Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyjából egyedül írok már kb. ide, de sebaj.

Minap meglett életem első flawless raidje. \o/ Aztamocskos milyen idegesek voltunk.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mai stream recap:
-
pulffy
őstag
Most van valami Glory boost a játékban?
-
pulffy
őstag
The Solstice armor step objective "defeat 100 minibosses in the EAZ" has been updated
Now requires only 50 minibosses
Completing the boss phase counts as 5 miniboss killsEgyem azt a csöp kis szivüket.

-
oriic
HÁZIGAZDA
"End date for Moments of Triumph has been extended to 9/17 (changed from 8/27)"
-
oriic
HÁZIGAZDA
"You cannot merge your two accounts together. You have to choose ONE to enable cross save on and it's progress will remain separate from your other accounts."
ÉN ezt úgy értelmezem, hogy egy fő accountot kell választanod. Szóval vagy a PC-s lesz a fő fiók, vagy a konzolos és onnantól azokkal a karakterekkel kell játszanod. (Legalábbis amíg ki nem kapcsolod cross-save-t.)
-
ldave
félisten
Sok a kérdés. PC-n van már egy fiókom, rajta két karakter, de persze kicsik, alap sztori sincs kész. Ha most PS-ről át tudom vinni PC-re, akkor a régi törölnöm kell, mert az felülírja? Vagy két fiók kell majd Steam-en, külön a régi PC-snek és a konzolosnak? Ezekre még nincs válasz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wjbhbdux
üzenetére
"Aug 20-tól lehet Battlenetről Steamre költöztetni a profilunkat. [link]"
21-től pedig él a cross-saver rendszer. Én agyalok rajta, mert a forsakenes fullos pakkot most meg tudnám nagyon olcsón szerezni (eredeti ár 12k most B.neten, én kb féláron kapnám), így egyedül tudnék játszani PC-n, ha meg haverokkal mennénk közös raidezésre vagy bárhova máshova, akkor tolnám One X-en...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
A legjobb ha vársz kicsit még, a Forsaken nem fog kelleni a következő kiegészítőhöz, elég ha majd a Shadowkeepet megveszed. Ha hosszabb távra tervezel akkor lehet vagy 5 eurót spórolni a +3 season passokat tartalmazó drágább kiadással, ha vállalod hogy előre fizetsz megint az ismeretlenért
.Aug 20-tól lehet Battlenetről Steamre költöztetni a profilunkat. [link]
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben nem követtem annyira a játékkal kapcsolatos dolgokat, de azért úgy, ahogy képben vagyok. Én még anno beugrottam a tutiba és előrendeltem az alapjátékot +az első 2 dlc-t. Elvoltam én vele, de olyan érzésem volt, főleg a 2 dlc-nél, hogy igen át lettem b@szva a pénzemért. Itt meg is álltam a további tartalmak vásárlásával...Érthető módon mivel most sem szeretnék komolyabb lóvét beletolni, de mégis újra elővenném, mi a legjobb opció most?
Tudom szeptembertől lesz nagy változás, meg jön az új kieg. Nekem a forsaken és az annul pass nincs meg ha jól sejtem, de valami ilyesmit is olvastam, hogy nemsokára lesz ingyenes verziója is...A forsaken-ek is melyik verzióját lenne érdemes beszereznem?
-
pulffy
őstag
Skacos a Solstice chest masterworknel a Shattered Thront soloba vagy duoba kell lehozni?
-
Drizzt2123
csendes tag
Sziasztok, van olyan klán ahol ténylegesen van aktivitás, és rendszeresen csapatban játszanak? Mert szivesen jelentkeznék, unalmas multi játékot egyedül játszani, 2 klánban is voltam es mindenki egyedül ment farmolni. Egyenlőre csak a 750-es power van meg mert 2 hete játszom, de minden nap aktív vagyok a játékban és discordon is, jó lenne állandó csapattal grindelni, az mindegy hogy pvp vagy pve minden érdekel.
-
Snike
aktív tag
egy kis segítséget kérnék.
forsaken kiegészítőt, önmagában hogyan tudom beszerezni?
az első season pass megvan, így nem érdekel a warmind meg az osiris-es töltelék-> nem akarok érte újra fizetni. -
pulffy
őstag
Nah azért mégis kifarmoltam a Soltstice amort a Titánank, hogy kapnák be...
Az kenne a kérdésem hogy hogy a csizmánál a valor rank reset az minden karakternél külön van? -
pulffy
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezekből a Tes Everises engramokból még season 7es cuccot nem kaptam, kivéve a 10es armorokat. Se egy hajo, se egy moci, se ghost, de még egy transmat efectet se...
-
pulffy
őstag
Ezt az új két emblémát ezt csak egy karin tudom használni? Mert nincs bent a c.bookban...
A mostani season mikor ér véget? -
pulffy
őstag
Sokáig tart ezt az új armort kiszedni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Cross Save will become available later this month, and we'll talk more about that next week!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bunfi
őstag
Ez az egyik oldala, de a másik az, hogy teljesen és tökéletesen rugalmatlan vagy. De jó lenne +2-3 gránát? De kár hogy lfszt! Ugyanez a crucibleben az ammo finderek, nagyon nem mindegy, hogy egy téglából hány lövésed lesz. Szóval én örülnék az új rendszernek, hogy a modokat lehetne cserélni, de nagyon úgy érzem, hogy replace lesz nem reslot. Kár.
-
saen
veterán
Én szeretem a random roll-os rendszert. A régi fix kínálat azt eredményezte, hogy mindenki ugyanazzal rohangált, a páncélos történet is ilyen lesz.
A jelenlegi random roll-os rendszerben viszont vannak némileg egyedi fegyverek és ez szerintem jó. Mondom ezt úgy, hogy csak néhány tökéletes roll-om van, de így legalább van mit kergetni. -
ldave
félisten
Hát, ha lett volna ilyen rendszer, mondjuk ha egy Dragonfly-os fegyvert betörve valamekkora eséllyel megkapot a perk-et, mint mod-ot és azt más fegyverbe utána beletehet, akkor lehet nagyobb kedvem lett volna játszani, mint betörni a sorban negyedik értelmetlen Nature of Beast-et. Tudom, hogy sokak szerint rohadt jó a random perk rendszer, de nekem sokkal jobban tetszett a Year 1 fix kínálata.
-
saen
veterán
Mindent még nem tudni, de alapvetően arról fog szólni, hogy találsz egy neked tetsző páncélt és te töltheted fel majd perkekkel. Szóval nem kell a megfelelő roll-t keresgélni, csak felépíteni a nulláról. A régi eververse páncélok pedig majd ornamentként használhatóak lesznek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holnap este 7kor indul Solstice, benne mar az uj 2.0 armor rendszerrel. Plusz aminek vegre tudok orulni, hogy a vilagito skinek/ornamentek veglegesen megmaradnak nem csak az esemeny alatt lesznek elerhetoek. \o/
-
bunfi
őstag
-
Drizzt2123
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget.
-
saen
veterán
válasz
Drizzt2123
üzenetére
Benedicthez menj el, elvileg ad egy küldit ami felhúz 690-re.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Drizzt2123
üzenetére
Ha jol ertem elerted a soft cap veget. Innentol csak ugy fejlodhetsz ha csinalod a napi/heti kuldeteseket/milestone-okat PVE es PVP modokban is ahol powerful engramokat kapsz. (Ezeket ki is irja)
szerk: Hja igen kimaradt, h irany Benedict.
-
Drizzt2123
csendes tag
Sziasztok, 3 napja vettem meg a játékot a Forshaken kiegészítővel, elértem a lvl 50 és power 500 de nem dob magasabb power itemeket, mit kell hozzá megcsinálni, hogy jobb itemeket kapjak?
-
.OM.
aktív tag
kicsit beleuntam a farmolásba..
-
l.skywalker
titán

-
pulffy
őstag
Mi ez a server offline...? Épp mikor kiakarnám engendni a gőzt egy kis bránerrel....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Sony PlayStation 5 Slim
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

akkor addig jöhet a Doom.