- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
alakesh #114786 üzenetére
Én Won Khim Laut használok az ingeom mellé, és tempest rush skillt a cyclone helyett. Na az basz oda igazán.
[link]
Nem kell cyclonozni mert automatikus lesz ha tempestezel. A tempestet meg simán lehet movenak használni amíg nem proccol az ingeom, vagy éppen tekergetni kell a BOSS-t.
Kockába messerscmidt reaver. -
reelc
veterán
válasz
alakesh #110074 üzenetére
Kicsit kipofoztam a barbot, farmolgattam vele.
Utána ugyanez a monkkal.
Aztán a DH-val.
Gyűlik a DB és az iszonyat haszontalan primalok. Legnélküli vackok, vagy olyan ami soha nem fog kelleni, vagy jó lenne, csak 2 stat nem stimmel.
Az elmúlt napokban esett vagy öt, mind kuka.
De most még elvagyok vele. -
SQX_Barto
addikt
válasz
alakesh #109443 üzenetére
Akkor nem mondom, hogy szintezes kozben kiesett es azota mar mindket Bul-Kathos fegyverem anci (egyiken csak egyet porgettem poenbol), a masik meg kiesett GR-ben.
Band Of Might-bol ketto is esett, eleg jol indult ez a szezon...#chopin42: Nekem elso sargabol az egy Bul KAthos fegyver lett, amit kesobb reforgoltam es elsore anci lett.
-
Daelion
őstag
válasz
alakesh #109443 üzenetére
Szerencsére nekem rare upgrade beadta pár próba után
Ugyan ez volt nálam is Rorg-al,lett 94 Act1 materialom mire meglett a Ring de akkor 2-t is dobott.
1000 killes dologra kb Cow lvl jó bár engem se érdekel annyira.
Journeyt meg nem csinálom egyenlőre a full szet reward után,stash tab már rég maxon van a többi meg nem sietős mert úgy is addig maradok amíg nem lesz full Augmentes a karim.
Majd 1 hét múlva talán ráveszem magam és befejezem mint S18-ba. -
SQX_Barto
addikt
-
Dictator^
veterán
válasz
alakesh #108466 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Én most végig augmenteltem mindenem, de feladtam már, amikor kb 450 bounty materialból nem lett egy kiba ancient Vyr kesztyűm. Játék eleje óta kb 5-öt ha láttam, mind pocsék statokkal..
GR 120-nál álltam meg, de most már nem is erőlködöm többet. Menne még, csak jó GR-t kéne kikapnom.. De zárásra elég lesz ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest