Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSJPeter

őstag

Nyomult már valaki Mist-es multiple shot-os amával? Mindenki fikázza neten, de rájöttem, hogy nekem jobban bejön, mint a Faith, mert ilyen tankosabb jellegű a tőle karakter (+40 allres, +24 vitality), a Faith az ilyen glasscannon-os volt nagyon.

Meg nagyon buli ez a 100% pierce, na meg meg a fagyasztása is ad egy olyan érzést, ami kell nekem mert jó :D , meg kompenzálja, hogy kicsit lassabban aprít tömeget. Egyszerűen jobban élvezem magát a karaktert...így ez is lett most a kedvencem.

Mindig is gondot jelentett, hogy Faith-el nem bírtam a stone skines boss-okkal, de Mist-el a magic arrow-t haszálva secondary single shot-ként (nyilván a Faith-el is lehetne, csak ez 2x-er annyit sebez, meg 100% pierce), mint kés a vajon úgy megyek át mindenkin 2-3 lövés bármelyik stone skines, a 100% pierce meg igencsak hasznos szűk helyen , amikor sorban állnak előtted a magic arrow-t használva, na ott pl. sokkal de sokkal jobb, mint a faith és így már nagyon is értelmet nyer a +6skill, mert magic arrow-nál a skill adja a damage-t amit így fel tudtam vinni 71%-ra, ami mindent szétaprít.

Egy hátránya van a karakternek, hogy Baal-ra nem jó, csak odáig, de ha odaérsz nagyon macerás megölni vele, de ezen kívül bír mindent és visz mindent.

A magic damage a fizikaival váltogatva kivédhetetlen, mint a barbárnál a concentration/berserk kombó és Bone Break sem kell abszolút.

Szerencsére elsőre kiraktam egy lvl11/379ed-t ami kurva jó, de mivel zavar, hogy nem lvl12 még próbálkoznom kell, kiszámoltam, hogy mivel 1 Jah= /6 Cham és 13 Gul, így 2 Jah-ból 12xer tudom megpróbálni...nem csak kétszer.

Lehet senkit nem érdekel, de gondoltam leírom ezt. :D

Apropó: Max.-os statokkal rendelkező Shadow Bow-s Faith eladó, ha valakinek még nincs esetleg. ;]

Új hozzászólás Aktív témák