- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Jó lett ez az új dungeon. Két óra alatt le is hoztuk így elsőre világtalanul
[ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Archanfel80
újonc
Sziasztok!
XBOX klánt keresek. 961 vagyok mind3 karimmal.
Tud valaki ajánlani?Köszi!
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
új/visszatérő játékos lennék, kb. egy éve próbáltam a játékot (pár órát), de akkor a hol működő/hol nem műküdő HDR miatt félretettem, most viszont Steames verziót újra megpróbáltam.
Viszont ez nem az a játék, amivel anno próbálkoztam.
Ez mitől van? Ez most már ilyen? (úgy értem, máshogy kezdődik, más a sztori, stb...)Anno amire emlékszem, az [EZ] volt.
Így most elég fura. A "régit" nem lehet valahogy előhozni? -
-
saen
veterán
válasz Evil Snowman #6787 üzenetére
Az összefoglalóban keresd a discord csoportot (destiny & chill), ott van valamennyi élet. PH-s klán nincs, de Pedrochen-t megkeresheted, szerintem nálunk még tuti van pár hely. Ha olyankor tolod amikor ráérek, én is szivesen segítek, de az én időbeosztásom általában más, mint ahogy a többség ráér.
-
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy van ilyen csoport is. A következő lenne a kérdésem/kérésem. PC-n játszom és szükségem lenne pár ember segítségére kilootolni néhány exotic fegyvert. Sajnos a legtöbb esetben egyedül kb. az esélytelenk nyugalma amivel neki álltam. Asszonypajti nem mindig ér rá, de volt amikor ketten is kevesen voltunk. Jelenleg benne vagyunk egy magyar klánban, ami sajnos elég inaktív tagokból áll. Van esetleg PH!-s klán?
Próbáltam Steam csoportban rákeresni a leírásban megadott Destiny & Chill csoportra, de nem adott találatot. Lehet én rontottam el valamit (szerintem biztos )?
Summázva, akkor az alábbi 3 kérdés lenne:
- van-e reális esély arra, hogy 2 ember segítsen pár exotic fegyó questben (920-as Hunter vagyok jelenleg)
- van-e in game klán és ha igen lehet-e csatlakozni?
- Steam-en miért nem találtam meg a leírásban szereplő csoportot?
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm! -
duvi
nagyúr
válasz l.skywalker #6785 üzenetére
Köszi szépen Akkor Deluxe a befutó
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
A Shadowkeep Standard Edition csak részleges Season Passt ad? Csak az Undyinget kapjuk meg vele? Ha teljes SP tartalmat szeretnék, akkor a Digital Deluxe Editiont kell behúzni? -
pulffy
őstag
A mostani season végét lehet már tudni?
-
pulffy
őstag
Lesz ma valami update?
-
redhunter
senior tag
A Luna lostban 9 v. 10 halott ghost van?
PSN - RedFoxHun
-
hunvarlan
aktív tag
Engem inkább az érdekelne hogy mit kell csinálni az iron banner utolsó quest chainnél egyszerűen nem adja be elvileg fusion rifle-vel kell ölni de nem számolja valamiért valaki ki okosítana? pls.
-
pulffy
őstag
válasz birorichard #6764 üzenetére
El kell érned a 900 szintet, azután elérhetővé válnak a challengek, bountyk, prime engramok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz birorichard #6766 üzenetére
950 után csak pinneacle gearrel fejlődhetsz. (100k nightfall + új raid + iron banner) Ez az alap fejlődés, erre jön az artifact szintje, de az ugye szezon végén törlődik.
Live-Die-Respawn
-
redhunter
senior tag
válasz birorichard #6764 üzenetére
Igen ,most sokkal többet kell játszani ahhoz hogy kapj v.mit.Azt hiszem 5 nf,meg a weekly bountyk adnak powert,pvp ben is azt hiszem 5 re emelték azt ami eddig 3 kör után adott powert.Most nincs is előttem de sztem a régi klasszik striekok már nem adnak,sőt ha jól emlékszem a régi nf-ok sem.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
birorichard
őstag
Bocs az ertetlenkedesert, de hova tuntek a daily/weekly power engramok a strike-okbol? Kikerultek?
-
akva
tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogyan jöhetett létre a képen látható helyzet? Minden fegyverem minimum 900-as, a power levelem mégis 792. Az API adja vissza ezt az értéket, a játékban is 792 jelenik meg, egyedül az Ishtar Commander szerint vagyok 904-en (szerintem az maga számolja, nem az API-tól kéri le, vagy becache-elődött neki valami)...
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
oriic
HÁZIGAZDA
Boss helyzetetol fugg mert kicsit ugye maszkal. De legtobb esetben 3an megy a tether csik. (Maximum 4en ha nagyon tavol van.)En arc oldalon vagyok a conflux labanal, ket tarsam meg elottem
A lenyeg hogy barmelyik oldalrol indul a tether csikozas ott legyen dmg fazis.
Pl:
Solar oldalrol indulunk. Add clear utan solar oldal chainel, arc oldal takarit. Ha sikeres a chain, akkor solarnal mehet le a bubi, kozben arc oldal azonnal chainnel es siker utan irany solarhoz, be a bubiba majd ki, kozben well lerak es tamadas ezerrel.
Elsokent Izanagi max lovesek (loves utani pillanatban azonnal nyomva kell tartani reloadot es akkor egybol a 4es ammo kerul bele) ha kifogytunk akkor meg granatvetozni. Ha van Hunter akkor dmg fazis elejen mehet a bossba a tether super, esetleg a void granat (ha van alakinek beallitva mod hozza artifactbol az extra buff miatt)
Plusz boss fazis elejen egyszerre csak egy oldalrol hozzuk mote-okat ket korig ket emberrel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pulffy
őstag
Hát ezért is kérdem, de amúgy tényleg olyan kis zavaró szarokon megy el. Két kör sebzést szinte mindíg hozzuk már. Harmadiknál szokunk elvérezni, vagy kevés a damange vagy lehalunk, 4 körben meg már sok platfor hiányzik. Mi tegnap whisperrel lőttük. Ti hányan nyissátok a kék piros kulcsot 3? És a fő sebzésnél középről lövitek?
-
Peace
nagyúr
Nekem még csak tegnap lett meg a 930.....jó lenne egyszer sikeres raid-en részt venni. Majd egyezkedem a klánnal. Bár biztos nem hiányzik a csapatból egy núúb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kipihenten, nyugodtan mennyivel egyszerűbb az élet. Egyből meglett a boss kill és utána még egyszer+divinity is. \o/
Live-Die-Respawn
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #6745 üzenetére
Ne is mond.
Azt hittem, hogy fél év kihagyás meg újra rátalálás a single élményre elég lesz a lejövésre.
De sajnos nem így lett.Szerintem ha újrázzák a teljes Destiny 1-et, de legalább Moon Bolygó minőségben, lazán rálocsolok még 200 - 300 órát erre a címre.
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
l.skywalker
félisten
A franc ez a játék még mindig durva
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sting2
addikt
válasz birorichard #6743 üzenetére
NEeeeee!
Végem.
Magánéletnek megint kampó...
-
birorichard
őstag
válasz Batawanga #6741 üzenetére
Na igy mar ertem, koszi. btw gameplay teren azt ertettem, hogy az elsoben gyakoribbak voltak a hosszabb, nehezebb arenajellegu harcok, de mindegy, szerintem megveszem aztan megnezem.
(#6742) sting2 : ha a forsaken megvan, akkor ugy tudom h igen, ahogy az osszes annual pass-os tartalom is.[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz Batawanga #6741 üzenetére
A gameplay az maradt az ami minden "műértőnek" nyilvánvaló - A Világ Legjobbja!
Már csak el kéne mennem a boltba időt vásárolni, de mire oda érek bezár....
Más :
Jól gondolom, hogy most akkor a Black Armory DLC is ingyenes azoknak, akik végig vásárolták magukat a Destiny 2- ben?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Batawanga
tag
válasz birorichard #6737 üzenetére
A gameplay már a Forsaken óta nagyon rendben van, most annyit csavartak rajta, hogy még jobban tudod customizálni modokkal a cuccaidat. Ha kell hasonlat, akkor a Forsaken a Destiny 2 The Taken Kingje, ez pedig a Rise of Iron, csak a Holdon.
-
sting2
addikt
válasz birorichard #6737 üzenetére
Összetettebb lett az egész helyszín.
Sok ismerős régió lett egybegyúrva, jobb felbontásba pakolva, részletesebben megírva.
"Vasudvard" vertikálisan és horizontálisan is nagyon klassz hely lett, illetve a dungeonok fényei, effektjei, meg úgy az egész rendszer, kialakítás, - beugrók, folyosók, nagyobb placcok zseniálisak!
Ebben a Bungie nagyon módszeres.
Amivel még lehet növelni az élményt - feltéve hogy a TV is kellően jól van összelőve, a PS4 HDR ADjust menű jól beállítva, és a játékon belül - a HDR on állás, is dob egy kis pluszt a látványon bár ez inkább nappali fényviszonyok mellett ajánlom, olyan effekt parádé lesz a jutalom..[ Szerkesztve ]
-
Batawanga
tag
válasz birorichard #6733 üzenetére
Aki szerette a Destiny 1-et, annak ajánlott.
-
addikt
Ad egy halom tennivalót, de a main story része gyenge, újrahasznosított.
-
saen
veterán
Alapvetően rendben van, csak kevés.
-
birorichard
őstag
hogy latjatok, jo kieg lett, megerte az arat vagy inkabb egy kicsit olyan “meh”?
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
Batawanga
tag
-
pulffy
őstag
Aki rendelt már a bungie storeból, annak mennyi ideig telt míg megjött?
-
Peace
nagyúr
Én teljesen jól tudtam játszani. Mondjuk pont fél 7-kor még letoltam egy Nightfall-t utána meg 20:30 körül jöttem vissza.
-
hunvarlan
aktív tag
Azért nevetséges hogy az ember nem tud játszani amikor van 1 pici ideje idegesítő eléggé és azért nem 20 forintba került eddig mindennel együtt....
-
Hansomester
tag
Sziasztok!
Gondoltam elkezdem a játékot és megnézem, ha már egy része ingyenes lett.
Eljutottam vmi városba ott felvettem pár questetm utána vettem vmi hajot és eljutottam vmi helyre ahol random elkezdtem lövöldözni, erre kidobott a játék,vmi connection hibával.Utána pedig azt írta, hogy Destiny 2 is temporality at capacity...
Ezt gyakran csinálja? Sorban kell állni, mint a WoW Classicban?OK nem szóltam, már látom, hogy vmi frissítés van és karbantartás.
[ Szerkesztve ]
"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
pulffy
őstag
"one moment please..."
Ez most komoly, minden resetkor ez lesz? Ez nagyon gáz...Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #6712 üzenetére
Oh vannak erdekes nevek, koszonhetoen a steames premiernek.
Live-Die-Respawn
-
redhunter
senior tag
A kedd esti resetek azok megmaradtak ugyanugy ugye?
PSN - RedFoxHun
-
Peace
nagyúr
Ilyen 906 körüli power levellel mit érdemes? A heti powerful engram-okat szedegetem meg a 8 bounty-st is csinálom mindig.
-
Snike
aktív tag
Van olyan ps4 klán ahová lehet csatlakozni?
általában meló/csald miatt esténként szoktam "újrajátszani"PS5, mert az jó! :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na elkezdtuk uj raidet de csak szepen lassan. 3. Szakasznal vagyunk de eddig siman marha jonak tunik.
Live-Die-Respawn
-
bunfi
őstag
https://twitter.com/BungieHelp/status/1181372624481341440
Lesz karbantartás, de nem lesz leállás.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
pulffy
őstag
Ma lesz valami update, maintenance? Szóval hogy lesz e leállás?
-
Batawanga
tag
A kékeket amúgy egész jó szinten dobja, nem érdemes gondolkodás nélkül törölni. Ez így marad végig, vagy arra is lesz egy cap? 911 vagyok (artifact nélkül) és néha ad 911-es kéket is,ami tök jó az alacsonyabb szintű cuccok húzására.
-
saen
veterán
Igen és még reset előtt gyorsan csináld meg az overlord idézést, két extra powerfult lehet így szerezni. Ha végigcsinálom a három fázist úgy, hogy a pörgő pajzsos vexeket mind megölöd gate lord előtt és utána idéz egy overlordot, az dob heti két powerfult, nekem mindkettő ma +5-ös volt és a játék ezt sehol sem említi. Ketten már meg tudtuk csinálni, igaz kicsit sietni kellett, szólóban szerintem nem lehet, de három fő az igazi.
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok az a problémám a játékkal nem indul el egyszerűen azt írja hogy zárjam be és nézessem át a steammel a játékot és utána indítsam újra na most ez megtörtént mit csináljak ezután ha ugyanúgy nem indul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest