- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
adamssss #48638 üzenetére
Olyan monitort raksz oda amid van. Nekem pl. most ugye laptop FHD, 2 monitor meg ugye 1920x1200, de lesz egy harmadik hamarosan a laptop helyett az meg már 4K lesz.
(#48641) Primary92: lehet klónozni is, csak akkor egy közös felbontás kell és mindegyiken ugyanaz lesz.
-
-
aizen92
addikt
válasz
adamssss #48585 üzenetére
én melóban úgy használom hogy minidisplayen egy 24" FHD, + a HDMI-n egy 24" fhd, és ugye a laptop saját kijelzője FHD-ban.
Simán viszi így is.Gondoltam én is dokkolóra, de mivel így is lazán megy, + van ethernet port, és a 3 USB3.0 pont elég.
Nagyon elégedett vagyok ilyen szempontból ezzel a lapossal. -
válasz
adamssss #48526 üzenetére
Én a laptopsystem-nél vettem dokkolót (meg magát a 7440-et is) áprilisban. Akkor volt raktáron USB2-es 5k (nekem ez elég volt), USB3-as 10k. Ezek lehet, hogy refurbished-ek voltak, de tisztának és épnek tűntek. Hogy hanyadik milyen generáció / típus / etc, azt nemtom, de a hálózat, DVI, táp, USB azóta is remekül megy egy 7440-nel és egy 5550-nel is.
Vettem plusz tápot is, úgy van értelme a dokkolónak, 120W-os 6k volt, mondjuk ez a régi nagy szögletes fajta, de az asztal alatt elfér.
ÁFA-s számlát adtak. -
-
premete
veterán
válasz
adamssss #48382 üzenetére
Olyant nem szoktak csinálni (4200u 4310-re alaplapcsere egyben, külön cpu-t nem lehet ezeknél cserélni). nálam is ugyanolyanra cserélték, és utána ment rendesen: mondjuk nálam linux alatt is 797 Mhz volt a maximum, csere előtt, és nem ment feljebb soha, még a szorzot is letagadta.
Egyszer kaptam i5 helyett i7-et, mert i5 nem raktáron.
Akinél néha van magas orajel, néha nincs, az inkább szoftveres tünet + a xar 00u cpu emergiagazdálkodás: 4200/4300u-nál a lomhaság, 4600u-nál a throttling. -
aizen92
addikt
válasz
adamssss #48352 üzenetére
Az az oka, hogy alvó módból felébredéskor valamiért beragad a proci 0.8ghzen és nem megy följebb...
Keresem és probálom megoldani a problémát, ha találok valamit mindenféleképpen írok ezzel kapcs, 100% hogy software bug.( dell power managementre nyanakszom)
Nekem dualbootban win10 és 8.1 ugyanez.
Nagyon idegesítő az újraindítgatás -
aizen92
addikt
válasz
adamssss #47524 üzenetére
Touchpad konkrétan kuka. Semmire nem jó. Munkában a hajamat tépem tőle, otthon meg scrollozni lehetetlen vele.....
Ez az egy negatívum
Töbvi:igpvel semmi bajom( ugyanez a procis+igp lenovomon sokkal szarabbul volt optimalizálva, 7440 szárnyal hozzá képest), wifi meg ugyanez, szerintem erős nem volt vele eddig semmi bajom. -
Krystal_s
addikt
válasz
adamssss #46159 üzenetére
Szia, nálam is használhatatlan a 2230 alapból és még több 1000... embernél. Sok helyen már összevonták a fórumokban a típusokat, mert igen sok Centrino ilyen, amiben benne van a Bluetooth is. Ez már egy több éves ismert hiba, nem sok esély a javításra. Enyémhez kb 10 driver jött ki, de semmi változás. A BT teljes tiltással (mindenhol+wifiben a BT AMP) tudom használni és akkor működik normálisan. Van akiknél N helyett G módban lett jobb. Úgy vettem észre Routertől is függ (WMM, Qos beállítások javítanak). A szervizben 2x cserélték, de feleslegesen és utána még egy teljes palmrest csere is kellett, mert a kedves szerelő kicsit átnyomta a csavart és hupnis lett, meg a billentyűzet állandóan kijött a helyéről stb stb...
Egy ideig gyűjtögettem pár fórumot. 6235 is érintett, nagy eséllyel a 7265 sem jobb. Az Intel zárolta a fórumok többségét, vagy bejelölte, hogy megválaszolva, mert egyre többen fenyegetőztek.
pár Könyvjelző...
Szerencsések itt páran, akiknél jól működik. -
somasz
addikt
válasz
adamssss #45491 üzenetére
Ez a betűtéma valami windows 8.1 probléma, nekem a PH-t olvasva tűnt fel, hogy más, mint a win 7-en. Aki tudja, mit kell átállítani, szóljon!
Az alvás-nem alvás témára pedig megkérdem, hogy kipróbáltad-e az összes drivert felrakva? Command Update-tel felrakva, plusz Power Manager.
-
somasz
addikt
válasz
adamssss #45298 üzenetére
Előbb zárj ki minden más lehetőséget, de ha marad a 7260-as probléma, akkor gyakorlatilag csak a csere segít (másik típusra). Elvileg az előforduló helyszínektől függ, mennyire zavarják meg a hálózatok a kártyádat. Van, akinél teljesen jól megy, van, akinél meg anomáliákat teremt. Más megoldást én még nem láttam.
-
somasz
addikt
válasz
adamssss #42641 üzenetére
Északi híd / vga / proci megfőtt, újraforrasztás és/ill. csere oldotta meg a hibát.
Gyökér hőháztartás miatt elengednek a forrasztások. Engedi felmelegedni az alkatrészeket, aztán lehűti, ismét felmelegszik, megint lehűti, stb. Egy filmnézés közben rengetegszer ingadozik akár 20-30°C-ot is a hőmérséklet, ezt hosszútávon nem bírják a forrasztások.
Ha 4 évre tervezel, ne a legolcsóbb kiszerelést vedd meg! Ezt a típust ajánlották a milyen notit vegyek topikban? (lehet, hogy jó a típus, de az amd-től óvva intenélek
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest