- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Dr. Mózes #72109 üzenetére
Szerencséd van, én úgy emlékszem, hogy az E6440-nél csak az FHD-s kivitel volt EDP portos alaplappal. Így valószínűleg korábban kicserélték a kijelzőt kisebb felbontásúra (lefele általában lehet menni, csak felfele lehet gond cserénél). Ha gyári lett volna a kisebb felbontású kijelző, akkor LVDS-es lett volna, más csatival.
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Dr. Mózes #72041 üzenetére
Először megpróbáltam szerviz szám alapján kijelzőt keresni a géphez, azonban ott full hd-s kijelzőt mutatott a Dell oldala, amikor 100%-ra emlékszem rá, hogy csak 1600x900-as volt.
Szétszedtem a gépet és egy Innolux N140FGE-EA2 kijelző
van benne.
Ez egy utángyártott kijelző, és spórolásból rakták bele a kisebb felbontásút, vagy a Dell oldala hozza hibásan a bele szerelt képernyőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest