Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
FuckeR19
üzenetére
Gondolom, hogy freedossal vetted, így ne kérd számon a windows drivereket, fordulj a Microsofthoz, ahol vetted az operációs rendszert.
Azért nem olyan nagy kérés, amire többen utaltunk, hogy megnézd, milyen kártya van a gépben. Ha meg sem adod a lehetőséget, hogy segítsenek, akkor mi a postok célja?
-
premete
veterán
válasz
FuckeR19
üzenetére
Nekem megéri, mert a laptopban van korlátlan mobilnetem, és azt osztom ki a telefonoknak és néha 2 másik laptopnak is. Meg ebben a szakmában 130 ezer nem nagy összeg, nekem a kiegészítők többe vannak a laptophoz.

Hülyeség, hogy Delles win kell hozzá, az semmiben sem különbözik a MS w7-től, leszámítva pár háttérképet, kezdőlap dell.com beállítást és az oem certifikációt. -
Tenken
őstag
válasz
FuckeR19
üzenetére
Nekem két felajánlott opció volt. Összes, meg tag alapján javasolt (ha jól emlékszem 90-et szűkített így 30-ra).
Végig azzal szívtam, hogy a tag alapján javasoltat raktam (network-nél volt vagy 4 file, mindent feltettem), mire meguntam én megnéztem, hogy speci alapján elvileg milyen hardware van benne, és akkor majd szerzek gyártótól valamit. Elvileg félmagas 1501-et írt, próbaképpen minden mindegy alapon leszedtem a nem tag alapján ajánlottak közül a hasonló nevűt (valami 1530 volt file névben feltüntetve), feltettem és láss csodát hirtelen ment minden... Valahol szánalom, hogy minek raknak be ilyen funkciókat, ha nem működik. Ma már elég alap a wifi, ha valaki win-t installál nem mindig van nála komplett driver cd (inkább már soha), szóval ez komoly szivatás ma szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÁV topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Linux kezdőknek
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő