Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
fehér_ember
üzenetére
Igen mivel céges gép volt esélyesen volt egy kulcs már a gépbe építve. Igen ha netet adsz neki az elején akkor elkezdi frissítgetni a drivereket.

-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember
üzenetére
Így hogy már offline fel lett telepítve a windows, észrevettem hogy kiírja az értesítéseknél hogy videodriver frissítése szükséges, annak ellenére hogy az eszközkezelőben nem dobott rá semmi problémát.
Szóval az volt a gond, hogy amikor netet kapott (akár még a windowsos telepítőnél, amikor már netes csatlakozást kér), akkor egyből frissítette (vagy valamit mókolt vele) és az úgy nagyon nem tetszett a DELL E6410-esnek, villant egyet és elsőtétült a kép. Ezek után pedig nem lehetett vele már semmit sem csinálni (nem reagált semmire), újra kellett kezdeni az egész telepítősdit .
Amíg nem mutattatok rá, hogy bizony ott van a telepítésnél az offline mód is; addig emiatt egy megoldhatatlan spirálba kerültem.
Szóval mostmár mielőtt online léptem volna feltelepítettem egy régi videó drivert: VIDEO_DRVR_WIN_R296701.EXE, és így végre már működik rendesen a laptop (a saját belső wifijéről is).U.I.:
Ráadaást úgy néz ki, hogy a megvásárolt win 10 kódom sem kellett (pedig beírtam telepítéskor), mivel azt írja ki, hogy a windowst digitális licenccel aktiválták. Tehát elméletileg akkor a termékkulcsom is felhasználhatom majd máshová. -
szabonagyur
félisten
válasz
fehér_ember
üzenetére
WIN10 simán felmegy offline fiókkal, tegnap raktam fel, MCT-vel készült el az ISO
Win11 esetében nem működik HOME verzió esetében egyből az offline fiók, de itt ugye nem erről van szó.
Ha rámész arra, hogy offline fiók létrehozása feltesz pár kérdést még, hogy biztos e stb, ha ezeket elutasítod akkor nem kell online fiók.
-
válasz
fehér_ember
üzenetére
Ezen a gépen simán megy a Win10. Hivatalos ISO-hoz elég egy 8 GB-os pendrive. Ismerősömnek Inspiron N5010-ese van i5 560M-el és megy, sőt, Core 2 Duo Acer Travlmate géppel is megy a Win10. Annyi a titok, hogy ne GPT UEFI telepítőt csinálj, hanem MBR-t, és amikor telepíted a Win10-et akkor arra menj, hogy nincs internetem, ne menj rá a wifi hálózatra. Majd telepítés után ráérsz frissítgetni és MS fiókot hozzáadni.
-
Csepy
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
Nem, nekem mindig az aktuális legrissebb van.
Ez most Windows 10-ből a 21H2 (10.0.19044.1620), ami Március 22-én jelent meg, widows 11-ből pedig a Március 28-i 21H2 (10.0.22000.593). -
Csepy
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
Az MCT-vel készített ISO és a telepítő adathordozó között az égvilágon semmi különbség nincs.
-
plömplöm
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
"Mivel win 10-hez nincs rendes telepítőcédém (és nem is tudom honnan tudnék szerezni)"
letöltöd a hivatalos ms iso-t és kiírod egy dvd-re egy erre a feladatra alkalmas másik szgéppel?a feleségem homeoffice-olós tartalék notebookja egy c2d dell latitude és hibátlanul futik rajt' a win10, szóval ezen az e6410-en is kéne, ha amúgy nincs hw baja. le kellene tesztelni ezt az e6410-et, legacy 24h memtest, storage másik szgépben. kérdés: nvidia videobigyula van benne? azzal abban a korszakban sok baj volt, az ólommentes forrasztás trükkjeire az adott bérgyártóknak nem sikerült rájönniük.
-
Csepy
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
A Media Creation Tool-lal simán csinálok egy telepítőt, amit offline is befejezek, sőt, olyat még életemben nem is láttam, hogy online lehet befejezni a teleptést, pedig túl vagyok néhány tízezer windows telepítésen már.
-
Francia91
veterán
válasz
fehér_ember
üzenetére
Nekem még egy korábbi verziós telepítőmédiám van a 8 Gb-os Pendrive-omon, arról telepítek gépeket, MSDN-es 32/64 bit-es Win10 telepítő, az nem kér bejelentkezést és egyéb hülyeségeket.
-
SzaboZE
addikt
válasz
fehér_ember
üzenetére
Ez egy kb 11 éve kifutott tipus. Lehet nem erőltetném a 10-et... 7 megy rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest