- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Ugy látom még trade-elők között is vannak különbségek és el térnek szokások és vélemények.
Ez az online élet. Mióta D3leaderboardnál kiderült hogy kötelező a maphack inkább nem mondok semmit. Csalni kell, mert mindenki azt csinálja.
Nekem az fura, hogy ez egy online grindolós játék és teljesen természetes hogy egy hónap után end game karakterrel kel menni, nem is eggyel, hanem akár többel is.
Ennyi erővel editorral belerakom ami nekem kell és semmivel nem másabb mintha trade-elek, majd ki dobok helyette valamit hogy jo legyen a lelki ismeretem.
Anno HC karaktereket élesztettunk fel! Minden nehézségi szinten adtunk magunknak egy élesztést. Nehogy már kárba vesszen 50level! Viszont mennyivel izgalmasabb volt hogy volt tétje. De nightmare-ről se jutottunk tovább így se...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő