Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
Patch óta újra elkezdtem diozni, nagyon jó így a mob sűrűség, act1 is végre

Tornádó barbárral, egyelőre elég tescos, az egész cuccom max 40 millióba volt kövekkel együtt.
Tudom, dual wielddel szokás menni, de nekem bejön a 2h (és olcsóbb is)
LS nélküli skorn volt eddig, de letudtam cserélni 10% dps vesztéssel ugyanannyiból és brawlert tettem a bloodthirst helyére, szerintem jobb így, mivel MP8-10-en megyek. Weeping Hollow / Fields of Misery illetve Cathedral level 1 ahol farmolni szoktam, behúzok annyi mobot egyszerre amennyit csak tudok, az eliteket pedig otthagyom. Óránként 1 legendary minimum, sárgák is tucatjával.
Utána olvastam és ezt találtam, szépen leírja a tick sebességet. A legtöbb leírás régi, de mindenki attack speedre gyúr amit nem teljesen értek. Gyorsabb attack speed több tick, idáig oké, de kevesebbet is fog sebezni minden tick, mintha helyette pl crit damagere gyúrnék. Wotb nagyon ritkán, általában több sör után szokott csak problémásan lejárni
meghalni is csak ilyenkor szoktam.
Movespeed 25%, a több tick elméletben segítene jobban fenntartani a wotb-ot, de azzal egyáltalán nincs gondom. Van más amit kihagytam és ragaszkodnom kellene miatta az attack speedhez?
Mert ha nincs, akkor nem feltétlen arra gyúrok, ha pl avg dam+str+chc/chd kombóval több dps-t sikerül kifacsarni, ugyanannyiból / megfizethető áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 memóriák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meghalni is csak ilyenkor szoktam.