Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tothg86
üzenetére
Szia,
Pár levelling cuccot tudnátok adni egy barbár részére?
Ha készítesz nemHC Ladder karaktert, én tudok át tudok adni elég sok leveling cuccot. tag: Corly#21649Új ugye az online világ. Hogy néz ki az online élet?
Változó, én főleg soloban játszok, de többnyire be lehet csatlakozni bármikor, pub csapatok vannak boss, cow és TZ runokhoz szinte állandóan.Ladder seasonrol seasonre ujrakezditek a karikat?
Van aki igen, van aki inkább a nonladder karikat fényezi, szerintem ha nem leszek túl elfoglalt és jók a patch cuccok akkor én újakat indítok.A loot mindenki számára elérhető egy partiban. Lootért egyedül érdemes játszani?
Jah, sajnos a loot dropért ninjázás van, aki hamarabb felveszi.. Ha nemrandomokkal játszol és előre beírod mit vadászól, akkor itt szerintem mindenki átdobja neked ha esik valami.Kivéve a pandemonium event?
Pandemóniumot nem tudom, nekem még kulcsom sincs hozzá
.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.