- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseyAdams
csendes tag
válasz
Palika71 #9933 üzenetére
Szerintem nem lesz tőle komoly baja, mert ha minden igaz akkor már a mai gépek csak akkor használják az aksit ha nincsenek hálózatra kötve (ugye régebben ha aksi is volt meg hálózati áram is akkor az akkut állandóan töltötte, amitől hamarabb szétment), így elvileg teljesen minden hogy bent van-e aksi vagy nincs!
Persze ha nem így van javítsatok ki! -
JoseyAdams
csendes tag
Amire gondolsz az az, h egy módosított .inf file -lal felül kell írni az eredeti, a driverben lévőt. Általában meg lehet találni a driver mellett vhol!
Én innen szoktam leszedni a drivereket. (itt ha nincs kirakva mellé, akkor már integrálva van a modded inf) Asszem most a 174.93 van fent, és megy tökéletesen! -
JoseyAdams
csendes tag
hello!
nincs vkinek tapasztalata, abban, h hogyan kell billentyűzetet cserélni egy inspiron 1520asban?
ha vki már csinált ilyen akkor lécci ossza meg velem...
előre is köszi -
JoseyAdams
csendes tag
A csomagküldés teljesen rendben volt, először a ups, utána pedig egy louis trans nevű angol-magyar csomagküldő szállította.
Gari egy év van rá, de garancialevelet nem is adtak, mert elméletileg ha beviszem vmelyik szervizbe (a dell európai szervízhálózatán belül), akkor az alján lévő szériaszám alapján azonosítják, és javítják. -
JoseyAdams
csendes tag
Igen, Angliából van, pontosabban Newcastle-ből. Az angol ebayen találtam egy EComputers nevű power seller shopot (link). Az egyedüli probléma az volt, h nem szállítanak csak a UK-be, és Írországba, ezt én úgy hidaltam át, h van kint egy haverom Londonban, és ő megvette, neki leszállították, majd pedig egy csomagküldő céggel elküldte. Az egész procedúra nem volt két hét...
Én a következő gépet rendeltem: link
590 font volt + 25 font szállítás (Londonba) + 20 font (Pestre), ez így összesen 635 font, ami 345-tel számolva (szerencsére a font gyengélkedik mostanság) 219000 Ft. Én ahogy nézegettam itthon az árakat egy Ins1520 T50xx-es procival, 1 giga rammal, és egy 8400M GS-el gpu-val 230 eFt, és a kép gép teljesítményét össze sem lehet hasonlítani!Itthon ez a gép sztem tuti 30 fölött van...
A gépen természetesen angol keyboard van, de átállítottam a bevitelt magyarra, így tudok ékezetes karaktereket írni, csak nincsenek ráírva a billentyűkre. (de úgy tudom, h itthon ki lehet cseréltetni magyarra kb 15 rongyért, de sztem nem fogom, mert úgyse nagyon nézem a bill-t, ha írok...)
A géphez volt a drivereken kívül egy eredeti Vista Home Premium is, ennek csak egy hátránya van, hogy ehhez nem lehet magyar nyelvi pakkot telepíteni (állítólag csak az Ultimate-hez lehet), így marad az angol oprsz., majd ha csak akkor lesz magyar ha legközelebb új rendszert telepítek.
Remélem sikerült választ kapni minden kérdésedre, ha esetleg vmit kihagytam csak szólj!
Egyébként ha lesz egy kicsit több időm, majd írok róla egy részletesebb külső, belső tesztet PH fórumra... (eddig csak egy 3dmarkt06-ot futtattam le 3271-es eredménnyel, ami a 3285-ös notebookrewiev-eshez képest nem is rossz!Üdv,
J. -
JoseyAdams
csendes tag
válasz
Soulskater #6827 üzenetére
megkérdezhetem h honnan rendelted? mert másfél hónap kicsit sok! nekem angliából megjött másfél hét alatt...
egyébként megértelek míg eldöntöttem h milyen lesz meg átutaltam a pénz, és pláne míg megjött végig tesztek és véleményeket olvasgattam, de megérte! szóval kitartás!!! -
JoseyAdams
csendes tag
válasz
Soulskater #6814 üzenetére
Akkor egy jó tanács, a saját példámból okkulva...:
Ha a gyárilag telepített rendszert újraelepíted, és találst egy Dell Direkt Media partíciót, akkor azt ne töröld le vagy ha letöröled, akkor még az oprendszer előtt rakd vissza, mert nekem, mikor utólag akartam visszarakni, felajánlotta a lehetőséget, hogy "súlyos és maradandó károsodást" okoz a meglévő adatoknak!
Szóval én valószinű, h nélküle fogok élni! -
JoseyAdams
csendes tag
válasz
Soulskater #6811 üzenetére
a depo.hu, a kiratat.hu, és az arukeresö.hu is hasznos lehet összehasonlítás szempontjából, de azért érdemes továbbmenni a forgalmazó oldalára, mert az árak illetve a késztetek változhatnak...
-
JoseyAdams
csendes tag
Köszi Darkness. Meggondolom amiket írtál.
(utánaolvastan a garanciának, és 1 év golbal warranity van rá, így itthon a szervizben kötelesek megcsinálni ha vmi van...)Van esetleg tapasztalata vkinek a "fényes" (true life?) és a "matt" kijelzők kapcsán? Azon kívül, hogy más a max felbontásuk nagy különbség van a kettő között?
-
JoseyAdams
csendes tag
Hello!
A tanácsotokat szeretném kérni a következőkben:
Már egy ideje gondolkozom egy Inspiron 1520-as vásárlásán. Nemrég beszéltem az egyik ismerősömmel, aki kint dolgozik Londonban, és ajánlotta, hogy szivesen hazahoz nekem egy ilyen gépet. Ez azt jelenti, hogy ami itthon kb 260k vagy annál is több, az kintről meglenne 200k-ért.
Nem tudom van-e tapasztalatotok az e-bay -es vásárlásokkkal kapcsolatban?
Megvegyem itthon drágábban, vagy kintről olcsóbban a jobbat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest