- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
halapidori
tag
válasz
stickermajom #69131 üzenetére
Egészen nagyon friss infóm van erről. Németországból vett Latitude 7410-et akartam honosítani, el is indítottam a folyamatot a hivatalos honlapon - erre érkezett valami német levél, amit bevallom, figyelmen kívül hagytam. Merthogy időközben (két héten belül) két hibát jelentettem be, és kétszer is sikeresen érvényesítettem a garanciát. Mindkétszer azt mondták a hiba bejelentésénél, hogy EU-n belül nem muszáj már honosítani, ne ragaszkodjak hozzá, USA-ban vannak más garanciális feltételek, onnan érkezett géppel lenne más a helyzet. Javításhoz papírokat, számlát, adásvételit nem kértek, csak a servicetaget. Én ezzel a megoldással egyébként elégedett vagyok.
Pár éve egy hasonlóan prosupportos e7440-et valóban kellett honosítanom, de azt az eladó cég elintézte helyettem. -
albi31
aktív tag
válasz
stickermajom #31018 üzenetére
de akkor most már tudsz mindent!(de ha elolvasod az aláírásom,akkor nem mondod azt amit mondottál!)
-
albi31
aktív tag
válasz
stickermajom #30975 üzenetére
ezt nekem mondod,hogy a CPU meg a GPU nem ugyan az?.csak annyi hogy elnéztem a postodban szereplő GPU-t,ennyi,másrészről,ha látod hogy gap-pad van alatta,akkor egyértelmű,hogy azt pasztával nem tudod helyettesíteni,hisz légrést hagy,ha olyan az illesztése,ha meg nincs gap-pad,akkor lehet csak pasztázni...ha meg nincs más megoldás,mert annyira kiszáradt a gap-pad,akkor leírták már a teendőket,de a réz lemezzel is óvatosan kell bánni,mert nagyon profi géppel lehet csak úgy vágni,hogy a rézlemez egyenes felülete megmaradjon,vagyis,ne deformálódjon.
-
Chaser
legenda
válasz
stickermajom #30975 üzenetére
Ez gappad. Az a lényege, hogy rásimul a gpu-ra. Szokták helyettesjteni réz darabbal, akár érmével is
Ha a lehetőség adott, inkább postáztass el egy réz darabot, annyit megér. De vehetsz gappadet is, van több fajta, vastagság nagyon lényeges.
-
Micha3l
tag
válasz
stickermajom #30972 üzenetére
Szia
Egy otvossel vagass egy 1 mm vastag hasonlo meretu vorosrez lapocskat.
Ha miskolci vagy adok neked szivesen, privat keress meg.Michael
-
albi31
aktív tag
válasz
stickermajom #30972 üzenetére
ki mondotta azt a hülyeséget hogy a CPU-t vastagon kell pasztázni(azt pont hogy vékonyan kell),és ha úgy is tettél volna,(szétnyomja a "hűtő-pipe" a pasztát,így az nem emel el semmit semmiről!!!) sem szabadna "nem érintkeznie a GPU-nak,ott valamit elrontottál!csavarokat lehúztad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest