Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barados
tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
ŐŐŐŐ, hát leírtam már párszor xD de leírom megint: szal volt egy hülye kis f**sz kalap ( Zozter ), aki meghackelte az acckom, ellopta a CD kulcsom, és bann, bumm, ha itt lenne előttem nem érdekel hány éves, kigyúrt-e avagy nem, fognám és betörném a fejét, aztán egyesével kitépném az ujjait, a kezeit, végül a lábát aztán feldarabolnám, és mindeközbe tűzben lógna, aztán ( még mielőtt meghalna ) folyékony nitrogént, higanyt és egyéb finomságot öntenék a szájába. Hú, bocsi, elragadott az indulat, amúgy enm vagyok aggresszív típus, csak gyűlölöm azt az állatot, és teljes szívemből kívánom, hogy üsse el a busz . Nagyjából ennyi, a bann-t ezért kaptam vagyis a CD kulcsom, írtam a Blizzardnajk hogy most mi van, ezt válaszoltá, aztán most írok még egyet, és még kitudja hányat, bocsi a fogalmazásér és az aggresszív bejelentésér, de ki kellet adnom magamból, jah és már eltelt azóta 6 hónap és elvileg vissza kellet volna kapnom, de nem kaptam, nagyjából ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF - RTX 5060Ti - 32GB - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Amazfit Balance 2 új
- Focal Chorus 716 5.0 hangsugárzó szett
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest