- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
-
Snike
aktív tag
Aki tjátszik az új dlc-vel,
El tudná mondani, h megéri-e bfektetni rá?
Pro/kontra vélemények?Teganap beléptem a játékba (warmand-ig vannak meg a dlc-k, az osiris lett a legótvarabb dlc eddig ebben a kiadásban), és majdnem sirva fakadtam amikor 200-as!!! ZÖLD fegyvert kaptam.
Hát ez meg micsoda?
Más is futott bele ilyenbe? (az első részben jártam így amikor nem voltam hajlandó megvenni a legutolsó dlc-t)PS5, mert az jó! :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw, miért is nem vagyok meglepődve, hogy
az alapjáték végén látott hajók még csak említés szintjén sem jelentek meg a DLC-ben. Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
Mindegy, már behúztam a Warmind és Forsaken DLC-t is. Úgy érzem nem fogom megbánni.
Egyedül ennek az annual pass-nak nem látom értelmét. Ez valami Season pass szerű dolog, csak kizárólag a Forsaken DLC-n belül?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Ghostface
senior tag
Nem fogsz sokat használni belőle, de pl. ha fegyvert, páncélt infuse-olsz ahhoz is kell sok más alapanyagon kívűl. A dolgaid átfestése szitén glimmerbe kerül, ha felveszel bountykat Zavalától, Shaxx-tól, Driftertől, Hawthorneról, ezek is mind glimmerbe kerülnek emlékeim szerint. De én még sose fogytam ki belőle, sőt szerintem amióta meglett a 100k, 50 alatt nem is voltam.
PSN: Nifty_Ghostface
-
saelin
veterán
A glimmert mire és hol tudom elkölteni? Elértem a 100k capet és már körbjártam mindent, de sehol nem lehet elkölteni...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saen
veterán
válasz tepenzed #4486 üzenetére
Ez valóban egy PVE játék elsősorban. Jelenleg a PVP-t nem tudom pontosan milyen, mert a PVE-t nyomom most az új tartalom miatt. Előző szezonban a competitive rész az valóban elég kihalt volt, illetve a trials most újratervezés alatt van. Quick play/Iron Banner és társai viszont mindig tele van játékossal. Ettől függetlenül ha csak PVP-zni akarsz akkor nem biztos, hogy ez a te játékod.
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Anno az első részben több 100 órát beletettem ps4-en, kizárólag pvp-t játszottam, mivel főleg egyedül toltam.
Nagyon csábít a második rész, de már pc-m van. Mióta ismét 6v6 lett a pvp, szívesen visszatérnék, azonban Redditen azt az infót kaptam, hogy leginkább pve orientált a játék és pc-n viszonylag kevesen játszanak pvp-t.
Az lenne a kérdésem, hogy tényleg ennyire rossz a helyzet? Mert ha sokat kell várni a meccsekre vagy állandóan ugyanazokkal az emberekkel játszom, akkor inkább kerülöm, "kihalt" játékokba nem szívesen fektetek sok időt.
Van itt vérbeli pc pvp-s, aki tud nyilatkozni ezzel kapcsolatban? -
vitaro
senior tag
Az íj valóban nagyon adja, sokkal jobb, mint amire számítottam. Ez egyébként magára a Forsaken-re is elmondható, habár a sztori az itt is faék egyszerűségű. A baron vadászós küldetések némelyike viszont egész élvezetesre sikeredett, csak szegény főboss lett fájdalmasan gyenge.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Batawanga
tag
Ember legyen a talpán, aki ebből összefoglalót ír, főleg ha a Bungie 3-4 havonta átírja a szabályokat. Nekem most ötletem sincs, egy kezdőnek mit kellene tenni a végtelen grindon kívül. Nincs valami spark csoda, mint a Destiny 1-ben a Taken King után? Azzal egyből a 30-as szintre lehetne fejlődni egy karakterrel és játszható a Forsaken, ha valaki most vette meg a játékot.
-
Batawanga
tag
válasz l.skywalker #4476 üzenetére
Ha maradt az eddigi rendszer, nem baj ha véletlenül megcsinálsz egy powerful engramot. Ne vedd át, csak kedden a reset előtt, a legnagyobb lehetséges powerrel.
-
saen
veterán
Nekem az íj a kieg nagy meglepetése. Nem is gondoltam, hogy fogom használni, de könnyen lehet, hogy le fogom cserélni a hand cannon-t íjra. Brutál sebzése van és nagyon élvezet használni. Persze az idő majd eldönti, hogy mennyire optimális, főleg mivel úgy néz ki jelenleg csak 3 legendary íj van a játékban. Lényeg a lényeg, elsőre nagyon bejön.
Egyébként a kieg is eddig nagyon szuper, a sztori messze a legjobb eddig, igaz nem toltam még végig. Szuper helyszínek, új ellenfelek, tuti hangulat.
Anyázás lesz majd persze most is, Bungie azért csinált hibákat. Kapsz majd olyan küldit, hogy Vanguard, Crucible és Gambit páncél szettben toljál le valamit és azért jár powerful engram. Persze páncélt nem lehet venni, random dropokból kell összeszedni. A Vanguard szett nekem 57 csomagból jött össze Zavalánál... Tiszta faction rally hangulat
-
addikt
válasz body007 #4452 üzenetére
Megvettük páran a Expansion Pass-t, szóval ez a kérdés pipa
A másik, h tudtok olyan oldalt (lehetőleg magyart, páran hadilábon állnak az angollal) ahol kezdők tudnak informálódni? Olvasom itt a hsz-eket, de kellene vmi kódfejtő segédlet, a fele kifejezést nemértemMadoc: Igen, azt már olvastam
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Balancee
aktív tag
válasz Batawanga #4474 üzenetére
Ja. Jó drága lett az Infuse. Igy csak az a cumi, hogy akinek mindhárom spec-re plusz pvp-re megvolt a gear szett-je lecsövesedik. Mondjuk ahogy tegnap észrevettem 3 óra játék alatt, dobálhatom ki a szett-jeim. A régi szettek nem adnak plusz bonuszt. Az Omega, meg a Simulor sett-em sajnálom nagyon.
De hogy irjak valami pozitivat is a nyíl baba.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
l.skywalker
félisten
válasz Batawanga #4474 üzenetére
Én még odáig sem mentem el
Elrontottam, mert az EDZ-n álltam neki levelingezni és így meglett a Flashpoint ill. megcsináltam valamiért az Heroic Adventure-t is, nem gondolkoztam.
Utána már mindegy volt, mentem még pár public event-et majd mentem EP-t és egy Gambit-et, most tartok 40/420-nál. Szinte mindenem kék és folyamatosan haladok a soft cap felé anélkül, hogy bármilyen cuccot megtartanék.
Soft Cap elérése után jön a sztori és a maradék milestone.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Batawanga
tag
Én úgy látom, hogy érdemes a sztorit a Tangled Shore eléréséig megcsinálni, onnantól kezdve lehet ismerkedni az új roaming területtel, farmolni az új heroic eventeket. (Persze most még idegesítő, hogy a legtöbben nem tudják mi a trigger az új heroichoz). Egy Fireteam Medalionnal jó kis 4 órás sessionöket lehet csinálni. Végre a glimmernek is lett értéke (nem is értem, miért hagyták meg a 100 ezres határt) és úgy néz ki, vége az agyba-főbe infuseolgatásnak, drága lett.
-
bozsik84
tag
A story kb milyen hosszú?
psn id: zsonom
-
ldave
félisten
Milyen íjjal játszani?
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha szeretnél minél előbb jobb cuccokat kapni akkor igen. Pár órányi grind után most 500-on vagyok és még powerful engramot nem is nyitottam. (Illetve véletlenül egyet ami egy 505-ös scoutot adott)
Így ha bemegyek sztoriba kapok majd nagyobb szintű cuccokat, meg ugye ott vannak utána a milestone-ok is, amik szintén nagyobbat dobnak.
Jó persze én a másik véglet vagyok aki minél hamarabb akar mindent, lehet normál tempóban is haladni, csak akkor később éri el az ember a maximum szintet. (Ami persze nem baj, így többet játszhat vele)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laceszgamer #4460 üzenetére
Egyelore meg semmilyen. Este csak a soft cap volr amit elertem (50-500), ma jon a sztori es egyeb.
Live-Die-Respawn
-
Ventur@
senior tag
Üdv Fény őrzői !
Segítség kellene: Hova tüntek a Vault-ból a cuccok? Semmi sincs meg, ami korábban megvolt. A mai patch előtt 1-2 nappal még megvettem, ilyen sárga gömbökért, a The War Beast Skin vagy mi, nevezetű stukkert. Feloldottam és sehol sincs, egyik karakternél sem (van kettő 30-as és egy 10-es karakterem). Ez az aug. 28-i patch-nél tünt el. Mármint a Vault-ból. Előtte meg volt minden korábbi nem használt exotic cuccom.
Merre keressem a megszerzet exotic cuccaimat, amik nincsenek a karaktereken vagy éppen nincs nálam ?
Előre is kösz a segítséget !
(Ha szükséges, akkor Destiny 2 + Expansion Pass-em van (PC). Még....de tervezem majd a Forsaken-t beszerezni, csak kicsit sokkalom még az árát .)
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
laceszgamer
addikt
Valaki meséljen majd milyenek az első benyomások.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Prof01
veterán
Indulás!!! Jó játékot mindenkinek!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
laceszgamer
addikt
Pár napon belül kiderül, hogy megéri-e vagy sem, bár sajna nem bízok már benne, hogy meg fogja érni azt az árat amit kérnek érte.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Xbox-ra mikortól aktiv a Forsaken? Az uj patch ota nem tudok light-ot növelni. 355 lightra folyamatossan 346-ot dobál. (tegnap megvettem az uj forsaken dlc-t)
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
addikt
Sziasztok!
Elkezdtük páran ps4-en - mivel, h ingyé adták
Kérdés az lenne, h melyik dlc-t vegyük meg, h 20as szint felé lehessen menni? Vagy mi a különbség a két dlc között? Azt gondolom, h más pályákat, cuccokat kapunk, de a max. szint, h alakul?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #4450 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást, sőt.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
l.skywalker
félisten
válasz Rigormortiis #4449 üzenetére
Én kb. 2 hónapja alig játszom vele. Holnap újra elkezdem mert azt vettem észre, hogy túl sokat kritizálom a Bungie-t, pedig a játékot szeretem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Rigormortiis
veterán
válasz basaharc502 #4442 üzenetére
Van ebben a játékban valami, ami ott tartja az embert. Nekem az alapjáték sztori küldetései kifejezetten tetszettek. Viszont az Oziriszes dlc... Ha jól számoltam, 4-szer vitt végig ugyanazon a helyszínen a fő küldetés, ebből 2-szer szögre ugyanaz volt a két pálya, csak a boss volt más a végén, aztán letoltam a nightfallt, ami megint csak szögre ugyanaz volt. Ekkor már felment a pumpa.
Meg alapból...nem futotta sem új ellenségre, de még csak kasztot sem kaptunk. Az, amit Destiny 2-nek hívnak egy nagy dlc az első részhez.
És ettől függetlenül mégis játszik vele az ember. De a készítők lustasásga egyre jobban irritál.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Snike
aktív tag
Ez a Ramen-es dolog micsoda?
Azt írja, menjek a Ramenboltba vegyem fel az ajándékot.
Odamentem rányomtam a négyzetet... és semmi.
újra aktiválta a gombot, újra megnyomtam és... semmi-PS5, mert az jó! :)
-
Pedro78
senior tag
Azert azt meg hozzatennem, hogy ok, hogy nem jatszom tul sokat, de miota kijott szinte csak ezzel a jatekkal jatszom. 762 orat mutat a szamlalo, ez az aktivan eltoltott ido. Ha 22k-t leosztom, akkor az 29ft/ora. Mondjuk en az alapjatekot olcsobban vettem anno. Es igen, ezert kell a klan, hogy ne legyen problema ha raid ha akarmire menne az ember.(Nem mellesleg en a tarsasagot is birom akikkel jatszunk.)
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
saen
veterán
válasz basaharc502 #4442 üzenetére
A játék ára annyi amennyi. Ha minden tartalmat szeretnél élvezni, évi 70-80€-ba kerül. Nem olcsó az biztos, de ez van. Amit írtál (44k) az két évnyi tartalom ára.
Nightfallnál valóban nem lenne rossz a matchmaking, de raidnél szerintem teljesen felesleges. Szerencsére azért PC-n elég egyszerű csapatot találni mindkettőre.
-
basaharc502
aktív tag
Kettő hete újra aktívan játszogatok a játékkal, több hónapos teljes kihagyás után. Íme a tapasztalataim:
- A játék baromi jó lenne, ha nem egy feneketlen pénztemető lenne. Afelett még el is megy az ember, ha jönnek dlc-k és pénzbe kerülnek, amik tényleg adnak a játékhoz tartalmat is. Csakhogy most jön az a bizonyos de...az eddig megjelent 2 dlc nálam katasztrofálisan gyenge lett. Az Osirisnél hagytam abba a játékot, annyira pofátlan lépésnek tartottam. A warmind egy fokkal jobb lett de messze nem 19.99 € értékű valamik ezek...
- Majdnem leestem a székről, amikor megláttam, hogy már itt is az újabb "kiegészítő", ami laza 39.99€ árcédulával díszeleg és utánaolvasva se látom miért kellene nekem ezért azonnal a pénztárhoz rohanni...pedig hajlandó volnék (még több) pénzt adni velős tartalmi frissítésért.
-Az csak hab volt a tortán és lényegében emiatt döntöttem úgy, hogy hanyagolom egy darabig a játékot az az annual pass...szóval a még ki sem jött dlc utáni dlc-kre a szeptemberben megjelenő 39.99 € tartalmi frissítés nem elég hanem vegyél 29.99 €-ért annual passt. A Blizzard shopban a kettőt csak együtt lehet megvenni 69.99 €-ért. Ha számolgatok egy kicsit, akkor kijön, hogy az alapjáték a két dlc-vel került tavaly ilyenkor előrendelésben 22.000 Ft-ba (amit kicsit se sajnáltam, gondoltam kapok érte egy tartalmas játékot ) és akkor még 22.000 Ft-ba ez az új tartalmi csomag...44.000 Ft egy játékért, ami 1 éve sem jelent meg pc-re...Arról nem is beszélve, hogy az annual pass tartalma igen sejtelmes, valószínűleg a menj vissza a Titánra és csináld meg ugyan azt a küldit, amit már megcsináltál 23556-szor csak most a jobb oldali oszlopot kell megscannelni, nem pedig a a balt.
A pvp így valahol a gambit is számomra akkor lenne élvezhető, ha karakterfüggetlen lenne...így mindenki egyenlő esélyekkel vágna neki. Tegnap is gambit módban ellenünk egy 390+-os csapat jött...kb az első 15 mp-ben tudtuk, hogy buktuk, ugyan ez a pvp-ben.
A reward + loot rendszerrel is kezdhetnének valamit...gyakorlatilag 200 tárgyból 199 a jelenlegi power lvl-emnél vagy 5-10 szinttel kisebb...így nagy élvezet bármit is csinálni a játékban...nemhogy 1-1 bolygón gyűjtögetni a tokeneket...miért?
Matchmaking hiánya raidnél, nightfallnál...nem tudom miért kell a bungie.neten bohóckodni ezzel a fireteam keresővel...miért nem lehet betenni ugyan úgy mint pl a strike-oknál.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Közben elindult a 24 órás Gambit próba a játékban, most bárki kipróbálhatja. Első benyomás nálam az, hogy ez nagy siker lesz. Azt még nem tudom, hogy mennyire lesz érdekes hosszú távon, de így elsőre nagyon jó.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #4438 üzenetére
Igen.
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Új és visszatérő, aktív, játékosokat várunk klánunkba.Ha érdekel csatlakozz a discord szerverünkre :
[link]
#ForCaydeBnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
saen
veterán
-
saen
veterán
válasz vitya81 #4433 üzenetére
Játékosbázis van bőven és nőni is fog. Ha beszélsz angolul akkor ott az LFG-s discord szerver, totál tele van mindig. Magyarok természetesen kevesebben vannak, de az is van. Főleg ha meglesz a Forsaken (igaz nem én viszem a klánt) tuti, hogy lesz hely nálunk is.
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
Sziasztok!
(ehhez a kérdéshez kapcsolódó topik elég néma, ezért ide is leírom)
Lenne egy kérdésem, gondolatom: cdkeys-ről megvenném a Legendary Collection-t. Szerintetek (aki megvette innen, és van tapasztalata) egy cd kulcsot adnak, amiben benne van az alapjáték, DLC, Forsaken..., vagy külön kódon van alapjáték, DLC I-II, és Forsaken?
Az alapjáték megvan már. Nem szeretnék úgy járni, hogy megveszem ezt a csomagot, és 1 kódot kapok, miközben nekem csak a kiegészítők kellenének.Kérem az válaszoljon, aki biztosan tudja, hogy működik és van tapasztalata. Köszönöm a segítséget.
update: pc-n van rendelkezésre álló játékos bázis? Azért is lényeges számomra ez a kérdés, mert nem szeretnék (már) sokáig egyedül játszani. A story-t kivégzem, utána szeretnék csapatban fejlődni, lootolni, gearelődni, ha van, vagy lenne személy(ek), klán, aki befogad egy kezdőt, kicsit gyengécske felszerelésben. Szeretnék raideket, és mindenfajta módot kipróbálni, amihez csapat kell.
(battletag-em most nem tudom megadni, majd otthon megnézem)Viktor
-
ldave
félisten
Ha valakinek lemezen lenne meg a Destiny 2 PS4-re, most tudja cserélni a PS+ változatra, csak nálam ez úgy ment, hogy a lemezes installt teljesen törölni kellett mert csak utána engedte letölteni a digitális változatot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Snike
aktív tag
Az új dlc-k nem is hoznak új helyszint?
PS5, mert az jó! :)
-
ldave
félisten
Az hogy elvitték középről a Traveler és utána a Tower landing zone ikont, halálos bűn. Ezt most komolyan nem értem miért kellett.
-
saen
veterán
Kissé bugos az új patch, már van forsakenes páncélom és level 35 kéne hozzá
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ghostface #4416 üzenetére
Most a Forsakennel jövő héttől változik az Escalation Protocol is, de alapvetően így működik:
Strike-ok után kapsz zöld kulcsot. Ha abból összejön 7 darab, akkor a Marson odamész a Vendorhoz, tőle kapsz egy kéket. Ezt aktiválni/dekódolni kell úgy, hogy Escalation köröket teljesítesz. Amint megvan a 7 kör (Ez lehet akár 7x a Level 1-es kör is), lilára vált, ezzel tudod kinyitni a 7. kör, azaz a végső boss után a ládát ami fix armort ad. Emellett a boss dobhat fegyvert is, de ez full random. Egy karakterrel egy héten csak egy darab kék kulcsot kapsz és egy darab ládát nyithatsz. Persze ha van plusz karaktered, akkor azzal ismét összeszedheted a kulcsokat és nyithatsz egy újabb ládát, hiszen a kulcsok azok közös fiókon vannak mindegy melyik karakterrel mész le.
Magát az EP-t bármennyiszer letolhatod, a fegyver a végén akár többször is eshet. A ládából az armorokat sorban egymás után kapod, elvileg ha nem bugzik a játék akkor nem kapsz kétszer ugyanazt belőle amíg mindet ki nem szeded belőle. A fegyver loot az hetente változik. (minden 4. héten van olyan hogy nem csak egy fajta fegyvert kaphatsz, hanem bármelyiket, de ilyenkor csökken az esélye a dropnak)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ghostface
senior tag
Hogy működik pontosan ez az Escalation protocol? Már másodszor jártam úgy, hogy hozzácsapódtam egy random társasághoz, közben kaptam vagy háromszor Encrypted Cache Keyt, de mindig csak egy volt nálam, az utolsó boss után meg kaptam egy Decrypted Cache keyt, ezzel nyitottam a ládát, de következő körben már nem kaptam semmit, és a ládát sem tudtam kinyitni. Egy nap csak egyszer tudom lootolni, vagy random hogy kapok-e kulcsot a végén?
PSN: Nifty_Ghostface
-
bunfi
őstag
válasz Döglött Róka #4414 üzenetére
Ebben veled vagyok. Minden karakter gyenge, de az hogy Cayde egyfajta hebehurgya humorharold szimplán irritáló.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Döglött Róka
veterán
Nem azt mondtam, hogy a többi jó, azok szimplán üres közhelyek. Cayde-be próbáltak humort oltani, ami minden lett, csak nem vicces. Filmes klisék a 80as évekből, hjaj micsoda egyéniség, a "hugs?" jelenetnél felsírtam kínomban...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
Simán jó lett a trailer. Plusz úgy tűnik újra lesz hangja a karakterünknek!
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pulffy
őstag
válasz Döglött Róka #4406 üzenetére
Cayde-6 inkább Han Solo
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
ldave
félisten
Reddit-ről:
Kinetic Slot:
handcannon, pulse, auto, smg, sidearm, scout, bow (WHITE BRICKS)
sniper, shotgun, single grenade launchers (GREEN BRICKS)
Energy Slot:
handcannon, pulse, auto, smg, sidearm, scout, bow (WHITE BRICKS)
sniper, shotgun, fusion, single grenade launchers, trace rifles (GREEN BRICKS)
Power Slot:
rockets, drum grenade launchers, linear fusions, swords, and some specific weapons from other types (PURPLE BRICKS)
-
vitaro
senior tag
Cayde a játék egyetlen kedvelhető szereplője. Viszont az összes többi karakter kritikán aluli, némelyik egyenesen irritáló.
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
ldave
félisten
Cayde-6 egy nagyon jó karakter, remek háttérsztorival, zseniális szinkronnal és animációval. Sajnálom, hogy neked nem tetszik.
-
Döglött Róka
veterán
Tegye fel a kezét az aki videójátékok Jar-Jar-ja, Cayde kiírásának a hallatán felderült! Másodszori kampányvégigtolást is mérhetetlenül elcseszte.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
aerosmith
őstag
köszi, végül gamesplanetről rendeltem meg pár fonttal olcsóbban.
-
l.skywalker
félisten
válasz aerosmith #4401 üzenetére
Csak a Forsaken-t. Ez az önálló DLC.
Van még a Forsaken + Annual Pass amiben benne van a további 3 DLC tartalom hozzáférése
és van még a Digital Deluxe amiben van egy Awoken szett, de lényegében ugyanaz mint a +Annual Pass.És minden előrendelő megkapja Cayde-6 cuccát.
-
aerosmith
őstag
akinek megvan az összes eddigi DLC annak mit kell venni ami a legolcsóbb forsaken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest