Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
vajon mennyit érhet? nem találok hasonló összeállításút, pedig így is kilőttem 2 statot.
gyűrű
84 str
74 dex
81 vit
49 allrez
12% life
chc 4.5% -
tPedro_
őstag
Stone of Jordan-ból melyik skilles az, amivel érdemes flippelni?
Ismerem a népszerű statos oldalt, de kiváncsi lennék, hogy ezek közül melyik az a skill, amihez veszik a gyűrűt.
-
P00By
nagyúr
Végre került a barbáromra egy egész jó cucc! Igaz az IK chestem sem olyan rossz.

-
-
Rebourne
aktív tag
válasz
czpitti
üzenetére
lehet irreálisan magas is csak elérhető legyen

BIS cucc kell a DH-nak, az pedig gold AH-n már nem járja, túl szűkös lett a 2 mrd-os cap. RMAH-n esetleg. Azthiszem ez kielégíti a feltételed, mert irreális magas az ár, de még elérhető

Egyezek a többiekkel, jelenleg normális sebességgel csak MP7-8 pucolható DH-val RMAH-s cuccok nélkül.
-
buherka
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
A Bola Shot -Thunder Ball- az 35%-al stunnol. Azzal mentem mindig überre. Ha van mellette egy jó kis as, szépen bólintanak a dögök egyfolytában.
Az hogy picit lassabba DH az enyhe kifejezés.

Mindig is az elitek-el lesz a legtöbb problem, az összes DH azokkal szív a legtöbbet.
(#27887) Gyick ...ez a Rapid Fire egy vicc. Kb semmire se jó. Brutális buff kéne a DH-nak. Ha ez meglesz akkor kiakasztom 100-ra az enyémet is.

-
buherka
addikt
válasz
czpitti
üzenetére
Nekem anno Manti-val olyan 200+ unbuff DPS-em volt, de úgy hogy volt mellette LS, LOH, és 1500 l.reg is.
600+ all res is társult ez mellé és 4500 armor.
Túl voltam balanszolva kicsit, de nem is döglöttem soha.
Ezzel így MP7-8 solo-ban egész jó volt. De már party-ban támadtak nehézségek.Sokan régen azért választottak DH-t hogy ne kelljen futkározni a dögök után, tehát a kényelem volt az elsődleges szempont.
Jó kis kari ez tény, de sokkal több buff kéne neki, hogy adjon le normális sebzést. Szép nagy számok hozhatók ki DPS-ben belőle, de ez sajna nem fedi a valóságot.
Most a barbim 210K unbuff, de úgy megyek vele MP10-en mint a hétszencség. Igaz kicsit korlátoz a full IK set, de abból nem adok...az marad. Kell a védelem is.
Ezzel a 210K unbuffal 1.5M critek repdesnek berserkerben, ez a DH-nál álom marad.Ha tankosra akarod venni a DH-val figurát, akkor nagy sebzésed nem lesz sajna.

Én azt mondom hogy, ha van cimbi akivel jóban vagy és van DH-ja parkolópályán egy jó ki gear-el...kérd kölcsön pár napra kis tesztelgetésre, aztán dönts.

-
warcat
veterán
Még visszatérve a felbontás ,látótér stb-re, úgy tudom szándékos a dolog blizzard részéről,ezért nincs támogatva a 3 monitor ésatöbbi.
Ha nagyobb lenne a látótered az általuk megengedettnél,az komoly előnyökkel járna,volt is ilyen hack amiért keményen bannoltak is.
Lehetővé tenné,hogy úgy kiteolj és ölj le pakkokat,hogy folyamatosan offscreenen vannak vagy ők vagy te,és gyakorlatilag nem tudnak megsebezni(max a reflect). -
Gyick
őstag
válasz
buherka
üzenetére
Én ugyanigy voltam vele,.....nem haltam vele sokszor de nagyon kis dps-t toltam vele,még a cm wizzel is kb 1.5-szer akkorát tolok mint dh-val...Jó hogy most kapott vmi buffot ebben a patchben de nem csak a rapid firet kellett volna felhúzniuk hanem az összes hatred generálót spellt,csapdákat,mindent..
-
mikromanus
veterán
válasz
buherka
üzenetére
Némi stunos rúnás skill és nincs komoly gond. Mondjuk a jó sok clustert bíró felszerelés azt hiszem picit DPS korlátos lehet. De simán jó az "majdnem sok clusterrel is". Van más stunos skillje is a DH-nak?
A folyamatios clusteres buildnél 152k DPS simán jó MP5-re. Annyira sok csökkentés nem kell ami nekem volt, jobb itemek is szerezhetőek, a leach mantin is elhagyható épp. Így azért teljesen normális sebzés kihozható már. Azzal az MP5 tapasztalat alapján jobb cuccokkal simán hozható MP10 haladós clusteres DH is. Mondjuk szerintem is picit lassabb lesz mint egy barbi, vagy egy Quasimodo monk...edit: mondjuk az elitek tényleg lehetnek huncutok. MP10-re már lehet kell a smoke screan, ott meg bukik újra némi DPS... Az aknás build stabilabb azért valamivel (?).
-
czpitti
senior tag
válasz
buherka
üzenetére
Ha egyszerű lenne mint a monk és a barbi akkor hagytam volna én is.kicsit ( nagyon ) meguntam monkpajtást és most dh köll.Ez rossz hír hogy nem életképes nagy mp-n
Mennyi lenne az a dps amivel már irthatnék vele? lehet irreálisan magas is csak elérhető legyen.Nem szeretnék lemondani erről a kasztról.És inkább a tankos tetszene nekem
-
buherka
addikt
válasz
czpitti
üzenetére
Én DH-ról váltottam barbárra. Ég és föld.
2 lehetőséged van MP10-re a DH-val....
Vagy tankosra veszed a figurád, vagy futkározol, mint egy kis nyuszi.
Rengeteget toltam a DH-val (1500 óra) és magas MP-n életképtelen szegényke. Nem tud normális DPS-t leadni.
Ha van mellette egy barbi, akkor még egész jól elbohóckodik. (Főleg ha adja a War Cry-t)Mobokat még egész jó irtani a DH-val, de ha jön egy vortex-es, arcane sentry, Elit horda...nagy halálozások vannak ám.
Nem hiába kukázták sokan a DH-t és váltottak Monk-ra, mert egyszerűen magas MP-n kínszenvedés vele az élet. -
kolbi79
tag
válasz
szallasi007
üzenetére
köszi, ma is tanultam valami újat. észrevettem mostanában valahogy mindig megújulok.
-
szallasi007
őstag
válasz
kolbi79
üzenetére
Szia,
belépsz partiba, ütsz egy enter-t majd Tab és a party csetbe írsz (kis ablak bal alsó sarokba kinek akarsz írni, tab-al tudod váltogatni). Következő enter után alapból a party csetbe fog írni.
Ha meg a general cset-re gondoltál akkor meg enter /? és kiírja hogy tudsz csatlakozni a channel-ekhez ha minden igaz.ha nem erre gondoltál akkor sry
-
kolbi79
tag
mondjuk ennek mi értelme, barbarian cset, démon hántör cset, luking for grup cset.....
-
kolbi79
tag
közben rájöttem, van olyan hogy luking for grúp hát miért nem ezt mondjátok mindent magamtól találjak ki.....

-
kolbi79
tag
Öhhh....az csak nekem új, hogy eltűnt a játékban a közös chat? Hogy lehet überezni így? Eddig mindig vagy csatlakoztam valakikhez, vagy én indítottam a cuccot. Most kissé tanácstalan lettem....
A public gamesnél a "brawling" az mire jó egyébként?Amúgy überelni vagy kulcsot keresni MP8 aki akar, vegyen fel. Majdnem minden nap fenn vagyok fél-1-2 órákra.
kolbasz#2810 -
mikromanus
veterán
válasz
Krytec
üzenetére
Belial nagy sallerei közt a végső alakjában is van pár komoly darab. Normál és elit mobokban meg a bika charge i selég ütős, meg a Maghda minionjaihoz hasonló nagy lecsapós verziók is szépen karcolnak. Ez mind kiszámítható. Simán van időd kiállni a csapásból. Rakanoth is mintha keményen sebezne ha messziről teleportál a nyakadba. Vagy azt (is) már nerfelték?
-
Chiller
őstag
Megy a dupeolás ezerrel:

szerk:@ReFleXx: és tényleg, elnézést, 800x600-ban.
-
Assdak
őstag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Power lvl jelenleg kb így néz ki normálon, de gondolom HC ban is.
LVL 1 - 25 Normal ACT3 Keep2
LVL 26 - 40 Nightmare ACT3 Keep2
LVL 51 - 60 Hell ACT3 Keep2Végig MP10-en.
Itemek:
LVL1 - HF ring , 5% ms boots
LVL10 - HF ring, 10% ms boots
LVL 14 - HF ring, 10% ms boots, Leorics signet 30%
LVL 15 - HF ring, 10% ms boots, Leorics signet 30%, Helm+Marquis Ruby
LVL 21 - HF ring, 10% ms boots, Leorics signet 30%, Helm+Marquis Ruby, Born set
LVL 23 - HF ring, 10% ms boots, Leorics signet 30%, Helm+Marquis Ruby, Chain robe setNormálon ha egy DH húz, akkor kb 1,5 - 2h az 1-60.
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Pontosan ezért a dh mert nem kell nulláról gearelnem.a naci,a vért,a vile,amu.gyűrűk mentek rá.a többit vennem kell.bár ha nem kicsi mp-n megyek az allrest növelnem kell erre pedig a monk arcane-os cuccai nemjók.
-
mpierre
veterán
válasz
DjDanee87
üzenetére
Cain set (2,vagy 3 item már ad xp bónuszt), hf ring, ha van, likas sityak piros kaviccsal. Végigrángatni dio killeken, aztán póni pálya
. Ez utóbbi hc-n az öngyilok kategória... Már első rész is elegendő, viszonylag gyors lesz a fejlődés.Assdak: Hc-n mp10-re elég masszív kari kell... Ott nincs pardon.
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Tegnap level upoltunk ketten HCban és a bajtársamnak sikerült a legrosszabb pillanatban DCznie: http://screenshot.xfire.com/s/128099512-4.jpg
Tudom, hogy visszaállítani nem lehet karaktert. Van esetleg valami boostolási lehetőség? Megnéztük hogy én 60assal megyek MPL10 normalon vele, de úgy csak 2-3 XPket ér 1 dög és az fejlődésnek nem nevezhető.
-
mikromanus
veterán
válasz
czpitti
üzenetére
Hát... elég sokat szánsz a szórakozásodra akkor (?)

Kiváncsi vagyok meddig tart a lelkesedés a DH-ért. Amikor cserélsz, akkro a korábbi elégüberjó cuccait kidobálod a korábbi karaktereknek? Bár DH és monk közt van némi átfedés, így ez a váltás lehet kijött neked tesco-gazdaságosban. Mindjárt meg is sasolom a jelenlegi állást. A clusteres és az aknás build jött be nekem, de én alacsonyabb DPS szinten nyomom.
-
mpierre
veterán
válasz
davidsz
üzenetére
Csak akkor jöttem rá, hogy placebo a 2048×1152-t beállítanom, mikor az egyik pecs után 1920×1080-ről feljebb vettem, merthogy automatikusan átállt arra. Ellenben nem történt semmi változás.
Nem lett részletgazdagabb a játék és a látómező se növekedett egy pixelt se. Nem mintha az a +128 pixel sokat számítana.#27859: Legalább jobban látod, mint a farkas, Piroskát az ágya mellett...

-
Krytec
tag
Az mi hogy butcher mp10-en majdnem 1hitel a charge-ával 760k ehpval?
-
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Így igaz.Gloom,bola és mp10.Szeretem a kihívást.most kb háromszákilencven a dps de még legalább egy százast rá fogok pakolni.Olyan nincs hogy nem mp10...
-
mikromanus
veterán
válasz
czpitti
üzenetére
Ha nem akarsz sokat heverészni, akkor zökkenésmentes net, kitünő reflexek, erős koncentrációs képesség kell a skillekhez (ha nagy gond lenne a smoke screenhez). Normálisabb tank képességnél agloom élettöltés elég jól tartható átlagosabb képességgel is. Extra tankként már nagyon jó és élvezetes a játék... csak MP10-re kevéske a DPS. Vagy iszonyat áron turkálod a darabokat. Szerintem maradj inkább MP5-ön. Az reálisabb cél és haladós lehet minden buildre. MP10 picit szűkebb skill választékban szerintem.
-
czpitti
senior tag
Szépjónapot.Elkezdtem egy dh-t mert uncsi a monk.Tetszik is meg nem is.Lassan öl mert kevés a dps ( ennek növelése folyamatban ) viszont cserébe gyorsan hal
. Kellene mp10 player dh aki megmondja mennyi az a minimum allres és armor ami kell oda nekem. -
davidsz
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Játszik itt valaki 2560x1440-es felbontásban?

-
mikromanus
veterán
válasz
MrCsiT
üzenetére
A quasimodo monk sebez annyit. Egyrészt a sweeping wind is valamennyit karcol meg lökdös, de a fő sebzés a harang 829% damja. A skornnal nem sokkal 1 felett van a támadás/sec, így lassan hullanak a harangok, viszont területre iszonyat nagyot sebeznek.
DPS skillezéssel a barbi is összehozhat ilyen criteket. Magas chc + sok fury mellett lehet garantált a crit (vagy nagyon közeli a 100%-hoz). A smash-hammer 406% damot ad le. A skornos fajta lomha barbinál 1,4-2,9 millás critek voltak. Mindenesetre hófehérkék ellen az is kedvező. Főként ha beugrik a rend 140%dam/sec sebzése is a környező mobokon.
edit: + az Overpower 165% damok (+10%chc, ami kb folyamatosan fentvan)
(#27843) davidsz
Kétlem. A youtube háttérhez viszont olyat követel. Fel is nagyítottam egy képet hozzá 1920*1080-ról
-
MrCsiT
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
"A 200 millás kategóriában a normál trashmob már 1 hit lehet" - annak mennyi lehet az élete ? 2,5M ? Annyit milyen 200 millás felszereléssel üt a barbi ? konstans 2,5M-t ?

(vagy nem mp10-ről van szó ? )
-
mikromanus
veterán
válasz
Assdak
üzenetére
Úgy már egész reális a 20-30 sec. Valamiért szerintem még az 1.0.5-ös barbim van az emlékeimben, vagy hogy sokat csépel (mert gyorsabban üt két fegyverrel)
Mondjuk az überek, meg a 3-4 fős partyban mindennek több az élet. Soloban ritkán MP10-ezek. Lehet ez okozott némi HP értelmezés zavart. Mondjuk gyanus is lehetett volna ha egyszer MP8-on pár kör a spuris cuccban az elitek körül és megfekszenek, akkro normális támadással MP10 se nagy cucc.Azt azért nem állítanám, hogy ez barbi jelleg. Szerintem egy quasimodo monk is kihozható hasonló árból és az is nagyon jól arat MP8-10-en. A 200 millás kategóriában a normál trashmob már 1 hit lehet, a keményebbek tán kettő-hármat is kibírnak (ha nem találja telibe őket a második akkor a harmadik is kellhet). Az elitek szerintem ott is megvannak ennyi idő alatt.
-
Assdak
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Egy normal blue pack 3 db 30 millás mobból áll elvileg.
-
mikromanus
veterán
A skornos módi kicsit olcsóbb valóban. Főként ha nem kell rá leach (barbi ilyesmiben "Mázli közlegény" kategória). Azért azok a craft cuccok mindkettőtöknél egész jó fogás kategóriák. Meglehetősen nehéz becsülni az értéküket így. Mindenesetre ezekkel elitet ölni nem tűnik túl gördülékenynek. Szemét eltakarítsra jó lehet. Arra monsduk kb MP8-ig a full DPS skillezés és felszereléses barbim csak forgószéllel is elég meggyőző. Elitek körül azért kell szaladgálni. majd este kipróbálom MP10-en is. Sajna ott már nagy sallereket is kiosztanak néha, így lehet kényelmetlen lesz a 27k life és alacsony resist ami a "kiélezett" buildben van. Korábban ez nem okozott gondot. elkényelmesedtem.

edit: jóvanna. Biztos jó elitre is a 150k unbuffed DPS. A túlbiztosított über buildben nekem se sokkal többem van szerintem. Inkább nem szőrözök, mert még előjön a fórumtárs-fertőzés és úgy fog hangzani, hogy "Nem éri meg", pedig ezt a szófordulatot és érzetet kerülném.

-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Pujka-úr:
Parancsolj! Ha hiszed, ha nem, ezzel a brimet nem érő tal chestel védem a mellkasomat, csak hogy ne kezdje ki a menetszél..és még így is megy. Buffed 320k DPS bőven elég a trash kitakarításra!

-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
(#27831) Zan
(#27829) RaynerKomoly feladat visszaolvasni mi?

ui: Látom sikerült...

-
mikromanus
veterán
Papírzacsik:
És ez 50 vagy 200 millás barbi nálatok? Átdobjátok privátban (vagy ide a fórumra) az armory linketeket?
edit: egyébként a laza 183 millás Hp alapján gondolkodtam, hogy az azért némi idő, de lehet Ghom-bá picit éltes (avgy sok életes) darab. Az elitek se szoktak nyúlfingnyiak lenni. Azt akarjátok mondani, hogy 50 millás izomtiborral 6 és 9 millás single target DPS-t adtok le másodpercenként? hm-hm... Vagy csak 38-65 milla HP-sek az elitek MP10-en?
editedit: egyik armory akkro meg is van. Már csak Assdaq kellene, aki viszont nem zacsi.

-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nos mikro, úgy is már régen dobtad fel a labdát
! Először is elmondanám, hogy én ezt a barbot CSAK és kizárólag trash mob irtásra csináltam még 1.0.7 derekán. Tehát nem az volt a cél, hogy világrekordot döntsek elite-speedkill kategóriában (arra is van karakterem). Tehát, ha arra mennék, nem egy 1380 as 300 str-es, ~10 millás Skorn lenne a kezemben. Viszont ha már így megkérded, a sima, 3 egyforma kék betűs eliteket kevesebb mint fél perc alatt lezavarom, viszont ha van egy sárga főfütyi köztük, azokkal elpepecselnék, de mivel megint csak hangsúlyozom, hogy nem erre van gearelve, így nem szoktam velük foglalkozni. Általában a kékeket is csak azért ölöm meg,mert követnek és a mobokkal együtt szépen lassan lehalnak. -
khirill
aktív tag
javították ugyan... (mert azért úgy látszik érezték, h kicsit szánalmas ezt teleportnak hívni... rengeteg alkalommal volt, h én valahová nem tudtam átteleportálni de előttem egy dh átcigánykerekezett... egy barbár átugrott...)
...de továbbra sem az igazi! (szvsz... nagyon rövid a hatótáv...)
-
quex
tag
Nem arról volt szó, hogy a wizardnak javítják a teleportját az 1.08-ban? Tegnap próbálgattam, de semmi változást nem vettem észre rajta. Csak a falnak megy neki ott, ahol a barbi simán leveti magát. Csináltak vele valamit?
-
mephi666
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
ja, haverom már az elején szórakozott acsikkal, én mondtam neki, hogy élvezem egyelőre a gyilkolást, majd akkor acsizok, ha kezdek már csömört kapni (addig meg összejön egy része magától is)
ő már lassan fél éve alig lép be, én meg elszórakozok
ahhoz képest, hogy negatívan kritizálják sokan, szerintem mindent elárul, hogy ilyen stabilan leköt... max 1-1hét szokott kimaradni... most lvl54 a 2. wd-m, felviszem 60-ra, meglesz megint csomó acsi és újra a főkarakterrel fogok menni cuccgyűjtésre és öltöztetgetem... célnak kitűzöm, hogy mp5 fölött is stabilan überezhessek szólóban... (azért dh-val nem olyan sétagalopp, mint egy barbival... kivéve magdit+leót... náluk soha nem dőltem még ki, viszont ghom fingja+raka teleportálása annyira nem tetszik, ugyanígy kula lassítása/plafonbontása és sb reflectje/nyakoncsípése sem kellemes) -
sto1911
veterán
-
Vismajor01
addikt
Én kiszámoltam, két fegyóm+wh öv+inna gatya+ice climbers+lacuni+mempo+ik armor 310millát ér
Persze ehhez hozzá kéne adni, hogy mennyibe került az amu, vállas, gloves, ring lecraftolása, de nem több, mint 100m.
400m-t meg elég könnyen össze lehet szedni imo, főleg úgy, hogy ebből 200millt a fegyvereim tesznek ki. ^^ -
jpeetr
aktív tag
azért durva, hogy lassan nem a játék élvezete a lényeg, hanem hogy 5,2mp alatt kapok szét egy elit pakkot, vagy 6.3mp
nem tudom ki hogy van vele, de én inkább/még mindig azért játszok, mert élvezem
lassan egy évem van már a monkban, de még csak most értem el a 200k unbuff dps-t, igaz wkl-el, de szerintem elmondhatom, hogy minden percét élveztem a játéknakna jó, kivéve amikor veszek 700milláért egy itemet amire fene tudja mióta gyűjtök, végre dobnám rá monkra, az ah meg épp olyan kedvében van, hogy nem kapom meg azonnal

-
Assdak
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
20 mp körül.
-
Rém
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Még hogy a pikkpakk nem mértékegység! És a sitysuty?
-
mikromanus
veterán
válasz
Assdak
üzenetére
Épp miattad van idézőjelben. Tudod, valaki ilyen fura szavakat használt a szórakozásra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A pikkpakk meg nem mértékegység. Számszerüsítsed! Egy normál (nem extra HP-s vagy menekülős) pakk mennyi idő másodpercben, vagy percben? Ha jól szórakozol, akkor szalad az idő, de lehet azért picit sokat tökölsz egy-egy pakkon MP10-en (?) . -
Assdak
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ha most gonosz akarnék lenni, megkérdezném tőled, "hogy neked ez játék vagy munka, mi az hogy megéri"? =D
Ettől függetlenül egy 50m-s WW/Rend/Hota barb MP10 en pikpakk kicsinál egy pakkot. -
mikromanus
veterán
Az hogy meg tud maradni valami mp10-en és ölni is tud (de nagyon lassan), az még nem azt jelenti, hogy szórakozáson felül "Megéri" vele nyomulni. Mennyi idő alatt nyomjátok le az 50-60, meg a 200 millás barbival egy-egy elit pakkot?
Hehe... zacsi avatár válasza zacsi avatár üzenetére

-
Rayner
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Tessék a Battletag-em, ha kétségeid merülnének fel.
-
Gyick
őstag
Miért van a legtöbb wizen zuni csizma?miben jobb az mint modjuk egy fire walker?
-
most ez honnan jön az embereknek,h új kaszt lesz, amikor egy 25mf, meg 4 háttérrel elő mertek állni?

-
JSaN
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Mondasz valamit, de hogy pl kontinens szerint kiegyelites alapjan lesz uj kaszt szerintem csak a veletlen muve. A gem az hogy nincs az nem jelenti hogy nem lesz uj. Mert anno a beta elott meg mikor mutogattak akkor 6 darabb gemrol volt szo aztan 2 kikerult. A shapire nyilvan fagyasztos tul op lett volna, a diamond meg nem tudom milyen tulajdonsagokat kepviselt volna.
-
Rendeske
tag
Lehet van igazságod!

Más: Írták feljebb hogy már nem nagyon lehet aranyat csinálni az AH-ban...Én még csak most kezdtem el és még midig működik szerintem, volt hogy 10-15 millióból csináltam 70-80 milliót, de nem tudom mire gondoltatok pontosan gondolom valami arany spekulációra. Én inkább az itemekre keresgélek.
-
Gyuri27
félisten
Olyan itt nem lesz.
Nézzük:
Monk, wiz gyökere valahol a távol keleten van.
Baba egyértelmüen viking (eu).
Wd afrika (esetleg/kicsit usztrál).
Dh van helsing és lara copf gyereke (észak amcsi).
Ha tippelni kellene dél amerikai gyökerekkel rendelkező új kasztot képzelek el.Amúgy meg teljesen új kaszt csak új kövel képzelhető el. Az meg nincs (nem lesz). Tehát streng lesz az alapja. Elképzelhető lenne egy lila kaszt is. No de akinek köze van az élethez, élet mágiához, átkokhoz. Annak köze van a halálhoz is. Márpedig necro nem lesz (Jay idejében erről volt szó, meg arról, hogy templar, amazon, druida sem lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ez utóbbi hc-n az öngyilok kategória... Már első rész is elegendő, viszonylag gyors lesz a fejlődés.