Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

Sziasztok!

Adott egy n5110 i3as 4gb felszereltségű Dell laptop. 3 év garancia van rá (2+1 vagy 1+2 ? Nem tudom ez a három év mit takar, valaki tudja pontosan? )

1 év 2 hónapos a gép, laptophűtő 10-15 fokot hűt alatta, így 50-55 fokos winchester (ez volt a legkirívóbb érték) legrosszabb esetben (la noir, splinter cell stb..) is csak 40-42 fok így nyári melegben, légkondi nélküli lakásban.

Ma szedtem szét a laptophűtőt, 3 hónap alatt annyi port szedett össze, hogy nem hittem a szememnek. A szobám amúgy is hamar porosodik, így rendszeresen portalanítok és az asztalt is, amin a hűtő+noti van. Mégis rengeteg port összeszed.

Na most a laptop-om ennyi idő után biztosan felgyűjtött egy jó adagnyi cuccot, amit butaság lenne nem kitisztítani. Jön itt a kérdés kifejezetten DELL -esekhez, vagy Inspiron-osokhoz:

- tudom, hogy garanciavesztéssel jár a laptop felnyitása. DE ha menetet nem cseszem szét, szépen, gondosan távolítom el az alsó műanyag burkolatot takarítás szempontjából, így is bukom az egészet?
    - azt is tudom, hogy garanciában nem takarítanak, de ha nem takarítom 3 évig, lehet hogy a folyamatos felesleges + C-fokok miatt behal 3 év után valamelyik hardware.
    - van az új DELL laptopokban belső matricázás, amit felnyitáskor esetleg feltéphetek és ugorhat a 3 év?

Új hozzászólás Aktív témák