Hirdetés
- iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia

- 

Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tdd587
őstag
Kösz a tippeket.
Felmerült még egy kérdés: item durability. Van olyan cuccom, hogy órák óta rajtam van, de alig rongálódott. Nincs valami mód arra (mod/setting/paraméter), hogy komolyabban amortizálódjanak a cuccok rajtam? Csak mert így semmi jelentősége, mire elkopna, lecserélem a tárgyat, miközben tárgy meg annyi hullik, mint a szemét.
A nagy előd Summoning-ban (azért kíváncsi lennék ki hallott róla itt a nagy diablósok között, miközben pl. komplett helyszíneket stb. vettek át belőle...) pont azt szerettem, hogy néhány kőgólem után törtek a kardok rendesen, tehát érdemes volt vinni többet (ami tört, az el is tűnt). Persze ott még csak annyi volt, hogy kard, nem volt item generátor benne...

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest