Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Szia!
Ugyanaz a verzió, nem töröltek belőle tartalmat, minden elérhető, a max szint 400. Mindegy hol játszod, nincs javulás az erősebb konzolokon (PS4-PS5 vagy XO-XSX között). A napokban indítottam el kíváncsiságból, de alig találni már játékosokat és a 1080p 30fps nagyon elavultnak érződik (D2-höz képest).

ldave: Igen, kell Xbox Game Pass vagy PS Plus előfizetés a többjátékos módhoz (az alap D1 nem vált ingyenessé).
-
törölt tag
Igaz, csak s15 végén kezdtem, de kb 2 cucc van a régiek közül amit használok még, az új loot majdnem mindig pont kézre áll. Az Artifact + új lootok együtt nagyon erősek szerintem.
Egyedül amit hiányolok, hogy Solar LFR-em nincs, minden más annyira telített már, hogy több alternatíva is van. Bőség zavara.
-
Az a gond, hogy itt nem pusztán csak pályaelemekről van szó hanem mechanikákról is, amiket minden nagyobb patchnél (DLC vagy új szezon kezdetén) újra kellene balance-olniuk, de minimum átnézniük ami időbe és pénzbe kerül és szerintem senki nem szeretné a WQ után, hogy megint egy olyan "minőségi" DLC-t kapjunk mint amilyen a Shadowkeep vagy a Beyond light, mert nem jut idő/pénz rendes tartalmat gyártani a spagettikód-bogozás mellett és ezért nem tudod ezeket olyan könnyen szétválasztani. Ez annak köszönhető, hogy egy "picit" átgondolatlanul lett a fejlesztés viszont a megoldást az utolsó utáni pillanatig halogatták mert sajnálták a pénzt rá.
Aztán eljött az a pillanat amikor már nem tudták tovább halogatni, mert egyszerűen képtelenek voltak normálisan karbantartani a játékot mert minden egyes új buildet vagy 1 napig generált a szerverfarm (és ez egyre tovább tartana minden egyes újabb DLC-vel/szezonnal), azaz bármilyen változtatás után legalább 1 napot kellett várniuk mire megnézhették, hogy jó lett-e vagy sem és ha nem akkor kezdődött elölről az egész ciklus. Ennek köszönhetően gyakorlatilag nincsenek hotfixek a játékban mert a legegyszerűbb patch kiadása is napokig tart és így pl. ha valami broken és zavart okoz pl. a pvp-ben akkor azt vagy egyszerűen kikapcsolják rövid időn belül addig amíg nem lesz rá patch, vagy simán hagyják szabadon garázdálkodni. Ilyenre volt példa az elmúlt hetekben amikor az Eriana pve sebzést tolt a játékosokra gambitben azaz 1 lövés volt bárki vele, de DMT-vel is 2 lövés volt bárki és ilyenekkel vagy ennél durvább bugokkal van tele a játék történelme.Szépen lassan elkezdték újraírni a játékot mert ahhoz, hogy ezt megoldják ez szükséges csak egyszerre nem megy mert hát annyi pénzt azért nem akarnak beleölni (pedig az Eververse silverből tuti futna rá nekik) főleg azután, hogy kijelentették, hogy nem lesz Destiny 3, de ennek az az ára, hogy időszakosan kivesznek belőle részeket (olyanokat amikért sokunk fizetett), hogy addig is kezelhető méretű maradjon valamennyire a kód/asset bázis.
-
ldave
félisten
-
törölt tag
Witch Queen és Season passal elég gyorsan szintbe tudsz hozni egy friss karaktert, igazából ennyi előnye van a legtöbb MMO-val szemben.
Season-ből ki lehet szedni 64-65 statos armor szetet, ez akár jobb lehet mint amit én használok, 59-63 közöttiekkel. A fegyver dropok is elég erősek szvsz, könnyen lehet íjakat szerezni pl, nekem ez még lassan ment amikor kezdtem 2021.dec. környékén.
Elég magas a játék skill kompenzációja, persze így nekem minden + segít
, de a legtöbben simán jól nyomják átlagos karikkal is. Gambitban vicces** volt amikor már vagy 30-40 pontal a többiek felett voltam, de még mindig simán elkalapáltak
. -
l.skywalker
titán
Nem az ingyenesben nincs semmilyen DLC. Leginkább kivettek a játékokból.
Nincs már benne a:
- Red War Campaign
- Curse of Osiris DLC Campaign
- Warmind DLC Campaign
- Forsaken DLC CampaignAz ingyenesbe a Red War Campaign helyét átvette a New Light küldetéssorozat, ami hasonló mint a Destiny 1 első küldetése(i).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- PS5 Pro GARANCIÁS + 2 kontroller 1 hónapos, újszerű AZONNAL VIHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest