- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
mghltm #34310 üzenetére
"a keret ~160-170e"
Nem 7xxx szériáról beszéltem. De ha hozol nekem 7537-et veszek én is 170-értEgyébként meg ezek sincsenek sehol egy 6xxx-hez képest szerintem. Unibody ház cuki, de azonkívül nem sok extra van. billzet háttérvilágítását nem dicsérték agyon, nem tudom gépelni milyen lehet rajta. ezek az ulv cpu-k meg ilyen vga-k mellé hát izé.
Tompie: Közben eszembe jutott. 170-ért szalonnál kapsz E5430-at újan.
-
somasz
addikt
válasz
mghltm #34203 üzenetére
Ez volt sajna az első gyanúm, 7%-ig megy fel max. valami anti-spyware cucc.
Aidában próbáltam nézni hőmérsékleteket, de az AIDA64Driver.sys elszáll, így csak a terhelést látom.Megnéztem aida mellékprogramjával, hogy jók-e a driverek, és a chipsethez tartozó eszközöknek elvileg mindnek rossz (kis piros körben x). Melyik driverrel próbálkozzak? Ezt alapból felrakta magának. Próbálkoztam már azzal is, amelyikkel win7 alatt szoktam telepíteni őket, még mindig "rossz".
UI: most meg éppen kussol a gép, ki érti ezt?
-
Avicularia
veterán
-
redwhite78
aktív tag
válasz
mghltm #34079 üzenetére
Köszi, bár ez számomra pont olyan, mintha ó-szuahéli nyelven lenne. Fogalmam sincs ezek közül mi kell.
Azt hittem kapok valami dell-es dvd-t a géphez, ha már win7-et adnak hozzá, amin ott vannak a driverek. Berakom és felmásolja, ami neki kell. Eddigi gépeimmel mindig ez volt, volt hozzá driver dvd.
Ilyen dvd-t iso-ban igazán felrakhatnának valahova, amit kiírhatnék. -
Pala
veterán
válasz
mghltm #33793 üzenetére
"nem tudom, hogy ezeknek az uj tipusoknak mekkora az elhalalozasi aranya"
Erre vonatkozólag nem hallottam még semmi negatívat, sőt igazából nem is érzem magam "fenyegetve", vagy ilyesmi. Csak kíváncsi voltam. Még nincs 1 hónapos se a noti, alapvetően szerintem jó döntést hoztam, mikor megvettem, bár most így 4 héttel később úgy érzem, vehettem volna akár még jobbat is abból a pénzből, amit rááldoztam.
-
premete
veterán
válasz
mghltm #33558 üzenetére
Itt az én módosított managerem, [szedd ki a managert a zipből, driver nem kell]
-
premete
veterán
válasz
mghltm #33551 üzenetére
Másik Broadband manager kell neki, majd elküldöm.
Elméletileg ez az. -
premete
veterán
válasz
mghltm #33441 üzenetére
Itt tárgyaltuk ki, valamikor tavaly télen, ebben a topikban:
"mSATA and mPCI use the same port, but to be able to support mSATA the port need to have a SATA controler contected to it, the latitude does not have it, but the the Precision do, so it is able to use both types. I have a E6430 to, so it would have been nice if it were supported.There are actually not many laptops that support this dual function. The newer Dell Vostro and Presition do and all newer lenovo thinkpads does as well, no HP support it as far as I know."
-
MurdR
veterán
válasz
mghltm #33298 üzenetére
Na, ket nap szulemenye altal sikerult szerezni egy koromreszelot amivel a kis csavart ki lehetett szedni
Intel Centrino Advanced-N 6205, mar szedem is le a drivert, remelem akkor az a kis sarga haromszog, mert maga a win csak halozati kartyakent jeleniti meg, es nem wifikent... -
runner 125
nagyúr
válasz
mghltm #33219 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, amit a mai napig nem sikerült megfejtenem.
1-2 privi alapján az i7-es E6430-akban megy az mSata.
Egy (nem az enyém) E6530-ba belepróbáltunk egy 256-ös ADATA-t, az nem működött.Elvileg a Plextor-nak van olyan mSata SSD-je, ami képes működni a WWAN foglalatban...
Vasinger!
E6430-ban a fotó alapján van még egy fél WWAN foglalat (minden bizonnyal a 3G modemnek), de oda sajna nem fér el az mSata.
Nagyon nagyon bízom benne, h az E6x40 szériánál már mindegyikben lesz mSata, pláne, h kommersz gépeibe a Dell már egy ideje belerakja, az üzletiből meg kihagyta....
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
mghltm #33213 üzenetére
Olvasva ezt az új Latitude tesztet, kezdem azt hinni, hogy nem E63/440 lesz a következő noti. Borzasztóan idétlen helyekre rakták a csatlakozókat, az összeszerelési minőség még mindig nem az igazi, a hűtés szintén trágya, mint az enyémben is. Pontosabban nem rossz, hűvös és halk lenne, ha nem lenne benne dedikált GPU. Csak ezzel valamiért nem számoltak DELL-ék. Az égetnivalóan rossz kijelzőről nem is beszélve. Közel fél milkás gépbe miért kell 5000 Ft-os konzumer panelt rakni?
Az meg már csak az én személyes véleményem, hogy nem utolsó sorban, borzasztó ronda is lett..
-
runner 125
nagyúr
válasz
mghltm #33162 üzenetére
A szürke fém fedlapot az XPS szériától örökölte, a belső palmrest rész szerintem marad ugyanaz a gumi.
Talán egy kicsit mintha vékonyabb lenne az egész, illetve a szürke műanyag keretre leszek még kíváncsi. Mostani Lati szériánál állítólag hajlamos volt kopásra/mállásra. Bár az E6530-am fél éves, és mikorkarcmentes, mindenhol.Korábbi infok alapján, - miszerint lespórolták róluk az EC foglalatot, itthon nem állja meg a helyét, hozzánk EC-dal, webkamerával szerelt konfigok fognak jönni.
-
törölt tag
válasz
mghltm #32444 üzenetére
Nem az én gépem, hanem anyáé, őt meg cseppet sem zavarja. Én vagyok csak ilyen "mániás"..
A hőfokok rendben vannak, netezés közben is szépen 2600on lassan tolja ki a meleget, akkor is kb 47-50 fokos. (M5010esemnél ez álom lenne, az állandóan 65 ről tolja le és 4-5 percenként bekapcsol)Szerk.: Ha felteszem a legújabbat (azt hiszem A08), akkor az tartalmazza az előző verziók módosítását, igaz?
Az az érdekes, hogy előretelepített a win 8 és minden progi, factory image, service tag 2013.03.10 körüli, amikor meg már rég megjelent az A06os.. (03.04) -
runner 125
nagyúr
válasz
mghltm #32381 üzenetére
Na nee, most tűnt fel, h kispórolták belőle az EC-t?! Ezt h gondolták?
Megérteném, ha egy E5xxx series-hez ily mértékben nyúlnak hozzá, de h a csúcs Latitude-höz..
dGPU-ra nekem sem lenne szükségem, bár biztosan lesz ebből is csak iHD-s verzió.Ezzel a konfiggal szvsz egy beugró workstation kategóriát akartak teremteni.
-
Loretto
veterán
válasz
mghltm #32366 üzenetére
A kábel olcsó volt, így nagy valószínűséggel ez biztosan közrejátszatott és majd 2,5 éves. Mintha 1,4-es szabvány lett volna emlékeim szerint.
Viszont tegnap bekukkantottam a back cover alá, így magam is bele fogom applikálni majd a ram modult.
Más: ha majd pasztázni akarnám, mennyire kellene megbontani? Itt van egy elég részletesnek tűnő videó. Igez ez 6420, de talán sok különbség nincs köztük.
-
SzaboZE
addikt
válasz
mghltm #31985 üzenetére
Ez érdekes, mert ha kinagyítod, ezen a linken bizony nyoma sincs: https://www.dell.com/us/business/p/latitude-e6540-laptop/pd
Akkor ezek szerint útközben mégis lett.
-
premete
veterán
válasz
mghltm #31739 üzenetére
Az van, e6230, ips, i5 3320, 8 GB ram, 256 GB sata3 gyári ssd, wwa, gps, dvb-t, videodigitalizáló, dokkoló, stb. Csak a Haswell miatt nem váltanék, de ha lesz olyan Latitude, mint az xps 12, akkor igen, valami tablet+ normál laptop-féleség érdekelne, ami azért dokkolható és van benne/beletehető wwan, gps, dvb-t
@attiati: majd szólok, ha eladnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest