DVB-T or DVB-C[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
-
TayRol
nagyúr
Segítenétek, hogy a ma frissen bekötött digi kábel tv csatornákat miért nem tudom behozni a tv-nken? 5 órája ezzel szenvedek. Philips 32pfl9604. Volt már Finn, Magyar, Német, gyors, teljes, csak digitális, stb... de semmi.
Mit rontok el?Remélem jó helyre jön a kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz M_AND_Ms #34725 üzenetére
A hbb tévéért fizetni kell a szolgáltatóknak ráadásul fent is kell tartani ráadásul tartalommal kell megtölteni amit meg csak pénzért fognak adni a szolgáltatók illetve a csatornák(pl.VoD ) ehhez meg megint csak box kell.Ezért nem terjed mifelénk.Ez nem csak sávszél kérdése.
Ezt az mtva-s hbb tv-t hagyjuk.Az a vicc kategória. -
dh66e
veterán
válasz allfinanz #34722 üzenetére
Nekem speciel nem. A mai viszonyok között pocsék videó minőség lenne rajta,azzal én meg nem kínoznám magam.
Persze akit ezek a dolgok lázba hoznak annak biztos jó ezt elfogadom.Először az analógot kéne elfelejteni aztán az SD-t majd azután lehet beszélni ilyen prémium dolgokról. -
Flashget
félisten
19. kerulet DTV csatornak kb. felenek es az analognai reszeltek.
Realme GT Master Edition
-
allfinanz
senior tag
Kérjétek a FOX-ot!
Jön Mulder és Scully 2016-ban a folytatással...
Vagy az igazság odaát van?Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
dh66e
veterán
Szerintem az összes normális gyártóé tudja.A régi sharpom is tudta a mostani sony is,de nálunk semmi értelme sincs mert nem foglakoznak vele.
Szerintem magyarfilm el van tájolva egy kicsit a hbb tv-vel kapcsolatban.Az csak egy kiegészítő interaktív szolgáltatás a csatornák részéről és nem egy komplett szolgáltatás. -
TIT
veterán
Philips is tudja a HbbTV-t.
-
Flashget
félisten
válasz Watt25 #34690 üzenetére
senki nem írta, hogy átfog térni csak annyit írtam a jelek ezt mutatják.
és nem kell arra gondolni, hogy megszűnik a szabadon fogható DTV csatorna, hanem arra, hogy létrehozhatnak olyan 5-10db csatornából álló csomagokat, hogy akinek kell visszatekerhető felvétel, meg klubmozi vagy mi a neve akkor ehhez az IPTV-re van szüksége.
Én sem akarok IPTV-t a jelenlegi helyett.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
de tudja a samsung tévék nagy többsége csak a gyártó érthetetlen okból letíltja az fw-ben. F szériánál szervizmenüben németre kell állítani a smartot...a röhej ezt nekem először a samsung üfsz csinálta meg!!
Az új J szériánál írják a tulajdonságok között a Hbbtv-t, de ugyanúgy le van tíltva.Realme GT Master Edition
-
namenlos
tag
Csináltam egy teljes csatornafrissítést, azóta nem jön be a DIGI Film 378-on, (ill. az HBO-k sem), mi lehet a gond?
-
trec12
addikt
-
dokee78
félisten
Van letölthető csatornalista?
Ha nincs van valami egyszerű lehetőség valahogy kimásolnom a lakhelyemen elérhető csatornalistát? -
trec12
addikt
Eközben a "konkurencia". (már ha valaki szerint az ára miatt annak tekinthető)
Itt az új full-extrás díjcsomag a TelekomtólRemélem a Digi Mobillal lesz ilyen nekünk is..... Nekem változatlanul hiányzik egy flat vezetékes csomag mint amilyen a Digifon500 volt.....
[ Szerkesztve ]
-
allfinanz
senior tag
IPTV helyett HbbTV rendszer kell!
Piros gomb a taviranyiton a digitalis csatornan es jon a netes tartalom! Nyugaton evek ota mar sikeresen megy!Szolgaltatoktol kellene tartalom hozza:
Mediaklikk (teljes webfelulet, nem ez a csokkentett, mint most)
tv2 Player
RTL Most
DigiSport videok
AXN Player
HBO GoHbbTV menukben lehet hirek, idojaras, horoszkop, pizzarendeles, barmi.
Akar lehetne DigiFilm csatornan HD filmek HbbTV tartalomban.
Uj TV-k tudjak a HbbTV rendszert.Megmaradna a kodolatlan digitalis TV-zes kenyelme az 1 taviranyito miatt. Szerintem az IPTV es a kulon set-top-box felejtos! Az meg jarhato, hogy menet kozben mobilneten vagy wifin nezni Digi altal adott TV-streamet.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
bksgbr
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest