- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
Athanáz9 #18454 üzenetére
A délhols az az alvó üzemmód, tehát arra normális, hogy "kikapcsolt" a gép (egyébként nem kapcsol ki, csak energiatakarékos módba vált).
Apropó, a Latitude-omon addig nem tudtam a kijelző fényerejét szabályozni FN+fel-le kombóval változtatni, amíg a VGA drivert fel nem tettem (és persze az alaplap chipset driverét is).Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Athanáz9 #18449 üzenetére
Most a billentyűzet háttérvilágításának fényerejére gondolsz, vagy a kijelzőére? Mert a kérdező, akinek válaszoltam, a billentyűzetről érdeklődött, és ahhoz telepíteni kellett a kiegészítő alkalmazást is, ami minden modellnél más-más néven fut. A Latitude-omnál "Feature Enhancement" néven fut, de pl. a régi 1400-as Vostromnál Quickset.
Úgy láttam, Vostro 3500-asod van, ott a Support Center és az OSD application gyanús, hogy azok kellenek hozzá.
Üdv!
-
Avicularia
veterán
válasz
Athanáz9 #18256 üzenetére
Nem értem amit mondasz.Notiról illetve telefonról volt szó.Ezeket megveszed egy kereskedelmi egységben,de a 3 napot leszámítva nem a kereskedő intézi a garanciális problémát,hanem a gyártóval kerülsz kapcsolatba.
Telefont is lehet venni gyártói,illetve kutyásferi gsm garanciával is.Na az utóbbiból nem kérek.Erről beszélek.Egy kenyérpirítót simán megveszek a tescoban,nem érdekel ,hogy a bolt adja rá a garit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest