- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
davenport
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Elég hosszú vívódás után döntöttem a Dell-nél, mivel egy ideig az ASUS illetve az IBM is játékos volt, ami aztán IBM-re és Dell-re szűkült, kb. 3 hétig tipródtam, nézegettem notebookokat, mind Angliában ( ahol élek és dolgozom még kb. 1 évig ), mind Magyarországon ahol viszont nem találtam amit kerestem, és mivel nem igazán értettem/értek hozzá bújtam at internetes fórumokat, főleg a tieteket, ami rettentően nagy segítség volt
. Igazából kezdetben max. 200 000 Ft-ig akartam elmenni, aztán láttam hogyha minőséget szeretnék, illetve ami még fontos hosszabb időre szóló nemzetközi jótállást, akkor azért némiképpen többet kell kiadnom, valamint szinte mindenki a Dellt ajánlotta, csak itt Magyarországon alig van pár darab, rengeteg csak 1 évvel van, illetve a centrionosok már egy vagyonba kerülnek ( legalábbis nekem ).
Tegnap végre rászántam magam, és a Dell.co.uk honlapon egy laza 7 órás tipródás után összehoztam ( volt valami extra 5 százaléknyi akciójuk + a jótállás tekintetében is adtak kedvezményt), és hosszasan bögésztem az outletben egy akciós 9300-as után de az már nem fért bele a keretbe, és ahhoz nem lehet az erősebb aksit rendelni
A készülék paraméterei ( laikusként írom ) :
Intel Pentium M 750 1.86
Xp Media Center ( angol )
512 Mb 533 DDR 2 ram ( két 256-os kártya )
angol billentyűzet
128 DDR ATI Radeon x300
80 giga winchester ( 5400
dvd író
wlan kártya b/g
3 years at home service with accidental damage covers
80 Whr aksi
15.4 WXGA lcd
A lényege az volt hogy több értelme volt megvennem a 1.70 proci és a 64 videokártya helyett az erősebbet, mert alig került többe az 5 százalék kedvezmény miatt, ezek mellett azért döntöttem mert 2-3 évre veszem a gépet.
Amit változtattam még az az erősebb aksi, illetve a 3 év jótállás amibe van spill,drops és surge protection ( gondolom beázás. leejtés, illetve áramingadozás esetén bekövetkezett károsodás miatt ), és arra is volt valami akció.
Az egészért, tokkal-vonóval fizettem 828 angol fontot kb. 300 000 Ft-ot, nem tudom ez jó vagy nem jó ár, a hazai árakat böngészve új gép esetén szerintem ezért a konfigért kb. 400 000 körül fizettem volna, igaz majd valamikor egy magyar billenyűzetet veszek majd rá, bár ahogy olvastam ez kb. 10 000 Ft körüli összeg.
Részemről holnap indulok vissza Angliába, a gépet valamikorra csütörtök körül szállítják le, már alig várom
Kérdésem az már rögtön is lenne pár darab,
-Ahogy olvastam a jótállásom nemzetközi, mi erről a magyarországi tapasztalat ( mert vannak cégek ahol a nemzetközi szó kb. Rábafüzesig érvényes ), illetve vajon itt elfogadják-e a damage cover alapján támasztott kárigényemet?
-Ha magyar ékezeteket szeretnék használni, kompletten magyar Xp-t kell felraknom vagy tudok fontkészletet telepíteni, és ha igen akkor honnan?
-Pixelhiba tekintetében mennyi a tűréshatár ?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honda topik
- RAM topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Dell Pro 14 Premium U5-236V 16GB 512GB SSD FgrPr W11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest