- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
freemanone #33280 üzenetére
Lehet Inferno-n elsőre beadta volna.
-
Ptech
addikt
válasz
freemanone #31743 üzenetére
Monknál is egyértelmű, dex. Int csak resistet ad, azt is nagyon keveset, hanyagold.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
freemanone #30869 üzenetére
Jaja, HDD microlag-ról meg nem beszélhetünk nálam, mert SSD van a gépben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
freemanone #30864 üzenetére
Fura, de mintha én is ezt tapasztaltam volna. Az a baj, hogy az egyik gépen eleve minimumon játszom vele. Jobban nem tudom levenni.
-
mar_tin
tag
válasz
freemanone #30864 üzenetére
Dettó, már délelőtt írtam. Mindent levettem minimumra és úgy is, de legalább játszható. Az eddigi grafikai beállításaimmal viszont játszhatatlan lett.
-
maross
nagyúr
válasz
freemanone #30464 üzenetére
Jo, az elso reszet igy en is ertem, de eleve ez is fura, ezzel alapbol azt mondja, hogy nem ez volt az elso hc kill? Es mi a fene az a masodik resz?
obi: jailer egy tulajdonsag, mint a desecrator, vagy a vortex. Ami kis piros kort tesz kored, es nem tudsz mozogni, az jailer tulajdonsagu
-
válasz
freemanone #21364 üzenetére
Ez egyszerubb.
-
rt06
veterán
válasz
freemanone #20681 üzenetére
erdemes bekapcsolni a process explorer-ben a cpu history-t, akkor utolag is vissza tudod nezni, hogy az egyes process-ek mikor mennyi cpu-t ettek
amugy pont azert kell a szalakat nezni, mert ha a fo listaban nezed, annyit latsz, hogy a dio3.exe 65%-ot eszik (nalam ket magon ennyit szokott), aztan a szalk kozt latszik, hogy ebbol a dio3.exe tenylegesen csak 50%-ot fogyaszt, a tobbi a videokartya valamilye, a windoze hangkezelo, meg ilyesmik (lehet nem pont ezek, csak leirtam parat, ami remlik) -
Bird
addikt
válasz
freemanone #20597 üzenetére
Bezony, hogy van. Mi ez ha nem rablás?
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki az a "hüle" aki ennyiért majd megveszi ?!
Mr.Csizmás: Egy fáról nőtt mindegyik! Ez a profiljukba vág.... A sok tengelyen töltött konzol szervizes tapasztalat (lsd. emberek lehúzása, gyakorlatilag 5 perces munkákkal)
Ettől az 50k nincs is messze.....
-
Bird
addikt
válasz
freemanone #20583 üzenetére
az nem volna rossz... Köszi az infót utána nézek!!!!!
Szerk: És tényleg van!!
-
Bird
addikt
válasz
freemanone #20571 üzenetére
Azt már bekapcsoltam... Nekem is szimpatikusabb a droidos verzió, csak a telefonom nem elég okos hozzá (Blackberry)
-
rt06
veterán
válasz
freemanone #20483 üzenetére
az offhand kap nemi "buntetest" (valamiert .85-os szorzo remlik, de lehet, hogy ez komplett hulyeseg), igy ha a kisebb dps-sel rendelkezo fegyvert teszed oda, akkor kevesebb a vesztesseg (jobbik eset), mig ha a nagyobb dps-sel rendelkezot, akkor tobb
-
rt06
veterán
válasz
freemanone #20476 üzenetére
ennek igy kb nulla az informaciotartalma
szedj le egy process explorer-t, es abban keresd ki a diablo3.exe-t, duplaklikk, therads ful, es ott figyeld a diablo3.exe nevu thread cpu hasznalatat
ha az felmegy 12.5% fole (8 szal eseten ez jelent egy szalat), akkor hasznal tobbet -
törölt tag
válasz
Nálam masszívan két magot. 80-70%-on egyik, másik.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nekem kb kettőnek tűnt, de a vsync limitel be nálam.
-
Wolverine
félisten
válasz
freemanone #19207 üzenetére
Ezt az Enchantress mondja; csak beszélget...
-
LucifeI2
őstag
válasz
freemanone #19165 üzenetére
Options -> Gameplay -> Elective mode
-
Scholes9
nagyúr
válasz
freemanone #19154 üzenetére
Na igen, azok már normálon is idegesítőek, kellemetlenek, el tudom képzelni, h nehezebb fokozaton még inkább
-
rt06
veterán
válasz
freemanone #19154 üzenetére
en ugy tolom, hogy:
1: leap (beugrok kozejuk, es hogy ne essen bajom, a 300% armor runat hasznalom)
2: ground stomp (odahuzos, stunolos runaval)
3: cleave (robbantos runaval)ezzel es egy jo ketkezes fegyverrel szinte minden csoport 1, max 2 utes
-
Bazzzs
senior tag
válasz
freemanone #17708 üzenetére
Itt a válasz rá
-
Blizz
őstag
válasz
freemanone #17708 üzenetére
carrer katt rá és ott lesz ha ráhuzod az egered a barbár képére
-
omikron23
senior tag
válasz
freemanone #16739 üzenetére
Nálam is szórakozott az AH... 1. keresésre "not found", de ha még egyszer rányomsz a search gombra, akkor egy pillanat alatt beadja... Nálam legalábbis működik így.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
freemanone #16666 üzenetére
Vsync van, ha 60Hz-es a moncsid akkor max 60 FPS-ed lesz.
mod:
D.Orion: igen, lvl 10-ig tudsz menni vele.
-
dilipok
veterán
válasz
ha beallitod, akkor van. Kapcsold ki a vsyncet is, es akkor nem lesz semmi limit.
-
Mukorka
addikt
válasz
Nyilván nincs, nekem 200-al megy.
-
kutga
félisten
válasz
freemanone #16510 üzenetére
Költöttem rá én is, bár most Act1 elején a moboktól vadászott tárgyakkal is jól lehet aprítani.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest