Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Tokreteheted vele a laptopot vagy a memoriat is.
Hazilag is csinalhatsz. Fogsz egy puha rezdrotot (szigeteletlent persze), ratekersz 5-6 fordulatot a csuklodra belole, aztan szabadon hagysz egy-masfel metert, a masik veget a radiatorra vagy vizcsore kotod. (legjobb olyan helyre, ahol festetlen.) es igy szereled a laptopod. Persze a szereles helye legyen eleg kozel a radiatorhoz, hogy odaerjen a drot... :-)
Akksit vedd ki mar egy oraval a szereles elott.
Persze az esetek nagy tobbsegeben nincs gond, nem tortenik semmi, de ha egyszer elofordul, akkor nagyot buktal
-
törölt tag
ne viccelj már, mit/kit csapna meg?
ez a cucc a sztatikus elektromosság ellen van, hogy az érzékeny belső alkatrészek ne sérülhessenek meg egy kisüléstől. semmi köze az akksi kivételéhez. ha fogtál már meg műszálas pulóverben kilincset/kocsiajtót, akkor tudhatod milyen érzés.
és amúgy asztali gépnél is szervizben kötelező a használata, cska éppen egy csomó helyen nem használják, mert macerás. -
törölt tag
azért, mert ez jobb minőségű (ami mondjuk nem meglepő, mert ez más kategória). de úgy indult, hogy a legdrágábbat akarták ajánlani, arra mondtam, hogy nem az én súlycsoportom, akkor lett belőle Latitude, arra mondtam, hoyg drága, elég nekem az Inspiron. na, erről hallani sem akart az eladó, mondtam, akkor legyen Vostro, arra is az mondta, hogy gyengébb ennél. gondoltam megnézem, hátha belefér ez is pénzben, és végül belefért, úgyhogy nem egyezkedtem emiatt.
a ''hol vetted'' kérdésre elkeserítő választ kell adjak, mert Pekingben. a (fel nem tett) ''mennyiért'' kérdésre meg nem válaszolnék, mert még megköveztek érte.
mondjuk lehet, hogy nekik sem volt még Inspironuk, és azért volt kiadva, hogy le kell beszélni róla az embereket. mondjuk az elém nyomott katalógusban sem szerepeltek még, pedig arrafelé már elvileg lehet egy ideje kapni.
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
''szürkés színűek a fehérek a képernyőn,
és van amelyik nem annyira, de ez a panel gyártójától függ''
ilyesmit tapasztaltam D620-asoknál.
A korai szériákban voltak AUO panelesek, azok látványosan gyengébb képet adtak,
mint azok a későbbi darabok, amik LG-Philips panellal jöttek ki
(ez maradt a D630-ban is). -
-
Quent1n
senior tag
Nem volt már kedem az elözö hszt szerkeszteni. Mint friss noti tulaj mondom neked a következöket. Tesztek, tesztek, tesztek. Aztán jöhetnek a külföldi osztályzos pro/contras hszek. De a PH-t is célszerü végigpörgetni, neked a Dell notis topikot, bár az uj inspironokrol ott még ne remélj semmi hasznos infot. Továbbá ha van lehetőséged menj el egy notiboltba/hipermarketbe jol tapizd le és jol nézegesd meg a gépet. Kérdezz, kérdez kérdezz.
Notinál nagyon fontos szerintem az összeszerelés minősége, az okos portkiosztás, és a melegedés (no mondjuk ehhez beköll kapcsolni a cuccot). Igy nagyjábol ennyi. Bővebben majd a többiek. Nem ártana tudnunk h mégis milyen konfig kéne, mert azért a Dellek közt is van variácios lehetöség böven.
Jha h most is a Dell notis topikba vagyunk... Fáradt vok...
[Szerkesztve] -
Quent1n
senior tag
Csak hozzáteszem h szerintem irreálisan drága mind2. Rakd össze te magad a dell oldalán ua. a gépet váltsd át dollárbol forintra és számolj rá áfát. ''Kicsit'' olcsobban jössz ki.
Szerintem nem igazán éri meg egyik sem, akkor már inkább várj a Vostrokra. Amugy ezek még nagyon ujonc árak lehet h azért furák, mindegyik uj Inspiron csak érkezik majd, vmikor.
Ha már korábban az idotizmusrol volt szo a hangszorok tekintetében, én azt verném agyon aki ezt a dollár=euro dolgot kitalálta.Amugy hangszorok tekintetében sztem a 6400asok jol szolnak. Kiprobáltam rajta Gigi D'agostinot, Queent stb. Lehet h nem egy HI-FI, meg nincs igazán mély, de háttérzenére sztem tökéletes, meg egy filmet is meg lehet nézni rajta. Ennél több 1 ilyen áru notiba, szerintem nem kell.
[Szerkesztve] -
Quent1n
senior tag
Hát igen ezt én is néztem az áraknál. Nemtom nekem ennyiért pláne h only Vista, nagyon nem jönnek be. Igaz én Vostrot szeretnék, de leteszek rola, hisz hasonlo árak lesz ez nagyon valoszinü. Én pedig 270 fölé nagyon nem szivesen mennék mert kéne még router, táska és egér is. Igazábol az lenne a legjobb mego. sztem, ha itthon is ösze lehetne rakni a gépeket és azt megvenni közvetlen a Delltől, normális áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest