- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wikings2
őstag
-
icons
addikt
válasz
wikings2 #4866 üzenetére
Szerencsére élnek még kockák kerek földünkön
.
Szar ez a peccs... kétszer dobott ki ma join buggal... úgy, hogy összesen 2órát játszottam. Lehet, hogy nem peccshiba, hanem szerver, de nekem teljesen mindegy, akkor szídnivaló ez az új peccs...mit dobál ki egyfolytában...
Másnak is vannak vele problémái, vagy csak neki velem?
-
icons
addikt
válasz
wikings2 #4858 üzenetére
Jó kis logi sztori lesz ebből
9re ígérték a szerverleállást, és 6órát mondtak, mire készen lesz, és lehet felmenni az új patchhel.Ez elvileg 23óra körül fog megtörténni GMT+1 szerint, de mivel a Blizzardról van szó, szerintem nem sietik el, és holnap reggelre lesznek készen
-
wikings2
őstag
válasz
wikings2 #4810 üzenetére
Hozzátenném hogy nekem kb 400 tranzakcióm volt és egyszer sem kellett jelentenem senkitse.
Most éppen nl ben nyomlok és a stratégiám lesz hogy szedek karikkal hell hellforge ből kavicsokat szóval huzatom magam más haverokkal.
És eladom őket fg be amikor egy ladder pul is lesz vagy 80fg és keresni fogják az ultra gazdagok amúgy is akiknek ez nem fáj
Ebből meg jól felszerelem magam nl re ami marad ugyan úgy olcsó
De ezt fordítva is eljátszhatod
Amúgy tudni kell még hogy a fórum nagyon népszerü b.netesek körében, szóval felteszel valamit egy 50topics/lap os oldalra és kb 20 másodpercet van ott annyira sok az üzlet.
Szóval gyorsan megy mint a karikacsapásNekem 1 napba telt mire rájöttem dolgokra ,de megérte mert így most akármit eltudok adni, gyorsan.
(Régen csináltam low rune packokat (pl 10 Ral runáért kaptam 4fgt) és 4fg egy Hr
Mindenki csodálkozott mikor a hetedik karim rohangált annihilussal
Üdvözletem -
bolcsodal
addikt
válasz
wikings2 #4807 üzenetére
Nem vagyok egy tapasztalt online játékos...
Miaz, hogy "fg-zni"? Én úgy tudtam semmit nem lehet továbbvinni nonladderből ladderbe...
(#4809) icons: Jóég tudja...így ladder reset előtt minden elértéktelenedik..talán ha egy pul-t adnának érte...teljes IK set talán Ist-et érhet, vagy annyit sem...
-
bolcsodal
addikt
válasz
wikings2 #4804 üzenetére
Az Immolation Arrow skill-t tápolták felfelé.
(#4803) mcsabee: Azért a Hammer nagyon unbalance volt. Mondjuk igazad lehet...ennyi kis downgrade nem elég egyensúlyba hozni. Magic immune szörny úgysem sok rohangált eddig sem...
(#4805) icons: A lvl85 area-k környékén keresgélj: ActI/Pit, ActII/Ancient Tunnels, ActV/ Nilatak templomának bejárati része...stb...
Egyébként könnyebb cserélni talán...nekem hihetetlen mákom volt, még csak nem is MF karakterrel találtam...
Da ha ladder reset lesz odaadom neked az enyémet, úgyis törlöm az összes karimat...
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4741 üzenetére
Még mindig csak a PTR-en van fent (Public Test Realm), az biztos, hogy lesz még egy próba patch, mielőtt kijön a végleges 1.13. Szerintem nyár előtt ne nagyon várd.
(#4745) SzalaiG:
Létezik, de semmi értelme használni. Ha single player játszol, akkor 1.11-ig patch-eld fel, és töltsd le innen a magyarosítást. Ha interneten, akkor ne is próbáld használni, mert csalásért kivágnak a francba.
-
bolcsodal
addikt
-
Vole
aktív tag
válasz
wikings2 #4480 üzenetére
Nos, az a baj, hogy ket karit szeretek, az egyik a sorc a maris az ama ( bow ).
Most nezegettem, ha sikerul osszetradelni a dolgokat, akkor meg kb. +10 skillt adnak majd a cuccok, szoval olyan 40 -es koru lesznek a skillek. Az talan dob rajta annyit, hogy lezuzzam a szornyek pofajat
Nomeg a Spirit Monarch is szamit majd, vedekesezben leginkabb.
Merc -bol milyet csinaljak? Melyik act -bol, milyen tipust? Dobok ra majd egy infi -t, meg par utos cuccot hogy tokos gyerek legyen, addig meg majd kihuzom valahogy
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4368 üzenetére
Ha nem vagy perf mániás, akkor igen.
Nightwing ~ 5 fg
Death Fathom ~ 20 fg
CoH ~ 15 fg
Spirit 35 fcr ~ 10-15 fg
Mara low ~ 5-10 fg
Magefist ~ 1 fg
Arach ~ 1-2 fg
Sand 15 STR ~ 3-4-5 fg
Ringek ~ 20 fgEz így cirka ~ 80-90fg, szal maradt 120-110 / 220-210 fg-d anni, torch, skillerekre, sc-kre :-). Ja és persze ez az én buildom, de úgy általában nem drágább egy blizzer, ha nem törekedsz az utolsó statig perf itemekre.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
wikings2 #4362 üzenetére
Nemcsak az első mob, hanem a beírás után "meglátott" összes, de:
A players 8 használatánál 8 játékosnak, tehát FULL game-nak megfelelő mennyiségű XP-t kapsz a leölt szörnyektől és ennek megfelelően megnő a szörnyek HP-ja. Sebzést nem befolyásolja a szörnyeknél igaz másnál sem
Viszont nem lineárisan nő az XP, tehát ilyen esetben nem 8-szor annyit kapsz, hanem játékosonként +50%-ot. Tehát megkapod az alap 100%-ot és ehhez jön még hozzá 7x50%=350% és így összesen 450%-nyi XP-t kap a játékos. Itt ugye 7 a plussz játékosok száma lenne, ami ugye players X esetén X-1 és a felhozott példában 8-1=7
A kapott XP-t így kell számolni Players X esetén (ugye X az 1-től 8-ig mehet és az 1 megfelel annak mikor simán csak egyedül mégy, tehát ilyenkor nincs extra XP)
A szörny után járó XP bónusz: (1x100%) + (X-1)x50% , ahol X a players után írt számérték
Kicsit körülményesen fogalmaztam, de remélem érthető.
Annyit még hozzátennék, hogy a players X csak azon szörnyekre lesz hatással, amelyek még nem kerültek fel a térképre. Tehát pl. players 8 mellett leugrassz Duriel-hez, de nem bírsz meg vele. Ilyenkor hiába írod be hogy players 1, mivel már felkerült a térképre Duriel így meg is marad a térképre kerülés idejében érvényben lévő player számhoz tartozó HP mennyisége. Természetesen akik még nem kerültek fel a térképre (értsd: nem mentél még kb. 2 képernyőnyire közel hozzájuk) azokra ezután már a players 1 lesz hatással, ha térképre kerülnek.
Mod:
Mondjuk az alap 100% sem teljesen igaz, mert azt meg befolyásolja a leölt szörny és a karaktered közti szintkülönbségre érvényes büntetés, de vegyük úgy, hogy az említett 100% az adott szörny után a karakternek az összes büntetés levonása után járó XP %-ban kifejezve és ehhez jön hozzá az említett bónusz a fenti módszerrel meghatározvaMod2:
Még mielőtt elfelejtem. A players x beírása mindaddig hatással lesz, míg újra nem indítod a diablo-t vagy vissza nem állítod players 1 -el. tehát ha új játékot indítasz abban is érvényben lesz az előzőben beállított játékosszám. -
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4349 üzenetére
Roppant drága! 45 life skillerek, 20/16, vagy 20/5 sc-k, perf torch, perf anni, nem olcsó mulatság, látatlanba mondok rá egy olyan 4k fg-t, alsó hangon.
(#4350) TrollBalint:
Igaz, én már teljesen el is felejtettem, mivel az ötlet nagyon nem tetszik, maximum 97-98-99-es szintén tartom jó dolognak, de alatta totálisan hülyeség.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
wikings2 #4277 üzenetére
ha nem ismernéd még, akkor javaslom, nézegesd a diablo3.hu-t, szoktak fent lenni újdonságok, hogy mi várható a játékban. Eddig egész érdekes újítások lesznek.
Egyébként nem úgy értettem, hogy a D2 a modok miatt volt jó, csak az is dobott rajta egy kis hangulatot, mikor már unalomig játszottam a simával, akkor egy kis változatosság jól jött.
Ettől függetlenül nem akarok sem vitát szítani, sem pedig meggyőzni, hogy a D3 jó lesz, kijön és meglátod(meg én is)
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4274 üzenetére
Mi alapján ítéltél? Ránéztél és nem tetszik? Aha, de nem tudod milyen a craftrendszer, nem tudsz semmit a tárgyakról, küldetésekről, nem tudsz semmit az NPC-kről, nem tudod milyen helyszínek lesznek a játékba, sőt, még az összes karaktert sem ismered ^^.
Ilyen alapon utálhat bárki bármit :-P.
