Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát akkor gratulálni tudok csak, hogy te át tudtál szokni.
Én ha olyan játékot játszom ahol kellenek a gyors/kisebb érzékeny/precíz mozdulatok egérrel kb 5 perc után falhoz tudnám vágni a kontrollert.Nem is erőltetem mert minek ha egér+bill-en nőttem fel.
'ált sulis korom óta gamelek már én is azt most leszek hamarosan 34, nem idegelem én már magam ezzel'
Én pl hamarabb játszom egy Souls like játékot egér+billen mint kontrolleren és nem zavar illetve nem is az hátráltat hanem a saját balfaszságom azokhoz a játékokhoz.
Bunyós játékok amiket tényleg nem tudok rendesen billen játszani kb az miatt vettem kontrollert de azért kipróbáltam már mindennel.
Év nagy részében csak a port gyűjti itt nekem a kontroller ha őszinte akarok lenni mert 1-1 játékot kipörgetek vele ha pont olyat játszom amihez jó aztán rakom is félre.Van egy haverom aki pár éve adta el a PC-t és lett csak konzolos, ő pl mai napig panaszkodik D3 miatt hogy mennyire utálja ott játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest