Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Így kicsit sarkalatos. Egyrészt mondta, hogy resetenként mindig itt lesz és nem feltelétlen csak akkor. Akkor még nem tudhatta milyen lesz az új dungeon, ahogy azt sem hogy ilyen akció lesz. Ezt meg nyilván hülye lenne nem meglovagolni.
Szvsz tényleg jól kitalált húzás volt, a 2 sub giftből a ~fele lóvé a streameré, a másik feléből meg biztos valamit visszaoszt bungónak a ticcs. Mindenesetre durva, hogy egy Destiny streamer tartja a világrekord subtraint meg mellette 40+k subot, tekintve hanyadik helyen van a játék a directoryban nézettség szerint.
-
-
Dewri
aktív tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Na de miért pont 750? Ha nulláról indulna és 150-re fölmenne, az ugyanaz lenne mint 750-ről 900-ra... Most egy frissen magához térő, fegyvertelen karakterrel, aminek a wasd-t magyarázza a drón, 750 a kezdőszintje... Nem igazán így szokás kezdeni egy játékot, fura ez...
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Hát engem ez a döntés nem igazán nyűgöz le. Egy teljesen jó játékból kiölni a fejlődés érzetét, hogy teljesen megismered az adott classt stb...így oda dobnak mindent, csinálj amit akarsz, menj ahova csak akarsz...
Sajnos nekem ezzel elvették a kedvem, pedig nagyon vártam hogy megint elkezdjem...tudom persze, hogy végig lehet menni a küldetéseken stb, de az alap fejlődés, haladunk valami felè dolgot ezzel kicsit kiölték a játékból a számomra. Kàr érte.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wjbhbdux
üzenetére
"Aug 20-tól lehet Battlenetről Steamre költöztetni a profilunkat. [link]"
21-től pedig él a cross-saver rendszer. Én agyalok rajta, mert a forsakenes fullos pakkot most meg tudnám nagyon olcsón szerezni (eredeti ár 12k most B.neten, én kb féláron kapnám), így egyedül tudnék játszani PC-n, ha meg haverokkal mennénk közös raidezésre vagy bárhova máshova, akkor tolnám One X-en...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)