Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
Fura problémám akadt. Friss WinXp telepítés, driverek meg egy két alap program van csak fent. Bekapcsolás után svchost.exe 99%on pörgeti a CPUt, ha kilövöm a folyamatok közül, akkor egyrészt a tálca hosszabb időre átállítja magát 98as nézetre (az a szürke verzió), másrészt kikapcsol a Win tűzfal, és a Biztonsági központ, néha engedi újraindítani services.msc-vel, néha nem. De ez így nem állapot, anyám nem ért ennyire a gépekhez hogy mindig ezeket kapcsolgassa ki/be. Van rá valami ismert megoldás?
Szerk.: Dell Latitude D610-es noti amúgy.
-
dehecked
tag
És már meg is akadtam. Elindítottam a Windows XP újratelepítését, partícionálás kész, beviteli nyelvek közül csak a magyar hagytam meg, és következő lépésként kéri, hogy adjak meg nevet a számítógépnek, viszont a billentyűk csak idióta prüntyögéssel válaszolnak a lenyomásra, semmi, de tényleg semmi nem jelenik meg, akármit is nyomok. Próbáltam Fn váltóval, sima számokat, betűk, funkcióbillentyűk, de semmi. Utána visszatettem a nyelvek közé az amerikai angolt, alapértelmezettben ez volt még ott mielőtt kitöröltem volna, de így se reagál. Német import a gép, a bill meg sima ANSI, tehát angollal mindenképp mennie kéne szerintem. Sürgősen ki kéne találni valamit, mert felidegesít és a kukában végzi >_<
Az lemaradt, hogy a gép egy Latitude D610.
-
dehecked
tag
Kéne nekem egy kis segítség! Anyámnak van egy nagyon-nagyon régi Dell U7670-es notija, és újra kéne húznom a Win XP-t neki, hogy értelmesen fusson, mert jó szokásához méltóan mindent össze vissza telepítgetett és teleszöszmötölte a rendszert. Viszont drivereket eddig hiába kerestem, nem találtam hozzá sehol, van valami tippetek, honnét tudnék szerezni? Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged