Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Francia91

veterán

Következő a problémám még mindig.
    Dell Precision M4800 (i7 4930MX, Quadro K2100M, 4x8 GB RAM, 256 GB mSATA SSD):
    A kezdetektől fogva volt olyan problémám, hogy a gép random lekapcsolgat alvó állapotba. Van mikor 3 napig egyszer sem, van mikor bekapcsolást követően 4-5 perc múlva (ez az általánosabb), de van mikor mondjuk 2 óra filmezés alatt gondol egyet, és megy el alvóba. Windows beállítások végignézve, mindenhol kikapcsolva az alvó állapotba kapcsolás. Akkuja a gépnek 20 perces volt, vettem eredeti gyári új akkut. Majd vettem a géphez eredeti gyári új 180W-os töltőt. Gondoltam valamilyen tápellátási probléma állhat a háttérben. A gyári új akkuval, és a gyári új 180W-os töltővel is ugyanezt produkálja a gép. Windows természetesen még az elején újra lett telepítve. A gép még akkor újra lett pasztázva, amikor hozzám került, TG Kyronaut pasztával, GPU nem megy 64 fok fölé, CPU 90 foknál megáll full terhelés folyamán. Hol lehet a probléma? Mitől kapcsolhat le alvóba így random? A 4x8 GB RAM esetleg nem 100%-ban kompatibilis egymással, vagy az inkább kékhalállal és más módon jelentkezik?

Új hozzászólás Aktív témák