- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
frame>24 #2374 üzenetére
Ha egy moster poisoned, akkor nem működik rajta a regeneráció. Tehát nem kell pervent monster heal...
Az javazonnál télleg szopás, hogy 11s alatt sebzi le a 10K-t, de ott sem regenerálnak vissza. A poison nova meg ugye 2s alatt sebzi a 4K-t.
Nem tudom, hogy tutti-e a poison necronál..csupán a meglévő adatokból ''számolgattam''..A lower resist elengedhetetlen szerintem. Viszont tény, hogy immune to magic szörny kevesebb rohangál, mint immune to poison. Ezér táp a hammerdin!! Ugye Andie??
Nem mellesleg a poison explosion sebzése kimaxolva+synerg 30K -
bolcsodal
addikt
válasz
frame>24 #2359 üzenetére
Act1 nightmare
75% poison resistje van a Zombie családnak,
75%% skeleton família legtuduibb tagja,
60% skeleton archer,
60% skeleton magi,
80% blood hawk és családja,
0% poison spider,
60% wraith és barátai,
0% fetish és családja,
50% vámpírok,Act1 Hell fokozat.
Nyah..ha ezekre rátolok egy kimaxolt lower resistet (+13 all skill, necronál nem túl tápos)
-66% all resist követően egy kimaxolt poison novát. Akkor a következőképp néz ki a dolog.
9% Zombie: Átlag Poison nova dmg (2s alatt): 3945.5
9% Skeleton: 3945.5
-6% Skeleton archer: 4595,5
-6% Skeleton magi: 4595,5
66,5% blood hawk: 2865,1
-66 poison spider: 7196,5
-6% Wraith: 4595,5
-66% Fetish: 7196,5
-11% Vámpírok: 4812,5
Összes többi monszta:
-66%: 7196,2
Act1 hell
A dolog innentől válik elkeserítővé....
75% poison resistje van a Zombie családnak,
105% skeleton família legtutibb tagja,
110% skeleton archer,
75% skeleton magi,
110% blood hawk és családja,
110% poison spider,
75% wraith és barátai,
50% fetish és családja,
50% vámpírok,
9% Zombie: Átlag Poison nova dmg (2s alatt): 3945.5
91,5% Skeleton: immúnis valószínűleg, 365,5 kb
96,5% Skeleton archer: immúnis valószínűleg, 152 kb.
9% skeleton magi: 3945,5
96,5% blood hawk: immúnis valószínűleg 152 kb
96,5 poison spider: immúnis valszeg 152 kb
9% Wraith: 3945,5
-11% Fetish: 4812,5
-11% Vámpírok: 4812,5
Összes többi monszta:
-66%: 7196,2
Tehát részben sajna igazad van. Trang kesztyűvel szorozd meg az eredményeket 1,25-el még.
Ezek csak act1 monszták voltak, és azok közül is s legnagyobb poison resitesek..de végig lehet zongorázni a többivel is.... -
.:T.H:.
aktív tag
válasz
frame>24 #2104 üzenetére
Nincs semmi baj én nem kötözködésképp írtam.
Anno én is az első 5 karimat(offline)angolul toltam végig, mert annyira azért tudok angolul, de asszonyom uncsitesóim amikor látták hogy állandoan a diot nyüstölöm, ők is elkezdtek vele játszani és mindig engem kérdezgettek hogy ez-meg az a fegyver jó-e, mivel érdemes használni, így feltettem nekik a mgyaritást és azóta avval nyomulnak.
Hát sok játék varázsa elveszik némely pancser fordító miatt(szerencsére kevés van ilyen), de annak idején az egész tűrhetű angol tudásomon kifogott a nagy kedvenc: Sanitarium.
Meg tudtam oldani egy csomó feladványt, de fogalmam sem volt hogy amugy mi zajlik a játékban.
Tényleg nem tudna senki megdobni egy Shael és egy Um rúnával? -
bolcsodal
addikt
válasz
frame>24 #2108 üzenetére
Nem lesz harmadik rész sajna. Egy eltolt próbálkozás a Fallout BOS volt (nem a Tactics, az még vállalható volt). Azis 3D-s nyomorúság volt. A fallout 1-2-nél jobb rpg-vel még soha nem jáccottam (Talán a Baldurs I, de az meg unalmas volt a végére).
Namind1..csak a magyarításokról jutott eszembe... -
titin
csendes tag
válasz
frame>24 #2105 üzenetére
Szerintem is röhelyes az egész, megöli a játékot. Elismerem, hogy nagy munka áll a fordításban és örülök, hogy van aki megpróbálta, de ez azért még egy műfordítónak is nagy falat! Pontosan a játék varázsa miatt, ahogy frame (az a shenky) mondta.
Könyörgöm, aki egy kicsit is olvasott már angolul iodalmi művet annak éreznie kell, hogy a super healing potion és a szuper gyógyítóelixír fényévekre van egymástól!
A véleményem: magyarítás sux! Minden esteben!
ENNYI! -
.:T.H:.
aktív tag
-
Tom5
addikt
válasz
frame>24 #2100 üzenetére
Nem tudom mi a gond a magyarítással...akinek nem tetszik az nem teszi fel!Ennyi,szerintem nem lett gáz a fordítás!Én is sokáig angolul nyomtam,nem rég raktam fel a magyarítást és nekem pl tetszik (holott az angollal sem volt gondom)
imbue - nemesítés
törött,tökéletes,csíszolt,zafír,gyémánt,stb...
Horadrim kocka
többit most hírtelen nemvágom...
De egy file a magyarítás,felteszed, megnézed!Ha nem tetszik visszamásolod a régit...
(písz) -
titin
csendes tag
-
bolcsodal
addikt
válasz
frame>24 #2067 üzenetére
Én nem ítélem el az ilyesmit. Csak símán nincs kedvem olyan helyen játszani, ahol minden második kari 6 féle aktív paladin aurával rohangál...Ez még nem lenne baj, de háromból kettő ki is akar nyírni. Persze Ladder játékon is előfordul, hogy belépek egy pályára ahol az izomember egyből ellenségnek pipál..de ilyenkor símán lelépek. Nyílvánvaló, hogy számára adrenalinpumpa, ha kinyírhat valakit az ő erősebb karakterével ebben a helyzetben a legjobb támadás, ha azonnal szó nélkül kilépsz (ő pedig verje szét otthon a billzetet, akin akarja, amíg anyu rá nem nyit a szobában).
Nekem az okoz sikerélményt, ha free-be odaadok valakinek egy full Orphan's Call készletet és ő megköszöni. Persze az ilyen önzetlenségen csak röhögni szoktak.
Nem mellesleg vannak rúnaszavak, amik csak ladder-ben működnek.
Egy dolgot nem szabad elfelejteni szerintem: Teljesen mind1 mennyire vagy rákattanva, a LoD akkor is csak egy játék marad.
[Szerkesztve] -
-
titin
csendes tag
válasz
frame>24 #1985 üzenetére
Hmm
Igen, igen ez mind igaz, de a tapasztalat azt mutatja, hogy otthon single modeban legfeljebb az act végi főszörnyek adnak jó droppot! Telt el már úgy nyár, hogy naponta min 5x leöltem Pindleskin-t nightmare-en és semmi! Pedig állítólag Ő dobja a Grandfather-t! [link]
Nekem eddig a legjobb cuccok még mindig sima questezés közben estek valami utolsó minionból. És mi van a set itemekkel? Van olyan ember aki összegyűjtött akár csak egy magasabb szintű set-et tiszta single modeban?
Szerintem a MF-nak csak a battle.net-en van értelme.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
frame>24 #1983 üzenetére
Az ''elejtett'' szörny szintje és a te szinted is befolyásolja a cucchullás esélyeit, plusz a megfelelő mennyiségű Magic Finding. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a (szörnyszint-te szinted) + magic finding annál nagyobb eséllyel hullik valami használható.
itt néhány hasznos infó magic finding esetében:
[link]
[link]
Van néhány game area, ami a legmagasabb szintű szörnyeket tartalmazza a játékban. Pl a The Pit nevű a Tamoe Highland-on. Itt nagyon megéri kalandozni, mivel itt egy fallen is lvl85-ös megfelelő magic finding-al egész jó cuccok hullanak (pl nekem Naty armor egy síma fallen-ből).
És persze van néhány monszta, amit érdemes hasítgatni a főgonoszokon kívül pl. Pindleskin Nilatak templomának bejáratánál. Senk actV-ben, travincial stb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged