Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2

őstag

válasz SSJPeter #17051 üzenetére

Rengeteg. Az elején sokat segített a kollégám, mert amúgy nem tudtam volna elindulni. Nincs jsp accom sem. Neki köszönhettem, hogy sikerült beszerezni néhány baset, amit publicban lehetetlen. Szerethető karakter nagyon. Törékeny ugyan, de pont emiatt nem unatkozol vele. Amolyan 1/2 HC karakter. :) Farmolni is nagyon jól lehet vele bocin és chaosban. Drága. Még úgy is, hogy nem 120 / 45 circet használok hanem ias maxosat. De véleményem szerint a nagyon de nagyon drága 120 / 45 fejes ide felesleges:

... with a might/pride merc and hopefully LoH gloves you may very well have more than enough ED% to off set the loss of not using 120% ed on the helmet. I went ahead and mad e aquick hero edit bowa to check with pride, might and a full inv of 3 max scs

120 ed helmet will get you 4170~ average damage

a 45 maxer helmet will get 4177 average~

So the 45 maxer actually slightly edges out the 120 ED hat for a pvm setup, but just barely. Without a merc giving you so much ed% the 120% ed hat is better.

Nagyon nagy szerencsém volt, hogy a Pride az 20-as lett elsőre. És ami igaz a 120 / 45 circre, az igaz még a drága grand matronra (gmb) is. A diamond / shadow sokkal jobb alternatíva, mert könnyebb, olcsóbb köré építeni és az avg damage kb. ugyanannyi lesz, mint az "overhyped" gmb-vel. PvP-sek nem is használnak gmb-t.

A charmokhoz a tippem, hogy a max ar life az egy rohadt drága dolog még mindig. Ám szvsz az nem fog megmenteni egy nagyobb pofontól, hogy 700 helyett mondjuk 800 vagy 900 hp-val futsz. Egy traviban vagy soulsouktól hemzsegő ws-ben nem ment meg. A wisp projector és a tgod öv igen. A 3 frw 3 max 20 ar és 3 max 20 ar 2 dex olcsóbb charmok. A 7 frw 10 max 70+ ar gc is. Én inkább ilyeneket vettem és nem 3 30 20 sc-t 3k fg-ért.

Új hozzászólás Aktív témák