/e: Egyébként a Diablo II nem RPG!!!!!!!!!!! Ez hack and slash, nem RPG!!!!! És a D3 sem lesz sokkal szebb, mint a D3 volt anno, gondolj bele, minimum 1 év van még a megjelenésig, ha nem kettő...
-
TrollBalint
addikt
válasz
wikings2 #4271 üzenetére
szerintem ne a videó alapján ítélj. A videónak az a feladata, hogy egy-egy dolgot megmutasson, hogy néz ki egy képesség, omlik a fal stb. ha azzal lenne tele képernyő, hogy egyfolytában öl, mindenki azt figyelné. A video a kommentárhoz készül mindig. Állítólag lesz aug.-ban egy demo, én az alapján akarok ítélni
Másrészt, meg a Diablo 2-hoz jött ki negyvenezer mod, több szörny, több cucc, még több szörny... ez tuti meg lesz a diablo 3-ban is. Idővel. -
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4256 üzenetére
Már ha lesz valami belőle. Egyébként ha már így szóba került a reset, akkor van egy "örömhírem".
Fellőtték a Battle.net-re a hivatalos v1.13 PTR fórumot (Public Test Realm). De sajnos egyelőre se híre, se hamva az új patch-nek, mivel az új fórumot azért készítették, hogy ne a Diablo II - általános részt szemeteljék tele a játékosok az 1.13-as sirámaikkal.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4247 üzenetére
Nightwing sisak 5/5 die facettel
Death's Fathom 5/5 die facettel
Ormus' Robes 5/5 die facettel
4 socketedes pajzs 4 darab 5/5 die facettel
random kesztyű
Snowclash öv
random cipő3 soso skilles amu
2 soj, vagy bkanni, torch
9 skillerTermészetesen ezek mellé még kell bo. Így 18368-18977 a sebzés. Skill shrine-nal 19k tiszta damod van.
/e: Circlet fogalmam sincs mennyit érhet. Sok life, 3 skill, 20 fcr, 2 sox, szerintem jó sokat.
-
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4205 üzenetére
van az lassacskán 3 hónapja is :-). Még április elején lett bejelentve, hogy április végén várható a reset. De aztán ugye jött a Warcraft 3 hiba, amit az augusztusban kezdődő tournamentekre ki kellet javítaniuk, így a Diablo 2 patch parkolópályára állt. De ugye ezt senki sem tudta, és ezért az ára konstans lent voltak/vannak a béka segge alatt.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4131 üzenetére
"That said, one change we're planning is to increase the stash size to 12x10. As I said it is in no way a guaranteed change."
Egyik dolog, amin változtatni akarunk, az a láda (stash), amit 12*10-es méretre szeretnénk növelni. De ahogy már mondtam, nincs garancia arra, hogy be is fog következni.
Az a dolog lényege, hogy azért nem lövik le az újításokat, mert még ők sem biztosak abban, hogy mi fog rendesen működni, és mi nem
.
By the way megadnám az accom, ha nem lenne full az fl-em, így pedig kizárt, hogy felvegyelek. Csab. néven kereshetsz majd reset után, addig nem gamelek. Reset meg szerintem - szigorúan szerintem - leghamarabb június vége fele jöhet.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4126 üzenetére
A nyolcas az nem azt jelenti, novemberben mindenki Account Closed (8) üzit kapott, akit bannoltak. Ha a cd kulcsod először volt bannolva, akkor 1 hónapra elvették, viszont az accountod 3 hónap után törlésre került. Tudom, én is ilyet kaptam, accountom megszűnt, cd kulcsot viszont visszakaptam.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #3999 üzenetére
Hát, első ladderem mindösszesen 3 hónapos volt, akkor nem sokat mf-eltem. Második ladderemben (2007. júniustól) kemény 3 hónapot mfeltem. Ebben a legfrisebben pedig összesen 1 hónapot. A következőben, ami vélhetőleg nyáron fog eljönni, nem tervezem, hogy mf-elni fogok. Most 3.8k FG-m van, resetig talán meg lesz az 5k, ami elég lesz arra, hogy első héten felcuccoljam kicsi sosomat.
Egyébként én sosem szerettem mf-elni, mert nem esett semmi, egy jó rare cucc sem, unique itemek estek, de nem a hűűűűdedrága kategória. Például HR, sosem esett még, a legdrágább itemem pedig egy Eth Perf Titan volt, ami 160 fg-be ment el, akkori áron kb 15-20 HR. Bár így belegondolva, a legdrágább cuccom ennek a laddernek az elején esett, egy soj, akkor eladtam 200 FG-ért, ami sajnos 1 HR sem volt.
És akkor #4002
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest