Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Sziasztok
Nem régiben volt itt egy bejegyzésem egy kimúlt e5440 miatt.
Arra sajnos nem kaptam választ hogy kinek mik a tapasztalataik az új latitude generációkkal.
Végül egy latitude 3510 lett az új versenyző, főleg azért mert egyből raktáron volt, és mivel nem akartam most jelentősebb összeget erre elkölteni. Latitude alá nem akartam menni.
Ha valakit érdekel tudok majd néhány sort írni a tapasztalatokról, még nincs sok.Két hülye kérdésem azonban lenne.
Nem tűnt fel annyira de a kurzor mozgató billentyűket mi a fenéért kombinálják? Szerencse az egészben hogy a 3510 esetében a jobbik megoldást sikerült választaniuk, de ahogy elnéztem pl az 5510 nél még a jó féle külön gombok vannak, az 5520 nál pedig már az új kombináltak de a rosszabbik megoldásból. Nem mentem végig a palettán csak hát elég sokat használom ezeket a gombokat nem játékra, és nem annyira vagyok ettől boldog. Nem szeretnék böszme gémer gépet venni csak ezért hogy ezek külön legyenek. Filléres spórolás de mire jó?
tudom külső billentyűzet ha nagyon zavar, de na...
Lehet ez csak az én fétisem
Másik kérdésem hogy használ valaki valamilyen dokkolót? Mármint az új USB-C s verziók érdekelnének. Nem akarok beleugrani vaktában mert korábban egy dell félét használtam és hát azon felül hogy bitang drága volt, nem is igazából működött rendesen. Hisztis volt nagyon, és nem szeretnék ilyennel játszani. Csatlakozója sem bírta a kiképzést, fél év után elkezdett kontaktosodni. Biztosra vagy biztosabbra szeretnék menni. Régi dokkolóra voltam berendezkedve az mindig működött az elmúlt 10 évben. Valami új kéne nem akarok vaktában beleugrani egybe... Ja és igen egy kábel mindenek felett ezen keresztül szeretném tölteni is...
Kinek milyennel van tapasztalata ami jó?
Köszönöm!
-
Girmin93
tag
Nem. Pm-ben kaptam a tippet, hogy frissítsek biost. 8.1-nél megoldotta a problémát mert újra működött az nvidia kártya. Felraktam a 10-et itt ismételten nem jó. Alapból 3D videovezérlőt ír, nem rak alap drivert sem fel a windows 10. Ezután bármilyen drivert felpakolok, boot képernyő után 1percig fekete képernyő fogad, majd betölt a windows, de a videokártyánál mindig ott a felkiátójel és továbbra sem működik.
-
Girmin93
tag
válasz
Girmin93
üzenetére
Vissza raktam a windows 8.1-et kínomban, de ezzel sem akar már működni, sárga felkiátójel mindenféle driverrel, van amikor kiírja a 43-as hibakódot, van amikor nincs felkiátójel a videokártyánál hibakód sem, de szimplán nem akar működni. Bárkinek bármilyen ötlet? Nem szeretnék új laptopot venni, ha valakinek van bármilyen ötlete azt szívesen meghallgatom.
-
-
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Sziasztok! Pár napja kérdeztem ebben a topikban RAM bővítésről. A gépem jelenlegi 4GB ramja mellé vettem egy másik modult, ma meg is kaptam, de sajnos ha beteszem a gépbe, az nem indul. Próbáltam minden variációban (mindkettő benn, csak az új, az új a régi helyére) de sehogy sem indul, a bekapcsolást jelző és a merevlemez tevékenységet jelző led világít, a töltöttséget jelző villog. Ilyenkor mi a teendő? Ahogy nézem az új ram paraméterei megegyeznek a régivel. Én rontottam el valamit, vagy egyáltalán hogy lehet ez?
-
Girmin93
tag
Sziasztok!
Adott Dell Vostro 5470 Notebook. (külső monitorral használom,a kijelzőnek egyébként nincs semmi baja)
Windows 8.1 64bittel nem volt semmi gond, de raktam fel rá egy Windows 10 64bit-et, és egyszerűen nem találok megfelelő nVidia GT 740M videokártya drivert, mert mindig ott a sárga felkiátójel és nem működik megfelelően. Próbáltam Dell,nVidia oldalaláról illetve windows drivert is. Beakarok lépni az nvidia vezérlőpultba, ami ezt írja: Az NVIDIA Megjelenítési beállítások nem érhetők el. Jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az Nvidia GPU-hoz'' Valakinek ötlet, hogy mivel próbálkozzak? -
whited
addikt
Sziasztok
Egy 7480-ba ez az SSD jó, ugye ? [link]
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Latutude E7440 gépemet szeretném RAM-mal bővíteni. Jelenleg ez a típus van benne: Micron 4GB DDR3 1600MHz
Első kérdésem, hogy egyáltalán érdemes-e, mondjuk 2 db 4GB-os egységgel bővíteni? Nem végzek vele semmi különleges feladatot ("mindenes" gép itthon), de érzem hogy kicsit döcög néha (SSD-ről fut a rendszer, de más változtatás nem történt).
Második kérdés, ha az elsőre igen a válasz
, hogy milyen típusú ramot, ls milyen méretűt ajánlotok? Érdemes venni a mostani 4GB-os mellé venni egy másik 4 GB-ost? Ha igen, milyet? Vakon vagyok ezekben a kérdésekben sajnos. 
Szerk.: most látom, hogy a felettem lévő kérdés nagyon hasonló... Akkor csak az a kérdés, hogy hogyan érdemes a bővítést megoldani? Még egy 4/8 GB-os modul? Vagy inkább 2 ugyanolyan típusú lenne jobb?
RWD:
-
UHHH
őstag
16 GB RAMmal is zúgna, a zúgás a proci foglaltságából adódik, a memória foglaltsága nem okoz zúgást.
Azt nem mondtad, milyen böngészőt használsz, nálam az Opera böngésző lett a nyerő ilyen fülkavalkád során. A youtube-bal meg lehet azt játszani, hogy leveszed a felbontását a minimumra, attól még a hang ugyanolyan. Persze a sebességen javít a 16 GB memória, de a zúgáson nem fog segíteni. -
RWD
tag
Sziasztok!
Van egy DELL Latitude 5590-em, 8GB DDR4 RAMmal. Proci i5-8250u, és van egy SSD is benne. A vga sima alaplapi UHD Graphics 620.
Sajnos van egy rossz szokásom, egyszerre 20-30+ böngésző ablakot is futtatok. Ezeknek jó 30-40%-a tuti meg is van nyitva folyamatosan, de van hogy több is. Ezekből 1 szinte mindig valami youtube cucc, munkazenének.
Sok esetben észreveszem, hogy ilyen állapotban + 5-10 db excel ablak futtatása közben szépen felzúg a venti, és elkezd dolgozni (plusz fut a Thunderbird+VPS elérés). Próbálom monitrozoni a terheléseket, nekem úgy tűnik hogy a RAM lehet a szűk keresztmetszet. Jó lehet a sejtés? Proci adott, azt nem tudom cserélni ha jól sejtem, VGA is adott. Plusz RAM beszerelésre gondoltam, kérdés hogy megoldaná-e a problémát? Ja igen, természetesen nem csak a hűtőventi zúgás a "bajom", hanem érezhetően lassul is a lapos ilyen összetett munkák közben.Nem gondolnám hogy marha nagy erőforrásokat igényelnek a folyamataim, valamiért a RAM-ra gyanakszom. Egy üres slot adná is magát erre a célra. Mit gondoltok? Köszi!
-
Üdv! 7490-en csipog a lecsatlakozás hang néhány napja, miközben semmit nem húztam le. Korábban mintha a video driver miatt csinált volna ilyet, de most kiírt egy hibaüzenetet, hogy egy csatlakoztatott USB eszköz nem működik megfelelően. Most átdugtam a wireless egeret egy másik portba, figyelni fogom. Tapasztaltatok már ilyet? Az USB csatlakozó döglődhet? Hogy lehetne kideríteni?! Köszi!
-
válasz
Pyttawrx
üzenetére
és Diák66: Rosszul tudjátok, legalábbis jelenlegi tudásom szerint. Egy új alaplap elég drága buli még a gyártónak is, jóval olcsóbb megjavítani a hibás alaplapot, már ha meglehet.
Irtó ritka, hogy új darabot kapj egy javítás alkalmával, de a javított darabnak pedig pontos és szigorú ellenőrzés és teszt után lenne csak szabad kimennie az elosztóközpontba.
Amúgy rettentő sok "hibás" alaplap nem hibásan megy a szervizbe (előző munkahelyemen Toshiba lapokat javítottunk a gyárnak, a cég majd 20 évig csinálta ezt, Fujitsu-Siemens-nek is).
Szóval az alaplap és a VGA kártya is gyakran javított darab, nem vadiúj. Kivétel ez alól a kijelző szokott lenni, vagy ott is használt, de ép darabot kapsz (javított ott nem szokás) vagy újat. A kis filléres eszközök is újak szoktak lenni tudtommal (wifi kártya, dvd, kártyaolvasó, stb). -
somasz
addikt
Ismer bárki olyan adaptert, hubot, splittert, amivel két USB-C csatlakozós monitort rá lehetne kötni egy 7400-ás Latitude TB3.0 portjára?
-
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Csak erre válaszolok nem pont oda címzem, de te is válaszolhatsz, közelebb ülsz a"tűzhöz" talán, mint én.
Szóval nagyon nem tetszik az, hogy a gyártók többsége felújított lapokat vissza, mert ugye annak nem tudni mi volt a baja. Nem vita gerjesztésként írom, csak nem értem miért jó ez nekik, nyilván azt leszámítva, hogy egy új lap csere nekik jóval több kiadás.
3 lapcsere volt az egyik ismerősömnek pár éve és ilyen 300-400e laptopról volt szó, majd 1 hónapig nem tudta használni, és ezen dolgozott volna, ok megoldottuk máshogy, de akkor is.
-
Diák66
őstag
válasz
gergovass_
üzenetére
Ez természetes! Ha nem akarják, ne hagyd magad! Azért van a 3 év.... ha bármi gondja van, javítsák meg! A Dell még az akkut és a töltőt is cserélni szokta, arra viszont csak 1 év a jellemző.
-
pohár
félisten
válasz
gergovass_
üzenetére
ez egy általánosnak mondható hiba, bármelyik alaplapnál előfordulhat, bármelyik hivatalos szerviz megcsinálja neked
-
gergovass_
csendes tag
Elvileg még garis, igen. Jövő héten viszem vissza, aztán kiderül, hogy mi lehet. Igazából folyamatosan töltőre van dugva, ritkán van akkuról használva. Illetve kivettem az akksit belőle, de ugyan az a hiba volt. Remélem gariban megcsinálják. Köszönöm a segítséget!
-
Diák66
őstag
válasz
gergovass_
üzenetére
Alaplap csere lesz belőle, a töltő hibáját azért kizárnám, ki kell próbálni a töltődet egy másik laptoppal. Az akku gondolom nem merült le, amikor kikapcsolt. Lehet akkuhiba is, de ha kiveszed, az könnyen kiderül ugye.
-
válasz
gergovass_
üzenetére
NEm olcsó, de ahogy ahogy kolléga mondja nem garis még?
20k környéke am minimum elvileg....
gariztasd ha lehet
-
pohár
félisten
válasz
gergovass_
üzenetére
miért? annak még garisnak kellene lennie
-
pohár
félisten
válasz
gergovass_
üzenetére
zárlatos a töltőáramkör, lapcsere kell majd

-
válasz
gergovass_
üzenetére
Szia, próbáld me kivenni az akksit, vagy màsik töltővel is próbáld meg. Első körben ezzel kezdeném
-
gergovass_
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a problémával szembesültem, hogy a laptop egyszer csak kikapcsolt (Dell G5 5587), és onnantól semmi, nem kapcsol be. Amit észrevettem, hogy ha a töltőt nem dugom be a laptopba, csak simán áramba, akkor világít a kék fénye, viszont amint bedugom a laptop csatlakozójába, azonnal elalszik. (Eddig folyamatosan világított a laptopba bedugva is.)
Gyanítom, hogy a leállásnak és a be nem kapcsolásnak köze van ehhez. Mi történhetett?
-
pohár
félisten
válasz
thefreeman
üzenetére
annál szerencsére mehet bele, ami jólesik, csak a billt kell cserélni

-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Ha gyárilag US kiosztású billentyűzetem van akkor azt kicserélthetem UK kiosztásúra vagy elképzelhető, hogy nem lesz kompatibilis a kettő? Dell Inspiron 3542-ről lenne szó. -
Benőke
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Sokat piszkáltam, megharagudott nem ad élet jelet csak világít a bekapcsoló gomb
Memória nélkül se meg azzal sem. Vagy az aku rántott magával valamit vagy az a valami rántotta magával az akkut...#69145 Diák66
Ma úgy nézki már addig sem jut el
Holnap megnézem. Azt hiszem elengedem a kezét, és kell egy másik... -
Benőke
őstag
válasz
Diák66
üzenetére
Hát ha az ssd lenne akkor próbált volna egyből is indulni nem csak másnap, ebből gondoltam hogy nem ssd lesz. Ma hazaérve kivettem az ssd -t és bedugtam usb -n egy másik gépre (egy satas samu 850 pro 512 -s). Tökéletesen olvasható. Gép továbbra is köhög. USB ről se bootol.
-
Diák66
őstag
válasz
Benőke
üzenetére
Hát ez még nem tűnik veszélyesnek. Kivenném azt az SSD-t és megnézném az állapotát. A windows helyreállítás, boot szektor javítás stb.... nem szokott eredményes lenni főleg egy hibás adattárolón. Érdemes lenne egy teljes windows újratelepítést próbálni, ha nem akarod kivenni belőle az SSD-t. Az akku az furcsa, de nekem is így halálozott el. Egy cella zárlatos lesz és egyszerűen lemerül és nem tölthető. Tehát SSD ki, majd másik gépben ellenőrizni, vagy windows újratelepítés akku nélkül csak hálózatról működtetve.
-
Benőke
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem indul el. Ma reggel hajlandó volt a win boot ig eljutni ami dobott egy kék halált. Fél óra masszírozásra beengedett a BIOS -ba ahol látszólag minden rendben. Aksi eddig elment 3 órát aztán most pukk semmi azzal el se indul. Kék halál azt mondja nincs elérhető boot device. A BIOS látja. Win meg javítani akarja magát rendületlenül, rendszer visszaállítás sem segített, aztán a BOOT -ot is megjavíttattam vele, de a hiba ugyan az. SSD nem hiszem hogy meghalt volna. Pláne az fura hogy az akku is pont most adta meg magát. Szerintem van össze függés. Na de 7 éves. Szóval nem mai gyerek. Gyötörve is volt alaposan. Nem akartam lecserélni idén, de úgy néz ki az lesz

-
Benőke
őstag
Sziasztok.
Tegnap este beadta a kulacsot a párom notija dell latitude e5440 (7 éves).
Lehet tudok bele életet lehelni de nem érzem már tartósan hadra foghatónak.
Hirtelenjében kutatok, és szeretném megkérdezni hogy valakinek van -e tapasztalata a latitude 3510-3520 szériával, vagy maradjak az 5510-5520 nál? -
Josi
senior tag
válasz
halapidori
üzenetére
Számla csak akkor kellene, ha a service tag szerint már lejárt a garancia
-
halapidori
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Egészen nagyon friss infóm van erről. Németországból vett Latitude 7410-et akartam honosítani, el is indítottam a folyamatot a hivatalos honlapon - erre érkezett valami német levél, amit bevallom, figyelmen kívül hagytam. Merthogy időközben (két héten belül) két hibát jelentettem be, és kétszer is sikeresen érvényesítettem a garanciát. Mindkétszer azt mondták a hiba bejelentésénél, hogy EU-n belül nem muszáj már honosítani, ne ragaszkodjak hozzá, USA-ban vannak más garanciális feltételek, onnan érkezett géppel lenne más a helyzet. Javításhoz papírokat, számlát, adásvételit nem kértek, csak a servicetaget. Én ezzel a megoldással egyébként elégedett vagyok.
Pár éve egy hasonlóan prosupportos e7440-et valóban kellett honosítanom, de azt az eladó cég elintézte helyettem. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
NBD ProSupportos Latitude-okkal mi a helyzet most? Visszakerestem, kb két éve írtátok, hogy érdemes honosítani, aztán olvastam olyat is, hogy ha EMEA-s akkor mindegy.
Vettem édesanyámnak egy olasz származású Latitudeot HA-n, service tag alapján érvényes garival. Kis computer boltos vásárlás, szóval hivatalos Dell számla nincs, csak egy adásvételi.
-
Diák66
őstag
válasz
jesus_alfa
üzenetére
Hát ha a HDMI-n ad jelet, az jó, egyébként annyira nem bíztató.
Csak egy gyors keresés alapján a publikus árakkal számolva:LCD fedlap 18.000 Ft
Kijelző keret: 7000 Ft
Felső ház 14.000 - 18.000 Ft (attól függően, hogy ujjlenyomatolvasós, vagy sem)
alsó ház: 10.000 Ft
billentyűzet keret 7000 Ft
Kijelző: 15.000 - 26.000 Ft (felbontás függő)Na meg persze az egyéb költségek, amit nem látsz előre. Persze ha ennél jobb árakat találsz, telán megúszható 70.000 Ft alatt. Bár ha kínai rendelés is játszik..... (csak az nem kevés idő)
-
jesus_alfa
újonc
válasz
Diák66
üzenetére
Teljesen kettétört. Egyébként kijelző nélkül próbáltam bekapcsolni a gépet, és elindult (vagyis olyan hangot adott ki) plusz a billentyűzet világítás is működött.
Viszont a kijelző fém burkolata is meghajlott, ezért is jönne esetleg szóba a teljes buekolatcsere, plusz a teljes kijelző cseréje szintén. -
Diák66
őstag
válasz
jesus_alfa
üzenetére
Nem túl régi gép, biztosan lesz hozzá alkatrész. Kérdés milyen áron, mivel nem saját magad csinálnád, 10-15 Ft bruttóval biztosan több lesz a végösszeg. nem egészen egyértelmű mi törött pontossan. A kijelző, de viszonylag épen maradt a keret, vagy zsanérral együtt kitörött az egész? A gép külső monitorra kötve életképes maradt, vagy be sem kapcsol? Ha az alaplap is sérült egy kitörött zsanértól, akkor majdnem neki sem érdemes állni. Egy gépház sem lesz olcsó dolog.
-
válasz
jesus_alfa
üzenetére
Szia. Nemrég csináltam egy hasonlóan járt dell, ott az lcd az megúszta, de a ház stb nem. Privátban folytassuk, leírom mit honnan vettem.
-
jesus_alfa
újonc
Sziasztok!
Remélem tud valaki majd segíteni!:)
2019-ben vettem egy Dell notebookot (dell5480fi7wa1) és most baleset érte a gépet is. Letört teljesen a kijelző, megrepedt a billentyűzet alatt a ház.
A kijelző teljesen 'kuka', reménykedem abban, hogy lehet új alkatrészeket, házat venni hozzá és egy remek szakember helyre tudja hozni a gépet.
A másik probléma, hogy ha ez nem lehetséges, és minden internetes oldal azt írja, hogy nincs készleten a termék, mit javasoltok? Várható még, vagy teljesen kifutott?
Köszönöm előre is a segítő válaszokat!
-
szpali
addikt
Sziasztok!
XPS 16 9560-ba szeretnék akksit cserélni, mert már csak 2-3 óra körüli időket bír

Vannak tapasztalatok u.gy. aksikkal?
ebayen és aliexpressen találtam noname akksikat, valamint arukeresőn green cell
akksit.Van valami tapasztalat bárkinek ezekkel?
-
ginola
addikt
Tudnátok ajánlani Fehérváron jó szervízt, beragadt a 6320 bekepsoló gombja
.
Hiába kapcsolom ki a gépet bekapcsol kikapcsolás után
-
atees
őstag
Sziasztok!
Van egy dell e6230am, wlan mellett van benne még hely, msata ssd benne arról a helyről ? Köszi! -
sziasztok,
ha már akku, ez lehet, hogy tényleg gyári? -
uriember
aktív tag
válasz
Diák66
üzenetére
Harmad áron volt, mint a gyári aksi...Szedtél már szét laptop akkut? Én szétszedtem mind a kettőt, az eredetiben a cellák be voltak forrasztva egy keskeny panelba, amin volt hőmérséklet szenzor, meg egy pár SMD alkatrész, közte két chip is. Az utángyártottban semmi. De hogy kalibrálásnál PONT 48%-ra állt be? Nem egyformák az biztos. A kérdésem arra irányult volna, hogy létezik-e valami külső program, amivel újra tudnám kalibrálni, de ezek szerint nincs.
Így marad akkor.
Nem azonnal kapcsol ki, hanem kiírja, hogy tegyem töltőre, beáll energiatakarékos módra, még van 10% (BIOS-ban látom), de hamar lepörög, ha hagyom... -
Diák66
őstag
válasz
uriember
üzenetére
Ezért nem érdemes kínait veni.... nem szabadna így működnie, elviekben csak betesz és használ...... a kapacitást lenne érdemes lemérni, gyanítom az az akku nem annyi, mint ami rá van írva. Az aida programban lévő érték viszonylag hamar esik egyébként új akkunál. Nekem annó még többet is mutatott a kapacitásnál, mint amit írt a tervezettnél első töltést követően és egy hónap alatt viszonylag nagyott esett az elhasználódás mértéke. Gyári növelt kapacitású akku volt. De 6 éve, hogy teszi a dolgát, igaz a 12 óra üzemidő 30-60 percre csökkent. Az hibás mködés, ha 48%-ot ír és a laptop kikapcsol.
-
ddmb
aktív tag
Dell Precision 7730 laptopot 2db USB-C-vel lehet dockinggal összekötni. Ezek az USB-C-s aljzatok adatátvitelre is jók? Tehát egy USB-C-s pendriveot tudok olvasni?
-
uriember
aktív tag
Sziasztok, Latitude E7470 notim van, a gyári aksi 6 év után felpúposodott és nyomta a dobozt alul-felül. Vettem hozzá egy alis u.gy. aksit, de a kalibrálást elsőre elszúrtam, feltöltöttem 100%-ra, de nem merítettem le utána 5%-ra, hanem "jó lesz" felkiáltással 48% töltöttségnél visszadugtam a töltőt. Ezek után viszont aksiról elmegy 48%-ig, úgy, hogy kiír még 5 és fél órát, de figyelmeztet, hogy 10% és csatlakoztassam a töltőt. Bonyolítja a helyzetet, hogy próbáltam újrakalibrálni, most 100-ról 0-ig, de ezzel csak azt értem el, hogy már 10% veszteséget ír az aida, de ugyanúgy 48%-nál lemerül. A gyári aksit szétszedtem, ott volt benne egy chip panel, gondolom az volt a vezérlő, az új utángyártott aksiban nincs semmi, a cellák csak be vannak madzagolva a csatira. A vezérlőpanel nem átrakható, mert az újban lévő cellák kivezetései nagyon bizonytalannak tűnnek. Valakinek van megoldása, ötlete hogyan tudnám újrakalibrálni az új aksit? Csak szakmai szempontból érdekelne (műszerész vagyok), mert így is tud 4-5 órát, de kihívásnak érzem, hogy újra 100%-ot tudjon...
-
Diák66
őstag
A dell honlapján mindent le lehet kérni
Pl.: a gép, ami előtt ülök éppen: 391-BDKE 15.6" FHD (1920 x 1080) Non-To uch LCD Part number: RMJCY Liquid Crystal Display,15.6FHD,In Plane Switching,AG,EDP1.2,Benjing Opti Electronics XNHVP INFO,SWSI,LCD,15.6,NON-TCH
Ezt még a 10 éves gépemre is le tudom így kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kár, hogy nem kérdeztem előbb... Köszi, intézkedem. 
, hogy milyen típusú ramot, ls milyen méretűt ajánlotok? Érdemes venni a mostani 4GB-os mellé venni egy másik 4 GB-ost? Ha igen, milyet? Vakon vagyok ezekben a kérdésekben sajnos.