- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
TrollBalint #4465 üzenetére
Hali!
Nahh nagy nehézségek árán sikerült frissíteni a drivert. Az a fekete négyzetes villogás megszünt, de még mindig rettenetesen szaggat a játék. Fura, hogy egy 2000es játékkal nem lehet játszani rajta. Remélem lesz rá vmi megoldás.
Üdv! -
mcsabee
senior tag
válasz
TrollBalint #4431 üzenetére
Persze
. Sőt, 1.09-ben egy bug miatt hellen is minimálisra csökkentette az életüket. 1.12-ben nem tudom, hogy bugos-e még
. De normon simán static field a legjobb, sőt, nighton is az egyik legerősebb sorc skill.
-
bolcsodal
addikt
válasz
TrollBalint #4428 üzenetére
A blaze lett volna a köv tippem. Normal nehézségen még nincs komoly resistje Durinak. "Castoljad" a blizzardot magad fölé míg futsz a mögötted rohanó durit biztos elkapja. Egy idő után el fog fogyni...
Ha van "static field" azzal is szépen lehet csökkenteni a HP-ját...de azzal nem tudsz 25% alá menni..onnantól blizzard/blaze+rohanás...
-
frame>24
addikt
válasz
TrollBalint #4425 üzenetére
Bocs, így néha random beleolvasok a topikba, és csak annyit szerettem volna írni, hogy a normal szintű sorceressnek bizony egy mumus a Duriel. Én anno azt csináltam, hogy vettem egy cuccot, amivel castolni tudja a Blaze című spellt, és akkor, ahogy futsz előle, mindig pont a tűzben jön utánad. Gyakorlatilag sérülés nélkül megoldható, persze nem 2 máspdperc a dolog, de a folymatos halálnál sokkal jobb
-
bolcsodal
addikt
válasz
TrollBalint #4425 üzenetére
Egy jófajta "hireling" kibír néhány másodpercet ellene. Egyébként meg ha van blizzard, akkor castolod és futsz előle...izgalmas, de működik...szép lassan úgyis elfogy.
-
mcsabee
senior tag
válasz
TrollBalint #4335 üzenetére
Meg az, hogy emberekkel játszol, nincs unatkozás, tudsz tradelni, tudsz beszélgetni, tudsz segítséget kérni, tudsz segíteni, magyarokkal beszélhetsz, külföldiekkel.
De egyébként ha csak singléztél eddig, akkor tök felesleges magyaráznom, ezt nem lehet elmondani, ki kell próbálni :-).
-
mcsabee
senior tag
válasz
TrollBalint #4320 üzenetére
Neked is csak annyit tudok mondani, hogy használj PlugY-t, sokat dob az élményen, és nagyjából olyan a cucc, mintha Battle.net-en tolnád, csak party nélkül.
Egyébként, amit Athos is írt, Blizzard + FW soso jó megoldás lehet kellően erős merccel megoldható minden kihívás, de az tény, hogy az 1.12-es patch csöppet sem kedvez a single játékosoknak.
-
Blizz
őstag
válasz
TrollBalint #4323 üzenetére
Itt megtalálod az összeset:[runewords] görgesd le és ott lesz h original,1.10,1.11.
-
bolcsodal
addikt
válasz
TrollBalint #4320 üzenetére
Varázslónál nem használhatóak a hibrid megoldások sajna. Csak az egyik skill táblára fókuszálj, leginkább a blizzard-ot érdemes kimaxolni.
Az immunis szönyeket meg majd multiban megoldod.
-
adalbert1
veterán
válasz
TrollBalint #4308 üzenetére
Én még ezt az oldalt ajánlom olvasgatásra.
Viktor77 , mcsabee : tényleg nem volt összevonva a 2 account, de ahogy csináltam újat már szépen megismerte a megadott cd key-eket.
-
Blizz
őstag
válasz
TrollBalint #4304 üzenetére
Én csak ezt találtam,szerintem ebbe nem sok hasznos dolog van.[itt].És ha jól tudom,rengeteg új rúna szó van benne 1.10-töl kezdve,viszont van pár hasznos ami csak Battle.net-en jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest