- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Nem tudom mennyi memória van a gépedbe, illetve milyen telepítést választottál. De ha esetleg nem maximálisat akkor azt érdemes feltenni. Esetleg még azt tudom elképzelni (ezek már csak tippek), hogy a op. rendszered nem szereti (ha esetleg vistád van fent), illetve fut valami a háttérbe. Más játék/program nem szaggat be?
-
TrollBalint
addikt
válasz
bolcsodal #4426 üzenetére
van egy (ha nem is a jófajta) hirelingem, de pár másodperc után meg hal annak rendje és módja szerint.
Vettem egy botot, amivel tudok 2. szintű fireball-t lőni, de ezzel sem értem el igazi áttörést, a blizzard, ha jól emlékszem megvan, de nem nagyon láttam, hogy hatna rá
nincs valami kegyetlen nagy ellenállása véletlenül a hideg ellen?
frame>24: blaze-zel nem probálkoztam, megmondom őszintén nem is nagyon gondolkodtam rajta, mert nekem tünt valami hathatós spell-nek, de ha azt mondod az (is) jó ellene, akkor megprobálom, ennél jobban úgysem tudok már meghalni
-
TrollBalint
addikt
sziasztok,
elindítottam egy varázslót single-be, és durielnél megakadtam, az istennek sem tudom legyőzni. Gyors is, erős is, bunkó is.
Gondoltam a diablo.hu-ról leszedem a "2 diablo egyszerre" modot és feltornászok egy lovagot erre a szintre és akkor az majd nekem kinyírja. Hát a lovag valamiért nem kapta meg az xp-t a leölt szörnyek után, sőt még a térképe sem "fedeződött fel" ahogy a varázslóval arattam, pedig 1 partyba voltunk. Így ezt az irányt feladtam, az lenne a kérdésem, hogy tudnám Durielt leölni? Ha jól emlékszem 24 v. 25. szintű vagyok, a lightning és frost ágat fejlesztettem csak. (előnyben részesítve a chain lightningot)
-
TrollBalint
addikt
válasz
mcsabee #4354 üzenetére
annak aki hálóba játszik, de én nem játszok hálóba, és nekem nem 2 perc amíg eljutok 92. szintig, és nem is szeretnék úgy játszani. Én szeretem élvezni a játékot, nem azt, hogy egyből 100. szintű vagyok. Ennyiből lehetne olyan opció is, hogy hányadik szinten akarsz kezdeni.
De ha meg valaki 2 perc alatt eljut 92. szintig, akkor nem mindegy, hogy átrakja a skill pontjait, vagy pedig indít egy új karaktert? -
TrollBalint
addikt
válasz
mcsabee #4351 üzenetére
szerintem nem feltétlen rossz dolog, mert kipróbálhatod, melyik mit tud és amelyik tetszik azt használod. Nyilván ha ingyen van, akkor értelmetlen. A titan questbe is van ilyen és örülök neki, hogy nem kell előröl kezdenem azért, mert kipróbáltam valamit ami nem tetszik, igaz itt minél több pontot akarsz visszavonni, annál több pénzbe kerül. Szerintem egy ehhez hasonló rendszer a diabloba sem lesz/lenne rossz.
-
TrollBalint
addikt
készül az 1.13-as patch, amiben vissza lehet vonna a skill pontokat
-
TrollBalint
addikt
sziasztok,
indítottam egy varázslót 1.12-ben, meg olvasgattam amit linkeltetek nekem feljebb oldalakat, és az ütöttem meg a fülem (igazából szemem
), hogy hellen plussz attributumokat kapnak a szörnyek. Én egy cold/lightning varázslót akarok, de mit fogok tudni csinálni akkor, ha pont ezekre lesz valaki immunis? nem tudom, hogy mind 3 táblán tudok-e használható skill-t kimaxolni. Ti hogy oldottátok meg ezt a gondot?
-
TrollBalint
addikt
most, hogy elolvastam a diablo3.hu-n a decard cain naplóját megjött a kedvem végig játszani a diablo 2-t (talán még az 1-et is) Viszont én még talán a 1.03-as verziót játszottam végig, a LOD-ot meg 1.09-en elkezdtem de nem sokáig jutottam, talán andarielig.
Mit tud az 1.12-es diablo2 a 1.09-hez képest? (jöhet bármi leírás, segítség, csak lehetőleg magyar legyen, és ne komplett karaktereket írjon le, hogy merre fejlesszem, hogy tökéletes legyen)Valaki fentebb írta, hogy az 1.12-nél, ha felmásolod az összes mpq-t akkor nem kéri a cd-t. Úgy emlékszem a 1.09-nél sem, kellett egy full install + a music.mpq-t felmásolni és kész.
-
TrollBalint
addikt
válasz
wikings2 #4277 üzenetére
ha nem ismernéd még, akkor javaslom, nézegesd a diablo3.hu-t, szoktak fent lenni újdonságok, hogy mi várható a játékban. Eddig egész érdekes újítások lesznek.
Egyébként nem úgy értettem, hogy a D2 a modok miatt volt jó, csak az is dobott rajta egy kis hangulatot, mikor már unalomig játszottam a simával, akkor egy kis változatosság jól jött.
Ettől függetlenül nem akarok sem vitát szítani, sem pedig meggyőzni, hogy a D3 jó lesz, kijön és meglátod(meg én is)
-
TrollBalint
addikt
válasz
wikings2 #4271 üzenetére
szerintem ne a videó alapján ítélj. A videónak az a feladata, hogy egy-egy dolgot megmutasson, hogy néz ki egy képesség, omlik a fal stb. ha azzal lenne tele képernyő, hogy egyfolytában öl, mindenki azt figyelné. A video a kommentárhoz készül mindig. Állítólag lesz aug.-ban egy demo, én az alapján akarok ítélni
Másrészt, meg a Diablo 2-hoz jött ki negyvenezer mod, több szörny, több cucc, még több szörny... ez tuti meg lesz a diablo 3-ban is. Idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Crucial 240GB SSD eladó
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest