- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én előrendeltem az MKX-et is (igen, a single player-ével is nagy gondok voltak indulásnál. A multiplayerével meg még hónapokkal nidulás után is) és a Batman AK-t is. Én mindent a pofámba kaptam, szóval nem én vagyok az, aki őket védeni fogja.
De te, már ne haragudj, eléggé úgy tűnik, hogy az egyszerű userek csoportját erősíted. Persze, annak idején nem volt ennyi probléma. Mint ahogy régen a ladákkal sem volt annyi gond meg szervizköltség. Volt bennük egy szívóbenzin motor egy karburátor, meg pár cső, ha valami elromlott, motorháztető felnyit, szerszámos láda elő és a tulaj megjavította. Ma meg ha valami tönkremegy egy autón, akkor többszázezer a szerviz. Mert az, hogy ennyivel modernebbek, kényelmesebbek és felhasználó-barátabbak lettek az autók, a motorháztető alatt egy forradalmat jelentett. Még ha az egyszerű user észre sem vette. Azóta meg pampognak, meg összeesküvés elméleteket gyártanak, hogy a nagy kapzsi cégek hogy le akarják húzni őket, hisz a ladát is megszerelték anno 5ezer forintból, ez most miért ilyen drága?
Ugyanez igaz a mai játékokra. Ezek már olyan komplex, bonyolult rendszerek, hogy egy egész gárda kell csak a karbantartásra, nem hogy fejlesztésre, javításra. És az, hogy az összes fejlesztő, kiadó belefutott már ilyen nagy skandallumba, nekem inkább ezt jelzi, hogy a probléma rendszerszintű egyszerűen megváltozott a világ, a fogyasztó meg még a régi rendszerhez van szokva. A ladához.
Ezért bár engem is bosszant, ha valami nem úgy lesz, ahogy beharangozni próbálták, ennek ellenére inkább próbálom értékelni az ilyen gesztust, hogy odaültetnek mindenkit problémaelhárításra és nem azon siránkozok (ráadásul úgy, hogy a probléma nem is érint, mert nem vagy előrendelő), hogy pár órával eltolták a startot...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest