- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
Chaser #23174 üzenetére
Az a t-home-os Pirelli router egy nagy rakás ...
Nálam a munkahelyemen az volt.5 megás net délutánra kb.jó ha megvolt 2 mega plusz szakadozott 10 percenként.Utána olvastam van vmi tipus hibája,sokan szenvedtek vele már.Kicseréltettem,hoztak egy másik névtelen ZTE routert beépített, antenna van benne de egy falon kersztül jól átjön kb.8 méterre a jel veszteség nélkül.Azóta nincs sebesség csökkenés meg szakadás. -
mghltm
addikt
válasz
Chaser #23172 üzenetére
a wifi kartyanal milyen energiagazdalkodas van beallitva akku eseten? nalam kozepes ertek van es stabilan megy a tp-link router-rel
-
rankesz
veterán
-
GaborGh
őstag
válasz
Chaser #22996 üzenetére
Ja ok, most már értem, szóval az importőrön múlik, kössz szépen
Egyébként mi történt veled, hogy megcsaltad a hőn szeretett ThikPad-edet és átálltál az ellenséghez, azt hittem ez már egy örökké tartó szerelem...
Most én is egy TP T510-es és E5520/6520 között hezitálok...
Borote említette, hogy az egyik TP-ed neki adtad el és hogy nagyon elégedett vele...
-
mghltm
addikt
válasz
Chaser #22976 üzenetére
az a ketto azonos tdp osztalyba tartozik. en kiserleteztem 25w-os ( p8400/p8600 ) es 35w-os ( t9300/t9400 ) procikkal, egyikkel sem kotozkodott az e6400. sajnos a q9000 nem indult el benne, pedig 20k-ert lett volna egy
most en kerdeznek: e6400-ban adott egy 5540-es wwan modem, dell-es szoftverrel szepen mukodik. se wireless manager sem a kartyat, sem a sim-et nem latja. otlet valakinek?
-
mghltm
addikt
válasz
Chaser #22967 üzenetére
en folyamatosan cserelgetem a 3 fajta toltot ( 65w, 90w, 130w ) a 3 laptopnal ( 1525, e6400, e6510 ), egyik sem szokott panaszkodni, hogy keves lenne a szufla. ellenben a dokkolo, na az mar valogatos, annak a 90w de inkabb a 130w a kedvence. bootolaskor el sem indul a 65w-ossal. persze erre is van megoldas parasztbol: a laptopot a futo operacios rendszerrel kell rarakni a dokkolora es akkor nincs gond
-
szemarci
csendes tag
válasz
Chaser #22912 üzenetére
Köszi srácok, mennyei service manualokat találtam, nem gondoltam volna, hogy ezeket a hivatalos oldalon ennyire közkinccsé teszik, amikor nekik is az az érdekük, hogy náluk szereltesd
Így ezekkel már lesz bőven lehetőség előttem, szerintem nekiesek egy szakértőbb ismerősömmel.Még egyszer köszi!
-
szemarci
csendes tag
-
m.tomi4
tag
válasz
Chaser #21839 üzenetére
köszi, még szerencsére nem volt problémám, bár most gondolkozom hogy egy hűtés fríssítésre kihívnám a dell-t vagy valahogy elvinném SzaboZe-k hez.
még nem gáz mert idén vettem csak majd 3 év múlva. eddig szerencsémre mindig a gari után ment tönkre valmi.na majd kitalálom akkor hogy hogyan legyen, mert azért 4 hónap az sok.
-
premete
veterán
-
válasz
Chaser #21528 üzenetére
Én a gépet A11-es BIOS-al vettem de a cserealaplapon eredetileg A10-es volt. Az alaplapcsere az orrom előtt zajlott:
1. Régi alaplapról le a hűtő
2. Régi alaplap ki a gépből
3. Új alaplap be a gépbe
4. Régi hűtő rá az új alaplapra (pasztázás semmi)Nem akartam a szakembernek beszólni és nem is hozott magával semmi ilyesmit de úgytünik nem jött be az elmélete miszerint "jólesz ez így ne" ...
-
márNemKereső
tag
válasz
Chaser #21473 üzenetére
Javíts ki, ha tévednék (k.rég volt), de mintha ezek is csak akkor ismernék fel az eszközöket, ha nem "unknown device" elnevezéssel vannak a device managerben!
Persze végeredményben már mindegy, kiderült a lényeg: olyan drivert is felajnál a support.dell.com, ami nem jó a gépemhez. (pl. olyan szoftvert is, amely a leírás szerint eleve nem kompatibilis a 3. generációs e..20-as sorozattal)Egyébként végül sikerült elérnem az egyik (meglepően értelmes) supportost. Ha igaz, rövidesen megoldódik a problémáim többsége, talán nem lesz szükség sem az itt felajánlott, sem az e-mailben megígért segítségre.
Mondjuk amikor már az ötödik hibának tűnő dolognál tartottam, akkor rám szólt, hogy ez kicsit sok, neki csak négy hibára van helye...
De nem baj, ha csak a tényleges hibák megoldódnak, már akkor is elégedett leszek egy ideig. -
-
EstiloL2
tag
válasz
Chaser #21405 üzenetére
Iponon i3-asról van teszt. De messze nem olyan rossz, mint ahogy írják! Melegedés nem vészes... Más i7-es laptop is ilyen. Állítólag az Acer 5755G is úgy melegszik mint az N5110, mégis ajánlják orrba-szájba. Szerintem egy csomóan úgy mondják hogy gagyi, hogy ki sem próbálták, mert ezt hallották 1-2 embertől.
Szerk.: Jah, és nem hajlik a borítás
-
SzaboZE
addikt
válasz
Chaser #21340 üzenetére
Mivel vagy 300 hozzászólás óta nem jártam itt, nem olvastam vissza. Azért nem ír sehol novatelt, mert delles firmware van rajta. És amúgy független szokott lenni. De ez hamar kiderül, berakod a kártyát és vagy megy vagy nem. Ha átflasheled novatelre, akkor többet visszaút nincsen, onnantól nem fog menni a delles cuccokkal. Én azonban nem találkoztam belőle gagyi és jó tipussal, szerintem keverheted az evdo szabványú társával, az nem megy hsdpa hálózaton.
EVDO kártya: http://www.discountelectronics.com/index.php?l=product_detail&p=4730
-
_csanesz
csendes tag
válasz
Chaser #21302 üzenetére
jaja köszi
Az xps nálam már hivalkodó lenne...Szóval azt nem...
Igazából az álmom egy APU-s konfig lenne, de nem 1366x768...
Hogy miért azt ne kérdezd...
Rám ragadt valami ebből az APU-s örületből
A realitás ~200k nettó. (egy kis pluszt el tudok még helyezni)
Ezért (lenne) jó a Vostro -
LonGleY
veterán
válasz
Chaser #21285 üzenetére
Köszönöm! Mivel már másodjára futok bele a röpke pásztázásom alatt ebbe a Fuji A530/531-be, most már megnézem magamnak tüzetesebben.
Részemről is ez volt sajnos a következtetés, hogy a Dell-ek nem hozzák akár a 2 évvel ezelőtti minőséget a belépőszinten.. :s Ellenben a Fuji-t mindig is gyűlöltem, de egy utánaolvasást megér bőven, a mattság meg nagyon-nagyon szimpatikus.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Chaser #21276 üzenetére
nekem is van kijelzőproblémám az m5010-emmel... a legszélső jobb oszlopi ledsor fele nem kapcsol be valamikor... ilyenkor lehajtom a kijelzőt és újra kinyitom. ilyenkor vagy megjavul, vagy elkezdhetem megint ezt a műveletet..
szervízbe nem akarom (még) elvinni, mert vásárlás után rögtön vihettem és 1 hetet várhattam is, mire kicsérték a működésképtelen winyót -
Kobe
veterán
válasz
Chaser #21183 üzenetére
azért az eladó elég balfék ha 200-ért elszórja azt a gépet. Az i5-ös HD ready 6 cellás akksival megy most 250-260 körül újonnan, pont néztem hogy pár hónappal ezelőtt ugyanannyiért extrába megkaptam hozzá a nagy akksit és a FHD kijelzőt - a kettő olyan 30K felár együtt. Tehát olyan jó 12%-ot mentek fel az árak
Sajnos a dollár menetelésével szépen megindultak az árak is (fél éve kapható gép nem hogy újabb, de drágább lett) és még az áfa emelésről nem is volt szó......
én azóta is áldom az eszem hogy áprilisban berendeltem, pont sikerült kifogni a dollár mélypontját, azóta csak drágább lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest