Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Foxmulder89

senior tag

Patch óta újra elkezdtem diozni, nagyon jó így a mob sűrűség, act1 is végre :R
    Tornádó barbárral, egyelőre elég tescos, az egész cuccom max 40 millióba volt kövekkel együtt.
    Tudom, dual wielddel szokás menni, de nekem bejön a 2h (és olcsóbb is) :))
    LS nélküli skorn volt eddig, de letudtam cserélni 10% dps vesztéssel ugyanannyiból és brawlert tettem a bloodthirst helyére, szerintem jobb így, mivel MP8-10-en megyek. Weeping Hollow / Fields of Misery illetve Cathedral level 1 ahol farmolni szoktam, behúzok annyi mobot egyszerre amennyit csak tudok, az eliteket pedig otthagyom. Óránként 1 legendary minimum, sárgák is tucatjával.
    Utána olvastam és ezt találtam, szépen leírja a tick sebességet. A legtöbb leírás régi, de mindenki attack speedre gyúr amit nem teljesen értek. Gyorsabb attack speed több tick, idáig oké, de kevesebbet is fog sebezni minden tick, mintha helyette pl crit damagere gyúrnék. Wotb nagyon ritkán, általában több sör után szokott csak problémásan lejárni :D meghalni is csak ilyenkor szoktam.
    Movespeed 25%, a több tick elméletben segítene jobban fenntartani a wotb-ot, de azzal egyáltalán nincs gondom. Van más amit kihagytam és ragaszkodnom kellene miatta az attack speedhez?
    Mert ha nincs, akkor nem feltétlen arra gyúrok, ha pl avg dam+str+chc/chd kombóval több dps-t sikerül kifacsarni, ugyanannyiból / megfizethető áron.

Új hozzászólás Aktív témák